Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Ne zamandan beri kullanıyorsun cnm?

Ne zamandan beri kullanıyorsun cnm?

yani seni anlamak gerçektende çok güç önce olayı başka boyutlara kadar taşyosun sonrada hakkında bilgi edinmeye çalışıyosun bana bi günde etki eden sana bir ayda etkili olabilir ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama seni bilemem ..

nalancım çok sevindim paylaşımların çok teşekkür ederim canımŞeniza.s.

Bende seni anlayamadım bu tepki niye? olayları hiç bir boyuta taşımadım sadece aldığım bişeyin faydasını görmek istiyorum. Göremeyincede içim sıkılıyor. Yani şu forumda bi olayı büyütmeye meraklı ne kadar çok insan var yaaaaa
:1ninca:

kızlar bende bu hapı aldım cıldım ıcın ve yorgunluk ıcın acaba ıse yararmı kılo falan vermek ıstemıyorum almakta bazı yerlerde kılo alıp verdıgını yada bas donmesı falan yaptıgı soylenıyor ya etkısı varmı ya kullanmasammı acaba:=

4 gundur kullaniyorum..
psikolojik mi bilmiyorum uykudan once rahatlatiyor..
tokluk hissi veriyor..birde kabizliga iyi geldigini dusunuyorum..
cildimde degisiklik yok..simdilik gozlemlediklerim bunlar.
benimki hap seklinde ilac kutusunda..aksam esimin telinden ceker resmini koyarim..
ve tr dekinden kat kat ucuza aldim..

Son düzenleme:

yaz tatili nedeniyle gec cevap aldim hemen paylasmak istedim. mailde yapilan bi arastirmada sigara icenlerin beta-coretan aldiklari taktirde bagirsak kanseri on basamak olusumunda iki misli artis gozlenmistir. icmeyenler ise aksine azalma gozlenmistir. bu nedenle sigara ve alkol kullananlarin zengin beta coretan iceren besinlerde olculu olmalarini oneriyoruz. kullanip kullanmamak size kalmis diyorlarkötükedihüso

bende kullanmaya karar verdim solgara güveniyorumm tamamen bitkisel olduğu için o olumlu sonuç alacağımdan eminim :)

gelişmeleri yazarım bende.. tşk'ler Sardunya

kıslar ya aksam ıcınde benım uykumu kacırıyor ya napsam acaba:)baskasına bole bır etkı yapıyormu ayrıca bana tokluk hııssı vermıyor ıstahım hep acık:))

Son düzenleme:
arkadaşlar yaa ben 2haftadır kullanıyorum ve son 1 haftadır karnımda şişlik var,sanki hamile gibi şiştim kaldım :sinifsinif: acaba spirulinanın böyle bir yan etkisi varmı,hiç u şekilde şişlik hisseden oldumu? lütfen cevaaaapp mafoldumben

Ben bu ürünü kullanali yaklasik üc bucuk hafta oluyor.
Ilk baslarda bas dönmesi, sonra karinda bol miktarda sislik, sanki hamile gibiydim ve sanki istahimi daha cok aciyor gibi geliyordu bana.

Neyseki bu ilk bir haftasi böyleydi ve sonra - cünkü günde 9 tane almam lazimdi - ben bu miktari düsürdüm, bir arkadasin burda dedigi gibi sabah ac karina yedim üc tane ve hemen üzerine bir seyler atindim, migdemi baymasin diye. Birde artik yatmadan önce üc tane aliyorum.

Ve su an bu sekil cok memnunum, ne migde baymasi ne bas dönmesi, sislik de gitti artik. Cok sükür Allahima.

Ve kendimide daha enerjik daha rahat hissediyorum, zaten benim amacim bende cok demir eksikligi oldugu icin, demir eksikligine karsi almistim. Dedigim gibi, sanki kendimi daha dinc hissediyorum, o eski halsizligim yok gibi

Fakat bunu da belirteyim, ben cok saglikli yasamaya hep gayret etmisimdir. Yani daima ne yogurtum, ne meyvem ne sebzem eksik olmaz, her gün yerim ...

Birde su da var, sanki ellerim daha yumusak oldu, eskiden elimi yikayinca illaki ellerime krem sürmeden rahat edemezdim, ama simdi öyle degil, hatta hep unutoyorum, sürmeyi farkina bile varmiyorum, yani ellerim yumusadi, sanki yumos gibim kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

Ama yine yazacam herhangi bir degisiklik olursa, simdiden bol denemeler

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle beni bu ürünle tanıştırdığınız için teşekkür ederim. Burada okuyunca iki gündür araştırmaya başladım. Bugün bir yazı buldum sizinle paylaşmak istedim. Ege Üniversitesinin çıkardığı spirulina'nın markası EGERT ve içinde yan etki yapabilecek maddeler yok. Yazı da Egert'in sitesinden zaten.

Son günlerde medyada, yosun kapsüllerinin sağlığa zararlı olduğu ve bu nedenle sağlık bakanlığı tarafından toplatıldığına dair haberler yayınlanmaktadır. Haberlere konu olan bu ürünler, kaçak yollarla, özellikle Çin'den getirilen ve izin belgesi olmayan ürünlerdir. Zayıflatan yosun kapsülü adı altında internet ve aktarlarda satılan bu ürünler, yosun özleri ( SPıRULıNA değil) yanı sıra, reçete ile satılan bazı zayıflama ilaçlarının etken maddesi olan Sibutramin içermektedir.

