- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
arkadaşlar herkeze merhaba
bu topic baya ilgimi çektim tüm yorumları tek tek okudum ve dün büyük bi eczanye gitiim .
bu eczane kişisel bakım ürünleri bitkisel ürünlerinde bolca satıldığı bi yer.solgar markayı çok tavsiye ettiler.fakat spırulına genelde kilo vermeye destek amaca ile verdiklerini sylediler.içindeki vitaminler ve bileşenler sayeseinde vücuda direnç veriyormuş, cildede faydası varmış.birde bu ürünü asıl proteini yetersiz alanlar yani genelde vejeteryan olanlara tavsiye ediyolarmış.yani bu kapsüller asıl protein desteği veriyormuş.normal et yeme düzeni olan bi insanın bunu kullnamasına çok ihtiyaç yok dedi.bunun yerine yine solgarın alpha lipoic acid tabletlerini önerdi.tabi anti-aging ürün olarak.bu ürünübn geleceğe yatırım olduğunu söyledi.bu ürün cildin kırışmasını ve yaşlanmayı gecikdirici bi ürünmüş.
eczacı bu ürünlerin tamamen bitkisel olduğunu ve yan etkilerinin olmadığını söyledi.fakat vücutta herhangi bir şeye alerji varsa o zaman yan etki yapabiliyomuş.avrupada insnlar hep kullnıyomuş bu ürünleri.hatta ben ordayken bir turist baya bi alışveriş yaptı bu tabletlerden.
bunları sizinle paylaşmak istedim.şuan hala kararsızım araştırıyorum.ama birinden birine mutlaka başlama niyetim var.
sevgiler....a.s.
kızlar bana da cevap verin yaaa...:çok üzgünüm:
bnu nerden kaça alıcaz... eczanelerde var mı...
geçmişi okuyamıyorum... biri 11 aylık biri de 25 günlük ama prematüre iki bebeğim var...
kendimi aşırı yorgun hissediyorum... bu işe yarar mı sizce.. fisfisfis
orgunluğumu alacak bişeyler istiyorum...:bbo:
çileğim mideni bozmak bir yana bu yosunun mide rahatsızlıklarının tedavisin de kullanıldığını paylaştı ya bir arkadaşımız bizimle:1hug:
ya ben tüm yazılanları okumadım ama BU İLAÇ KİLOMU VERDİRİYOR Kİ çok merak ettim cevaplarsanız sevinirim.
berciscim bu İLAÇ DEĞİL....spirulina tamamen bitkisel bir üründür...bir yosun çeşididir...
ve bu mucize yosun zayıflamak veya kilo almak için değildir...
bu spirulina tabletleri düzenli olarak günde 3 kez yemeklerden yarım saat evvel alındığı zaman inanılmaz bir enerji, cilt güzelliği ve kaslarda sıkılaşma sağlıyor...hem de öyle aylarca haftalarca sınra değil kullanmaya başladıktan sonra en geç 1 hafta içinde gözle görülür bir şekilde mucize yaşanmaya başlanıyor...
sabah yorgun kalkmalara son...sürekli yorgunluktan şikayet edenler içinde birebir faydalı bir ürün...
ve daha neler neler....bi zahmet topik konusunu okuman gerekiyor.
Arkadaşlar 3haftadır kullanıyorum. Sonuç 0. Hiç bi işe yaramadı. Ben bu şişe bittikten sonra başka bişeye başlamayı düşünüyorum. Üzüm Şarap özünün tabletleri varmış. Antiaging etkili hücreleri gençleştiren ve dinamklik veren ona başlıycam. Valla ne bilym biraz hayal kırıklığına uğradım. Umarım sizde işe yarar
sevgili pippi bu topiğe ilk yazmaya başladığın zamandan beri bana çok ilginç geldin ve bu mesajından sonra profiline gelip diğer mesajlarına bakmak ihtiyacı duydum...
tatlım yanılmamışım...geçenlerde de sana dediğim gibi senin sorunun psikolojik ...açtığın topikten bunu anlıyorum...özgüvenliğin eksikliği var sende...dünyanın en iyi cerrahı seni dünyanın en güzel kızı yapsa bile sorunun psikolojik olduğu için kendini beğenmezsinbenneyaptımki
lütfen bu mesajımı yanlış anlama...diğer topiğine yazacaklarımı burdan yazıyorum hem de topiğini sorunlarını okumadan sende özgüven eksikliği sorunu yaşadığını anlamış biri olarak...
