Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Bildiğim birbirinden güzel çok fazla marka var. GNC var mesela ki bu çok tanınan bilinen bir markadır. Ege üniversitemizin çıkardığı var onunda stesine bakarsnz ne kadar güzel açıklamaları var. Yani neden hepimiz aynı markayı kullanıp yorum yapıyoruzki farklı markalarıda deneyip onları da görelim birazcık. İlkinde solgar kullanmak yerine bazılarımızda GNC kullansın bazılarıda egert kullansın. Arap kızı kremine benzettim ben bu olayı. O da çok övülmüş gelin görün ki bi kullandım suratım sivilcelerden görünmedi..Herkes farklı ürün kullanırsa burda paylaşabileceğimiz daha çok şey olur. En azından o markalar hakkındada yorum yapabiliriz o markaları da tanıma fırsatı elde etmiş oluruz

bak canım defalarca yazdım...hem de DEFALARCA... ben solgar spirulina kullandım ve o ürünü tavsiye ediyorum tamam mı.

bu konu hakkında tartışma istemiyorum...şüphen varsa yönetime bildir yoksa ben seni topikte bana ithamda bulunmaktan şikayet edeceğim.

kıslar bu arada marka konusuna gelelim....

diğerleri de iyidir ama ben solgar harici bir marka kullanmadığım için ne desem yalan olur...

ilk etapta "solgar" kullanalım...etkileri yaşayalım...

sonra devamın da değişik markaları deneme yanılma yöntemi ile test et edelim derim...

bakın 254 ( 254 ) nolu mesajımda ne demişim.....

kıslar bu arada marka konusuna gelelim....

diğerleri de iyidir ama ben "solgar" harici bir marka kullanmadığım için ne desem yalan olur...

ilk etapta "solgar" kullanalım...etkileri yaşayalım...

sonra devamın da değişik markaları deneme yanılma yöntemi ile test edelim derim...

260 numaralı mesajım.....

öykücüm "solgar spirulina" diye isteyeceksin...

solgar bir marka....ilk başlarda markanın üstünde durmadım fakat solgardan değişik marka kullanan 2 arkadaşımız spirulina dan verim alamadıkları için özellikle rica ettim "ilk başta solgar spirulina alalım (çünkü ben bu markadan başka kullanmadım) bir deneyelim spirulina neymiş anlattığım gibi miymiş değil miymiş anlayalım ondan sonra istediğiniz markayı kullanın" dedim...

kullanmaya karar verirsen paylaşımlarını bekliyoruza.s.

ve aç karınla yemeklerden yarım saat önce düzenli olarak günde 1 bardak su ile 3 kez...

ama nurbeyza arkadaşımızın önerdiği şekilde de olur...sabah aç karınla 1 gece yatmadan 2 tablet....bir bardak su ile içmeyi ihmal etmeyin..!

349 numaralı mesajım.....

Ayy vallahi inanamıycaksınız.. Bugün annem gözümün altındaki ve ağız kenarımda oluşan çöküklüğün gittiğini söyledi.. :1shok:
Kaç günden beri gözümün altındaki derin çöküklerden ve ağız çevremdeki çizgiden rahatsız oluyordum. Hatta bi kaç kişi de çöktüğümü söylemişti. Yüzüm gülse bile o çökükler beni üzgün gösteriyodu. Şimdi ise o derin çizgiler yok yerine daha hafif morluklu bir göz altım var. Annem her ne kadar geçti desede daha hala gözaltımda çukur ve morluk var. Ama önceki kadar rahatsız etmiyo hihoyyyt

senin bir mesajın 2 dakika sonra yazdığın başka bir mesajını tutmuyor...CADIARZU

senin bir mesajın 2 dakika sonra yazdığın başka bir mesajını tutmuyor...CADIARZU

Anlaşılan forumu iyi okumuyoruz. Yada işinize gelenleri okuyorsunuz. BUrda 43 sayfa var ve o sayfaları tek tek açmamı beklemiyosunz. ama bu mesajdan sonra yazdığım yazıyı neden göstermiyosun????? yok yaa hala gözaltı morluğum varmış bana öyle gelmiş dedim. her neyse valla uğraşamıycam. Size iyi sayfa karıştırmalar

Dışarıda çekindiği için yüzü biraz daha parlak görünüyor olabilir...

