- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- Konu Sahibi Halikarnas
kizlar kardesim doktor saglik bakanligi onayi yok icme boyle seyler dedi (( 3 gundur iciyordum. kafam karisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yaşındasınn? Hepsi birden fazla olmaz mı? Çok yüklenme bence cildine ve vücuduna...kızlar bıse soracam ben bı haftadır burda öğrendıklerımle her öğlen yenmegınden sonra coenzım q10 la alfa lıpoık asıt ıcıyorum gunde bırer tane yan4e bu sıpırulınayıda eklesem besın takvıyesı ıolarak bıse olurmu acaba yoksa bunları bırakıp tek spırulınamı ıcsem yuzum cok zayıf cok kuru o yuzden önerınızle spırulına kullanacam işallah
canım 2 tane alıp yattıkmıydı bişey yapmasın mazallah uykuda bişeyde farketmeyizzz.a.s.
Kaç yaşındasınn? Hepsi birden fazla olmaz mı? Çok yüklenme bence cildine ve vücuduna...
Ben bir şişe solgar kullandım. Şimdi gnc kullanıyorum, ikside iyi :hulya:Spirulina, alkali ortamlarda yetisen, halk arasinda yosun olarak bilinen bir tür mavi-yesil alg' dir. Algler sahip olduklari yüksek klorofil miktari ile günes isigini en etkin kullanan ve enerjiye dönüstüren organizmalardir. Spirulina tüm esensiyel amino asitleri yapisinda bulunduran % 65 protein orani ile protein açisindan en zengin gidalardan biri olan soya fasülyesinden yaklasik 2 kat fazla protein oranina sahiptir. Sadece hayvansal gidalarda bulunan B12 vitamini içerigi oldukça yüksektir. Bu nedenle vejetaryenler tarafindan B12 eksikligini telafi etmek için kullanilabilir. Içerdigi yüksek miktardaki gama linolenik asit, beta karoten, B12 vitamini, demir ve bunlarin disindaki pek çok besin ögesi Spirulina' nin asrin gidasi olarak tanimlanmasina neden olmusturSpirulina' nin bagisiklik sistemini güçlendirerek vücuda zindelik verdigi,kan hücrelerinin üretimini tesvik ettigi ve kansizlik sorunu olanlarda etkili oldugu,içerdigi gama linolenik asitler sayesinde kolesterolü dengeledigi,Tansiyonu düzenledigi ve saglikli bir cilt için kullanilabilecegi bilinmektedir.Spirulina tokluk hissi verir, bu nedenle kilo kontrolünde kullanilabilir ve sahip oldugu hücre duvari yapisindan dolayi sindirimi kolaydir .Zengin mineral içeriginden dolayi menopoz döneminde destekleyici olarak degerlendirilebilir
bu tavsiyeyi sizin için gezginler ilanından aldım arkadaşlar ben balen ürünlerinden şaşmıyorum,vita5 inide kullandım yararı çokkkkkkkkkkkkkk.balen spirulınayıda 8 aydır içiyorum cilt ve kas zindeliği sağladı bana.gezginlerdeki ilandada anlatılıyor zaten.ilgilenen arkadaşlara duyrulur
Harnup pekmezi ne işe yarıyor?:uhm:canım 29 yasındayım ..ama burda duyduklarıma bakınca herkes 3 4 besın takvıyesı alıo ne bılım bende ılk kez duyuyorum bu yaslanmayı gecıktırme olayıbnı felan yenı basladım sabahları harnup pekmezı ıçıom bı kasık öğlen alfa lıpoık asıt ıle coenzım alıom gecelerıode uzum cekırdegı felan yıyorum ne bılım işte bende burdan öğrendıkleerımı uygulamaya calısıom ama dedıgın dogru besın takvıyesı hapları bıttıkten sonra spırulınaya tek basına baslayım 2 aysonra ancak
SAol canım yanıtladığın için, bizim evde de vardı sanırsam. Annem kardeşime içiriyordu galiba. Bende kahvaltıda ekmekle yesem faydasını görürüm heralde. Az önce baktım da vücuttaki radyasyonu atıyormuş. Bilgisayar ve tv başında az zaman geçirmiyoruz :umursamaz:harnup pekmezi yani keçiboynuzu pekmezi,kansızlığa birebir. ben oğlumun kansızlığının tedavisinde keçiboynuzunu alıp kırrark içine kına kına ve kuru üzümde ekleyerek kaynatıp kompostosunu yaptım ve bu şekilde içirdim.herhangi bir tatlandırıcı kullanmadan. çok faydasınıda gördüm...
Teşekkür ederim, kesinlikle denemeli :lepi:canım ben her sabah bı kasık içiyorum harnup pekmezını gulben ergende hergun yıyomus sactan tırnaga her seye ıyıymıs kan yapıomus cıldı guzellestırıomus kullandım kullanalı yanaklarım kızardı valla
Sigara içerken spirulina kullanmak zararlı zaten canım sen bilirsin yerimsenibenşunu söylebilirimki spırulina benim acayip iştahımı açtı ve bundan hiçmi hiç memnun değilim ben daha sıkılaşmak isterken hantallaşmaya doğru gidiyorum 17 gündür kullanıyorum ayrıca şişkinlik kabızlık da yaptı cildimle ilgili bi fark göremedim çok faydalı bi ürün ama benim faydalı şeylere karşı allarjim var galiba ama ver sigarayı günde bi paket içerim zararlı ya daha makul geliyo kilo almak istemiyorum sanırım üzüle üzüle bırakıcam
Sigara içerken spirulina kullanmak zararlı zaten canım sen bilirsin yerimseniben