Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
bende gayet memnunum herkese tavsiye ederim cok yogun calismama ragmen eskisi gibi yorulmuyorum 5 haftadir kullaniyorum ve vucudum yumusacik oldu lotion surmeye bile gerek gormuorum arkadasin biri yumos gibiyim demisti hakikaten oyle

yaa bende özellikle EGERT arıyorum ama Ankara gibi biryerde
üstelik Çankayada bulamıyorumkafamçokkarıştı
bakmadığım eczane kalmadı heryerde gnc veya solgar var
nerden bulacaz bu EGERTi

merhaba
ben egert in spirulunasını kullandım ancak bana dokundu arkadaşım
bilmiyorum niye
ama bence alerji kapasitesi var bu besinin..
içemedim
ezip yüzüme süreyim diye düşündüm
kıymadım da atmaya ama orda duruyor
atıcam galiba.. son kullanma tarihi dolmak üzre

yurtdışından gelen birçok ürün kullandım ben
inanın spiruluna dahil hiçbiri sahte değil
zayıflama ürünlerini bilemem- sadece bitki özü olanlar var ya onlardan bahsediyorum
reishi olsun carnitine olsun, birçok ürün aldım ve hepsi orijinaldi
ama o biber hapları, lahana haplarını asla içmem hangi ülkede üretilirse üretilsin

arkadaşlar spirulinayı ben de kullanmayı düşünüyorum ama sigara içiyorum acaba faydası olur mu? sigara kullanıp da bu üründen fayda gören oldu mu?

bence hiçbir faydası yok üstelik bazısında cidden ters tepiyor sanki tansiyonu fırlatma özelliği var
kendi deneyimim bu
kim ne derse desin

Bende kesinlikle memnunumm.. alkisalkisalkis
Arkadaşlarım kullandığım nemlendiricimin adını soruyorlar..
iyi de.. ben artık nemlendirici kullanmıyom kiiiiiiii.. :)) hihoyyyt

çenemin altında çıkan sivilcelerle oynaya oynaya iz kalmıştı..ve bir türlü geçiremiyodum bu izleri..
ama artık yoklaaaaaaaaaar... :hooray:

aynen canim bende pamuk gibi oldumkaydirigubbakcemile3

ya ama ege üniversitesi doktor kontrolünde alınmalı demiş..siz de günde 3 kez 1 tablet alın demişsiniz kafamçokkarıştı kafam karıştı :1no2: napalım şimdi yani

Sibutramin, açlık duygusunu azaltmak üzere merkezi sinir sistemine etki eden bir kimyasal moleküldür. Ancak, doktor reçetesi ile ve tıbbi kontrol altında kullanılması gereken bir ilaçtır , çünkü uygun olmayan bir kullanım sonucu kalp ve damar sisteminde, gastro-intestinal sistemde, merkezi sinir sisteminde, deride, duysal organlarda ağır yan etkilere yol açabilmektedir. Ve özellikle, başka ilaçlarla birlikte (bazı anti depresanlar, bazı migren ilaçları, öksürük, nezle tedavisinde kullanılan bazı ilaçlar...) alındığında dikkatli ve hassas olmak gerekmektedir

kendi yanlış anlamamı kendim düzelttim :roflol: spirulina da sibutramin yok a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bu egert zayıflamak için kullanılıyomuş netten biraz araştırdım da. ben zayıflamak değil kilo almak ama cildiminde güzel olmasını istiyorum tabi ki neler önerirsiniz

ben solgara güvenirim; vm2000 kullanmış cok fayda görmüştüm.
şimdi bunu kullanıyorum 3 gündür.
daha enerjik hissediyorum, bağırsaklarım çok düzenli çalışyor.
eşim ve bir arkadaşım da aynı gün başladılar, onlar da aynı şeyi söylüyor.
biz günde 3 tablet alıyoruz; üstünde gerçi 4 yazıyodu ama.
başka etkilerini görürsek yazarım kızlar..

ben tam bır sıse bıtırdım yuzume acayıp dolgunluk verdı goren botoxmo oldun dıyor okadar guzel oldu kı benım yuzum zayıf bır yuzdu:))ama enerjı sankı pek vermedı

Kızlar Lifetime'ın hyrolonik asit diye bi ürünü var onu almayı düşünüyordum bu hafta acaba bu spirulina'yı alınca onu da almama gerek var mı bir bilen yazsın lütfen. Bir de benim gibi gözlerinin altındaki çöküklükten muzdarip olup da dolduğunu hisseden biri var mı yorumlar harika burada beni çok etkiledi bu ürün. Sardunya'cım babana Allah şifa vermiş inan o cilt ne ya öyle. Sana çok teşekkür ediyorum bu ürünü bizlere tavsiye ettiğin için. Kızzzzzzzzzzlar please sorularıma cevapppppp...

Son düzenleme:
ürünü ramazan boyunca iftarda ve sahurda olmak üzere günde 2 defa kullandım cildim gerçekten kendine geldi sırtımda ve kollarımda sivilcelenme oluyordu onlar geçti uykuya doymazdım daha önce ama şimdi 5 saat bile yetiyo bağırsaklarım normalde de sorunlu değildi ama daha da düzenli benim şu an tek bi sorunum kaldı o da sigara...

Spirulina kullananlar listesine kendimi eklemiş bulunmaktayım kısslar hihoyyyt bu akşam itibariyle yutmuş bulunmaktayım. ıçtikten kırkbeş dakika sonra hafif bir baş ağrım çıktı, ki bende migren var, herhalde ilaçtan filan değildir bu. Eczacı kız ne için alıyorsun, bu hapı kilo problemi olanlara satıyorum derken beni şöööööle bi süzse de :) umarım benim var olan kilolarımı un ufak etmez bu koyu yeşil haplar. Bu arada dört çeşit firmanın adını verse de ben Solgar'ı özellikle aldım ki sonuçlarını burada paylaşabileyim diye.

Son düzenleme:
benide eklermisiniz listeye bende dün başladım bakalım gelişmeleri paylaşırım umarım bende işe yarar tşkler sardunyacım:)

spirulinayı ben de kullanmak istiyorum hatta aldım ama bekletiyorum çünkü içinde çok miktarda beta karoten var o da sigara içenlerde kansere neden oluyormuş bi sürü yerde sigara içenler beta karoten almamalı yazıyor açıkçası kararsız kaldım başlıycam heralde sigara içmene rağmen fayda sağlaması çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…