Mrb ben internet satış sitesinden baktm Spirulinaya. Çok marka var..Kafam karıştı.. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Sanırım ege üniv onaylısı iyimiş. Diğerlerinde zararlı maddeler olabilirmiş. Nette öyle yazıyo.. Ege üniv onaylı olanın marka adı ne? B,len varsa cevaplandırırsa sevineceğim. Bide dr onayı almadan kullanacam yaşım 26. Umarım zararı olmaz.. kıLomda var. Bu kadar çok aminoasit vitamin protein içeren hapın kesinlikle şişmanlatacağını düşünüyorum. Kilo vermeye yardımcı mardımcı diye sitede yazıyo ama kilo vermeye yardımcı sibutramin diye bi madde varmış içinde. Yani sadece 1 tane kilo vermeye yardımcı madde var die kilo aldrmaz diye kakalamaya kalkıyorlar.. Halbuki o içindeki a. b, c, e ve daha bir çok vitamin ve proteinler hesap ediliyomu? Keşke kilo aldırmasa ama ümitsizim... Neyse herşeye rağmen kullancam. Lütfen hangi marka onaylısını alcaz ve nerden alcaz yardımcı olursanız sevincem...

Doğru haklısınız yanlış okumuşum subitramin Spirulinada yokmuş... Bu hapı 1 aydan uzun süredir kullanan var mı? Ben yüzümün dolgunlaşmasını istiyom. Beren Saat gibi olmak istyom laelaelaelaelae

Cnm yaa çok tatlısın
kaydirigubbakcemile3 Gülmekten öldüm şu kaydirigubbakcemile işaretine kaydirigubbakcemile3 Netten sipariş vercem. Bütün eczanelerde solgar satılmıyo

ınternetten satın alırsam bana eski mal gönderirler mi? Offff hangi siteyi tavsiye edersnz?

Nasıl yani zor mu zayıflanıyor? Bu demek oluyor ki şişmanlıycaz :KK43: Biri açıklık getirsin lütfen

Arkadaşlar ben dün kullanmaya başladım ve bugün baktım diğer sitelerde de bu ürünler tartışılıyor. Ve çoğu kişi bu yosun tabletlerinden kilo almış (üstelik daha az yediklerine ve spor yapmalarına rağmen) Tavsiyem diğer sitelere bakmanız. Bu hap sadece burda tamamen olumlu bi şekilde övülyo..Hiç mi olumsuz yönleri yok? Bence kilo aldırır ve aldırmasıda mantıklı. Pişmanım aldığıma çünkü kesinlikle kilo almamam lazım.

Cnm evt dolgunluk geldi ama yüzüme değil göbeğime :gitme:

Karnımda şişkinlik oluştu sizde de var mı? Bilmiyom yarına geçermi... Ben olumsuz yaklaşmadım zaten olumsuz yaklaşsaydım almazdım ama biraz şüphelendim şişmanlatabilir diye. Şu an yorum yapmak için erken. Tek bildiğim şey karnımdaki şişlik... Ve denize de gideceğim..Umarım korktuğum başıma gelmez.... Bu arada yediklerime biraz daha dikkat ediyorum...

Sardunyacım soru sormuştum sana cnm. bU Kapsül göz altımdaki çöküklüğüde doldururmu?

Sardunyacım yeni başladım 2-3 gün oldu ve günde sadece 2tane kullanıyorum. Korkuyom kilo aldıırmasından ama şu an öyle bi durum yok. Yaaa gözümün altları çökmüş. Görenler gözün çökmüş diyorlar senağlama Off yaşım 26. Göz altlarım dolmazsa çok üzüleceğim. Yaa napılabilinirkii..Valla şiş gözleri tercih ederim

tMM Kilo aldırırsa gelirim oraya kaydirigubbakcemile :lepi:
Şuan kilodan daha çok umrumda olan şu gözlerim naniknanikfisfisfis
Yaaa herkes aynı şeyi diyo. Çökümüşün diolar. Halbuki geçen sene fıstık gibiydim :gitme: Ben en iyisi çoğaltyım 3tane içyim. opuyorumnanaktan

Cnm solgar olması şart değil bence. GNC de en az Solgar kadar kaliteli bi kurum. Hatta Solagardan bile iyi.. Onunda Spirulinası var..