canım benim bence paranı Üzüm Şarap özünün tabletlerine harcama ya da bu tür başka şeylere harcama iyi bir psikolog sorununu aşmana yardımcı olacaktır:1hug:
ışte bu mesajınla niyetini çok belli ettin cnmSpirulinaya toz konduramaman beni baştan beri düşündürüyordu. Bu mesajınla daha da onayladım..Hani gerçekten değecek bişy olsa ki öyle değil ve ayrıca Annemde benimle kullanıyo ve o da hiç bi değişiklik göremedi. Hadi bende diyelim psikolojik rahatsızlık var şizofreniyim, alzheimerim her neyse (bu da işine gelmeyenlerin karşı tarafı suçlamak için herzaman başvurdukları bir YÖNTEMDıR) Annemde de mi var aynı sorun? Neden Solgar Spirulinaya toz konduramıyorsun?? Tamam diyelim ben art niyetliyim yada bana öyle geldi diyelim Bu nasıl bişeydir ki Herkesin bu şey hakkında olumlu yorum yapmasını beklersiniz? Burda Spirulina hakkında bir kaç iyi,olumlu şey yazanlarla hemen dost oluyorsunuz, olumsuz yorum yapanada fişek yağdırıyorsunuz... Hiç mi düşünce ayrılığına saygınız yok. Baştan beri Solgar Spirulina diye tutturmuşsunuz. Bu topiki baştan okuyanlarda sizin Spirulinaya toz konduramadığınızı görecektir...YANı Herkeste akıl var. Neyin ne amaçla yapıldığı iyi bilinir..
tatlım istediğin gibi düşünmekte özgürsün ama ben son derece iyi niyetli yaklaşım ve tavsiyelerde bulundum....
dikkat edersen eğer solgar spirulina için olumsuz yorumda bulunan tek bir kullanıcı dahi yok...
toz kondurmama gelince son derece yararlı sağlıklı sıhhatli ve doğal..ben satıcı değilim...satıcı olsam böyle düşünmen doğaldır ama değilim...herkesin bu mucizeden gönül ferahlığı ile yararlanmasını istiyorum...bu kadar basit...
neyse dilerim kendine çok uygun bir ürünü en kısa zamanda bulursun....
katılımın ve paylaşımların için çok teşekkür ederima.s.
Cnm emin olabilirsin bunu sadece ben düşünmüyorumdur. Baştan sona kadar yazılanları okuyan herkes benim düşündüğümü düşünür. Burda konu benm psikolojim değil tatlım. O yüzden yorulma.
Konuyu çarpıtarak emellerine ulaşacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Ben gördüklerimi , yaşadıklarımı söylerim. Öyle gözle görülür bi değişiklik YOK. Tamam belki birazcık enerji verdi ki zaten iyi beslenerek de enerji elde ediliyor hemde doğal yollardan alınmış olduğu için daha bile faydalı oluyor.Enerji isteyen zaten semiz otu, dere otu gibi şifa kaynaklarındanda faydalanıp hem doğal yollarla almış olurlar vitaminlerini hemde her gördükleri kapsüllere atlamazlar (benm gibi delikafadulden).
Ben içmeyin demiyorum yanlış anlaşılmasın, alıp içebirsiniz ama baştan beri ilk denemede Solgar deneyelim denmesinin taraftarı değilim. Hayatta ilk izlenim diye bişey vardır dimi? Siz Sigara içicisi olsanız ve ilk denemelerde LM içseniz. Bunu epey devam ettirseniz sonradan Marlboroya geçmesi zor olmaz mı? Çünkü artık LM bağımlısı olmuşsunuzdur. Buda böyle ilkinde solgar kullanıcaz sonrasında bağımlısı olup başka markaya geçemiycez yada başka markaya geçmeye korkacağız. Çünkü öyledir her insan alıştığı şeyi yer içer . 2+2=4
benim anlamadığım bu kadar kısa bir sürede ne bekleniyorki??? Hani cilt için kullananlar bir anda sihirli değnek deyeceğini filanmı zannediyorlar bu tür ilaçların kullanımı zaten uzun vadelidir 1 yıla yakındır bende solgarın farklı vitaminlerinden kullanıyorum ama hemen bir beklenti içine girmedim bunlar geleceğe dönük bir yatırımdır ayrıca solgar dünya markası kımsenin satıcılığına ve reklamına ihtiyacı yok bazen itham ederken araştırın sonra konuşun burda arkadaş kullandığı ürünü paylaşmış gelin benden alın yada benım eczanem var size satayım dememişki yok domuz ürünü var yok aykırı falan filan deşmeye kalkarsan ooo neler var neler ozaman öksürük şurubu vermeyelim çocuklarımıza ondada alkol var ......