Sibutramin, açlık duygusunu azaltmak üzere merkezi sinir sistemine etki eden bir kimyasal moleküldür. Ancak, doktor reçetesi ile ve tıbbi kontrol altında kullanılması gereken bir ilaçtır , çünkü uygun olmayan bir kullanım sonucu kalp ve damar sisteminde, gastro-intestinal sistemde, merkezi sinir sisteminde, deride, duysal organlarda ağır yan etkilere yol açabilmektedir. Ve özellikle, başka ilaçlarla birlikte (bazı anti depresanlar, bazı migren ilaçları, öksürük, nezle tedavisinde kullanılan bazı ilaçlar...) alındığında dikkatli ve hassas olmak gerekmektedir.

EGERT SPıRULıNA yosun tabletleri içerisinde kesinlikle, yan etkilere neden olabilecek Sibutramin ya da benzer bir kimyasal madde bulunmamaktadır. Ürünümüz E.Ü. Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinin '99 BıL-006' projesi kapsamında geliştirilmiştir. EBıLTEM- EGERT ortaklığıyla Ege Üniversitesi'ndeki seralarda, Tarım bakanlığının 01/112004 tarih ve G35-0420-00001-8 sayılı izni ile üretilmiş olup habere konu olan ürünle, ürünümüzün hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

BıLGıLERıNıZE DUYURULUR. SAYGILARIMIZLA.

Ben bu ürünü alıp denemek istiyorum Türk malı hassasiyetim de var çünkü. Denediğim de gelişme olursa yazarım. Hoşçakalın.

kızlar ıkı haftadır kullanıyorm gunde 3 tane ama bana enerjı vermıyor sankı gene yorgun bıtkınım ama sankı yuzume dolgunluk verdı gıbı :)))ne kadar sure kullancam ben bunu faydasını ne zaman gorucem ya bıde ben tok karnına alıyorum ac karna mıdem bulanıyor cunku acaba ondamı bana zındelık vermıyor..

sardunyacım kan değerlerim çok iyi geldi
bunu yosuna borçlu olabilirmiyim acaba
çünki genelde kan değerlerim ya sınırdadır
ya da sınırın altında

canım herkeste hemen aynı etkiyi yapmayabilir
bi kutu iç bence daha erken
bu arada oruç tutuyosan halsizlik ondan da olur
çünkü ben ne içsem halsizim bu aralar
oruç zorluyo beni biraz

ben de kullanmaya başlayaı baya oldu.. sanırım işe yarıyor...
iki bebeğim var biri 1.5 aylk biri 11 aylık...
akşama kadar onlarla uğraşıyorm ve oruç da tutabiliyorum Allaha şükür..
sanırım spirulina sayesinde tabi önce allahın izniyle...
ben herkese tavsiye ederim gerçekten..

aaa ne ilginç topik son zamanlarda çok boş???
hayırdır bi tane arkadaşımız vardı. başına bişy mi düştü de artık bu Spirulinayı övemiyo? yoksa moderatorlar da anladı çok fazla övgü olduğunu ve bunun altında bişyler olabilceğini yasakladılar mı konuşmasını delikafadulden
bugüne kadar bu topik hep canlıydı çünkü 1 sayfada 4-5 belkide daha fazla yazı o kişiye aitti..spirulina hakkındaki en ufak karşıt düşünce bu arkadaşımızı çok kudurttu. Replerime saldırdı durduk yere, saçma salak bahaneleri ileri sürerek...Repine de ihtiyacım yok delikafadulden
Gelelim şu çok övülen Spirulinanın bende yarattığı etkiye: 1kutu Solgarı bitirdim ve etkisi: cildimde hiç bi gelişme yok. Gözaltı çökmelerim hala yerinde...Hala cildim aynı. Öyle cildiniz için veya antiaging için alcaksanız kesinlikle tavsiye etmem. Enerji için belki ki bu yönden de beni çok etkilemedi. Spor insanı daha dinç tutyo kesinlikle. boş bu Spirulina boşşşş..

sardunyadan bahsediyosan tatilde canımcım heralde yılın 12 ayı 24 saat kk da olcak degil ya ..sevgilerimle

Son düzenleme:

ya zaten kimse buna sihirli değnek demiyo ki...
sadece besin takviyesi.. sporun yeri ayrı, dengeli beslenmenin yeri ayrı, besin takviyesinin yeri ayrı... sadece bi haptan mı medet umuyosun...
burda bir kaç kez yazdım yine yazıyorum...
iki bebekle uğraşmaktan günde 2 veya 3 saat uyuyabiliyorum... ve buna rağmen çok fazla yorgunluk hissetmiyorum... ben faydasını gördüm... herkese tavsiye ediyorum... sadece burada değil bir çok forumda bu haptan bahsediliyor ve özellikle heryerde solgar marka tavsiye ediliyor... demekki gerçekten faydalı... belki sen faydasını görmemiş olabilirsin... ama bu sürekli kötüleme çabası niye...

cildime gelince, uykusuzluktan gözlerimin altı çöktü gerçekten... düzelmesi için uyumam lazım, ne hap ne de başka bişey fayda etmez.. ama eşim bu gün sivilcelerimin azaldığını söyledi... kimbilir belki o da spirulinanın etkisidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…