Ayy gözaltı çukurlarm dolsun başka bişy istemem. YanaktAki dolgunluktanda vaZgeçtim şu gözaltlarım düzelsin yeter :gitme:

bende hala etkisini göstermedi. 1haftadır kullanıyorum. Yalnız biraz düzensiz kullanıyorum. Yinede hiç bi değişiklik yok.

Ayy saol yaaa. ınan çok rahatladım bu güzl habere. Herhalde benmkinede etki eder. inş...Tek ümidim bu. Yoksa bu gözlerle beni kimse alma, evde kalırım valla :gitme:

Ayy vallahi inanamıycaksınız.. Bugün annem gözümün altındaki ve ağız kenarımda oluşan çöküklüğün gittiğini söyledi.. :1shok:
Kaç günden beri gözümün altındaki derin çöküklerden ve ağız çevremdeki çizgiden rahatsız oluyordum. Hatta bi kaç kişi de çöktüğümü söylemişti. Yüzüm gülse bile o çökükler beni üzgün gösteriyodu. Şimdi ise o derin çizgiler yok yerine daha hafif morluklu bir göz altım var. Annem her ne kadar geçti desede daha hala gözaltımda çukur ve morluk var. Ama önceki kadar rahatsız etmiyo hihoyyyt

Yok yaa arkadaşlar demin aynaya iyice baktım :sinifsinif:
Yüzüm vahim halde :1no2:
Tamam 3-4 gün önce daha vahimdi ama hala vahim :1no2:
yAni ben daha olumlu bi yorum yapamıycam henüz nötrüm...

Arkadaşlar her gören yüzün zayıflamış diyo. Dün tekrar aynı şeyler söylendi. 1.5 haftadır kullanıyorum Spirulinayı. Ama hala aynıyım. Bana muvicevi bişey lazım şöyle yüzümü şişmanlatacak..Acaba Ester C vitamını kullansam etki eder mi? Yada üzüm çekirdeği hapı, likopen, veya Alfa Lipoik asit? hangisi iyi kullanan var mı bunları?

Arkadaşlar size kaç günde etkisini göstermeye başladı?

Yada şöyle sorayım kaç gün kullandıktan sonra yüzünüz güzelleşti_?

delikafadulden Daha neler... Cnm ne takıntısı sadece biraz aceleciyim o kadar. Etkisini hemen görmem lazm. kaydirigubbakcemile3
Hepimiz eminim sonuç almaya can atıyoruzdur. AMa en çok ben herhalde can atıyorum. Çünkü geçen sene kullandığım bazı ürünlerden dolayı cildim mükemmeldi, herkesten iltifat alıyordum o ürünleri nezaman bıraktım böyle kötüleşmeye başladııı. Gerçi o ürünler oluşan gülme çizgilerine etki edeceğini sanmıyorum. O yüzden içten destek daha önemli bence. Spirulinadan çok şey bekliyorum. Umarım hepimize gerçekten iyi etki eder...

Cnm teşekkürler verdiğin bilgiler için. Kaç yaşındasın? Belki ileri yaştaki olanlara daha iyi etki ediyodur. Bende mide ekşimesi başladı. Niye bilmiyorum..

benm midemde de tuhaflık var. Ağrıyo ara sıra. Bugün tost yerkende midem biraz bulandı.. Umarım iyileşmesi anlamına gelyodur bu durum

Arkadaşlar 3haftadır kullanıyorum. Sonuç 0. Hiç bi işe yaramadı. Ben bu şişe bittikten sonra başka bişeye başlamayı düşünüyorum. Üzüm Şarap özünün tabletleri varmış. Antiaging etkili hücreleri gençleştiren ve dinamklik veren ona başlıycam. Valla ne bilym biraz hayal kırıklığına uğradım. Umarım sizde işe yarar

sevgili pippi düne kadar olan tüm mesajlarını alıntı yaptım ... için rahat olsun....tatlım bu spirulina göz altlarını doldurmaz....
yanaklarını da doldurmaz....sadece karnını ve poponu doldurur...bu yüzden sen bu spirulina yosunundan vazgeç:1hug:
vee kendi topiğinden sana tavsiye ettiğim dolgu koktylini yaptıryerimseniben

