P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Halikarnas
canım sardunyam sana bi kez daha teşekkürler bugün çevremde bir kişi degil 2 kişi degil sanki herkes agız birligi yapmış gibi cildimin düzeldiginden bahsettiler spirulanı icat etmiş gibi kadar oldun valla çoköpüldün canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ne zamandan beri kullanıyorsun cnm?
canım sardunyam sana bi kez daha teşekkürler bugün çevremde bir kişi degil 2 kişi degil sanki herkes agız birligi yapmış gibi cildimin düzeldiginden bahsettiler spirulanı icat etmiş gibi kadar oldun valla çoköpüldün canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yani seni anlamak gerçektende çok güç önce olayı başka boyutlara kadar taşyosun sonrada hakkında bilgi edinmeye çalışıyosun bana bi günde etki eden sana bir ayda etkili olabilir ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama seni bilemem ..
aklıma şu geliyor; sigara damarları daralttığı için beslenme yeterli olmaz...bu sebepten erken kırışma olur, yetersiz beslenme den ötürü kansere açık bünye oluşur, hamilerler bebek beslenmez....işte sigaranın bu zararlı özelliğinden ötürü üründen yeterli verimi alamazsınız diye olabilir....
hani belki demek istiyor ki; sigara içiyorsan boşuna içme nasılsa işine yaramayacak...
aklıma başka birşey gelmiyor...cevap mailini paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyoruma.s.
kızlar ıkı haftadır kullanıyorm gunde 3 tane ama bana enerjı vermıyor sankı gene yorgun bıtkınım ama sankı yuzume dolgunluk verdı gıbı :)))ne kadar sure kullancam ben bunu faydasını ne zaman gorucem ya bıde ben tok karnına alıyorum ac karna mıdem bulanıyor cunku acaba ondamı bana zındelık vermıyor..
aaa ne ilginç topik son zamanlarda çok boş???
hayırdır bi tane arkadaşımız vardı. başına bişy mi düştü de artık bu Spirulinayı övemiyo? yoksa moderatorlar da anladı çok fazla övgü olduğunu ve bunun altında bişyler olabilceğini yasakladılar mı konuşmasını delikafadulden
bugüne kadar bu topik hep canlıydı çünkü 1 sayfada 4-5 belkide daha fazla yazı o kişiye aitti..spirulina hakkındaki en ufak karşıt düşünce bu arkadaşımızı çok kudurttu. Replerime saldırdı durduk yere, saçma salak bahaneleri ileri sürerek...Repine de ihtiyacım yok delikafadulden
Gelelim şu çok övülen Spirulinanın bende yarattığı etkiye: 1kutu Solgarı bitirdim ve etkisi: cildimde hiç bi gelişme yok. Gözaltı çökmelerim hala yerinde...Hala cildim aynı. Öyle cildiniz için veya antiaging için alcaksanız kesinlikle tavsiye etmem. Enerji için belki ki bu yönden de beni çok etkilemedi. Spor insanı daha dinç tutyo kesinlikle. boş bu Spirulina boşşşş..