Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar ben dün aldım. bende kilo vermek istemiyorum o yüzden tok karnına aksam bir tane içtim. sabah kahvaltıdan sonrada 1 tane içtim. bakalım ben yazarım gelişmeleri.

annemde kullansa mı acaba? yüzü cok zayıf ve kuru bir cildi var biraz dolgunlassa kırısklıklarına iyi gelir miki?

İçindeki e vitamini cilde çok iyi geliyor, kırışıklıkları önlüyor...

benim cildimde cok kuru. pul pul dökülüyor.
Ben özellikle ellerimin kurumasından ve çatlamasından şikayetçiydim iyi geldi zemuszemus, krem sürünce çok daha güzel oluyor yani kremin etkinliğini arttırıyor, inşallah sizdede işe yarar

Ben özellikle ellerimin kurumasından ve çatlamasından şikayetçiydim iyi geldi zemuszemus, krem sürünce çok daha güzel oluyor yani kremin etkinliğini arttırıyor, inşallah sizdede işe yarar

insallah canımmm. kac günde etkisini gösterir. 1 hafta sonra esimin yanına gidecem umarım o zamana kadar faydası olur

insallah canımmm. kac günde etkisini gösterir. 1 hafta sonra esimin yanına gidecem umarım o zamana kadar faydası olur

Ben ilk kutuda 20 güne kadar etkisini görmemiştim :sinifsinif: , inatla kullanmıştım yine de, değdi doğrusu. Daha erken etki görenlerde var :lepi: , ilk birkaç günden sonra zemuszemus

insallah :))) basladık bakalım. tokluk hissi veriyor yazıyor ama bende işe yaramıyor galiba. bu sefer diğer günlerden cok acıktım :)))

insallah :))) basladık bakalım. tokluk hissi veriyor yazıyor ama bende işe yaramıyor galiba. bu sefer diğer günlerden cok acıktım :)))

bende c.tesi gününden beri kullanıyorum ama beni acıktırıyor bende kilo almak istemiyorum bide karnım şişiyor sanki inşallah zamanla bu etkileri geçer
bu etkileri görüpde daha sonra geçti diyenler varmı acaba:uhm:

ben 2-3 kilo almak istiyorum aslında bana iyi geldi. belkide bünyeden bünyeye değişiyordur. ben tok karnı içiyorum. belkide o yüzden

ben 2-3 kilo almak istiyorum aslında bana iyi geldi. belkide bünyeden bünyeye değişiyordur. ben tok karnı içiyorum. belkide o yüzden

tadı nasıl merak ettim ? ne benziyor çok duydum bu sağlıklı ürünü

arkadaşlar bende bu tabletlerden almaya karar verdim.bilen var mı? acaba bu tabletler hani cildi güzelleştiriyo ya acaba şu çeneden kulak memelerine uzanan kemiklerde ki minik yağ bezelerinide geçirir mi? içi yağ dolu sıksam sivilce olacak sıkmasam beyaz beyaz duracak anlamdım gitti.yardımcı olurmusunuz?

Benim göz kapağımda vardı öyle bitane cilt doktoru patlatmıştı, spirulina iyi gelir mi bilmiyorum..

Benim göz kapağımda vardı öyle bitane cilt doktoru patlatmıştı, spirulina iyi gelir mi bilmiyorum..

saol hayatım ama benimki öyle doktorun patlamasıyla deil bende patlatırım bu o bildiğin sert sıkılamayan yağ bezeleri deil bu sivilce gibi içi yağ dolu ve sıkar sıkmaz patlıyo ben patlatıp üzümü kızartmak istemiyorum hem patlatsam ki ne olacak öncedende patlatıyodum tazeleniyo devamlı çıkıyo bakalım suprilina kökünden haleder belki zaten aynı zaman da aknetrent denen bi sivilce ilacıda kullanıyorum olmazsa o yüzümü soyacak sanırım inş.o geçirir.teşekkürederim canımsın.opuyorumnanaktan

Bİşi diil

kızlar 2 gündür kullanıyorum suan için bir faydasını göremedim. umarım benim bünyemede sizinki gibi etki eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…