şimdiye kadar olan ilgin alakan için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan sanırım artık paylaşacak birşeyimiz kalmadı:gitme: tekrar teşekkürlera.s.

cok sasırdım..
resımdekı degısım gercekdende muthıs derecede..
ılacı yada gıdayı not ettım..
sardunya cım cok tesekkur ederım..
bukadar bılgılı acıklama yapmıssın ..

Annem şimdiye kadar karşı çıkıyordu spirulina kullanmama, bugün o da başladı :lepi:
Ondaki gelişmeleri de yazarım opuyorumnanaktan

ya arkadaşlar bu üründen sepe marka kullanan var m fiyatı bana uygun geldi de sepe naturel diye satılıyo ??

sevgili pippi düne kadar olan tüm mesajlarını alıntı yaptım ... için rahat olsun....tatlım bu spirulina göz altlarını doldurmaz....
yanaklarını da doldurmaz....sadece karnını ve poponu doldurur...bu yüzden sen bu spirulina yosunundan vazgeç:1hug:
vee kendi topiğinden sana tavsiye ettiğim dolgu koktylini yaptıryerimseniben

şimdiye kadar olan ilgin alakan için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan sanırım artık paylaşacak birşeyimiz kalmadı:gitme: tekrar teşekkürlera.s.

ayy canım sana inanamıyorum pes doğrusu... hiç işin yok mu senin bırak yaaa.
kim ne derse desin neden bu kadar ispatlama çabasındasın... istyen kullanır istemeyen kullanmaz...boşversene kim ne derse desin.. a.s.a.s.

ayy başka başlığa yazacağım mesajı buraya yazmışım... neyse kimse görmeden değiştireyim... :roflol: yorgunluktan kafa kalmadı... bana acil spirulina lazım...
eşim almış sonunda akşama getirecek...
peki bunu nasıl kullanıyorsunuz...sabah akşam mı??

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy başka başlığa yazacağım mesajı buraya yazmışım... neyse kimse görmeden değiştireyim... :roflol: yorgunluktan kafa kalmadı... bana acil spirulina lazım...
eşim almış sonunda akşama getirecek...
peki bunu nasıl kullanıyorsunuz...sabah akşam mı??

maibeyazcım günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce bir bardak su ile kullanıyoruz....

gezerken gördüm bir arkadas vejeteryanlar icinde eczaci önerdi demis
benim ablam kirmizi et yemediginden b12 vitamini eksikligi var hemde cok kan igneleri oluyor oda ciltte sivilce yapti neyse saglikli olsun o önemli degilde..birisi vejetaryanlar icin yazmis acaba b12 eksikligi olanlar kullanabilir mi?

gezerken gördüm bir arkadas vejeteryanlar icinde eczaci önerdi demis
benim ablam kirmizi et yemediginden b12 vitamini eksikligi var hemde cok kan igneleri oluyor oda ciltte sivilce yapti neyse saglikli olsun o önemli degilde..birisi vejetaryanlar icin yazmis acaba b12 eksikligi olanlar kullanabilir mi?

Spirulina, doğadaki en zengin bitkisel B 12 vit. kaynağıdır

şeker hastalarının her gün düzenli olarak b12 vitamini alması gerekiyor...fakat çok iştah açtığı için babama vermedim....sadece spirulina kullandı...

bugun spirulinayi kullanmaya basladim..benim buradan buldugum hap seklinde..30 adet.
uzerinde pelikan resmi varr:1rolleyes:
gelismeleri yazacagimm:ecrin_bebek:

canım sardunyam sana bi kez daha teşekkürler bugün çevremde bir kişi degil 2 kişi degil sanki herkes agız birligi yapmış gibi cildimin düzeldiginden bahsettiler spirulanı icat etmiş gibi kadar oldun valla çoköpüldün canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X