Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
walla canim bende bi sey anlamadim aldigim yere e-mail yazdim bakalim ne diyecekler:uhm:

aklıma şu geliyor; sigara damarları daralttığı için beslenme yeterli olmaz...bu sebepten erken kırışma olur, yetersiz beslenme den ötürü kansere açık bünye oluşur, hamilerler bebek beslenmez....işte sigaranın bu zararlı özelliğinden ötürü üründen yeterli verimi alamazsınız diye olabilir....

hani belki demek istiyor ki; sigara içiyorsan boşuna içme nasılsa işine yaramayacak...

aklıma başka birşey gelmiyor...cevap mailini paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyoruma.s.

bilemiyorum canim belki senin tahminin dogrudur.bende nasil sabirsizlikla bekledim cok uzuldum ya.bi sure kullanirim baktim olmuyor birakirim. bence betacaroten le alakali bi sey betacaroten in sigara icenlere ne gibi bi zarari olabilirki:uhm:cevap alinca paylasirim.

Arkadaşlar her gören yüzün zayıflamış diyo. Dün tekrar aynı şeyler söylendi. 1.5 haftadır kullanıyorum Spirulinayı. Ama hala aynıyım. Bana muvicevi bişey lazım şöyle yüzümü şişmanlatacak..Acaba Ester C vitamını kullansam etki eder mi? Yada üzüm çekirdeği hapı, likopen, veya Alfa Lipoik asit? hangisi iyi kullanan var mı bunları?

konu dışına çıkmayalım lütfen....

KK nın arama bölümüne anahtar kelimeleri yazarak işine yarıyacak topiklere ulaşabilirsin canım...a.s.

canım benim uyumadığına göre yosundandır
zaten poleni kesmek zorunda kaldım çünkü çok iştahımı açtı ben de kestim
sana da faydası olmasına çok sevindim öptüm şeker

canım benim uyumadığına göre yosundandır
zaten poleni kesmek zorunda kaldım çünkü çok iştahımı açtı ben de kestim
sana da faydası olmasına çok sevindim öptüm şeker

Bazen almayı unutuyorum işte o zaman enerjikliğim aynı olmuyor. Birde göz altı torbalarım eskisi gibi ilk bakışta beni rahatsız etmiyor. Düzenli kullanma alışkanlığı edinebilirsem, daha detaylı ve kendimden emin bilgiler verebilirim.

düzenli yemek yemeyen birisi olarak düzenli olarak (ilaç alır gibi düzenli hem de) kendimi alıştırdım...darısı senin başına selencim:1hug:

Arkadaşlar size kaç günde etkisini göstermeye başladı?

düzenli olarak kullandıktan sonra 3-5 gün de etkisi görülmeye başlıyor...

1 hafta 10 gün sonra tam olarak farkediliyor....

sen farketmiyorsun belki ...psikolojin de bir sorun varsa kendinde ki değişimleri farketmezsin...bana biraz takıntılı gibi geldin deCADIARZU

belki biraz erken ama bugun 3.cu gunum kendimi eskiye nazaran daha enerjik hissediyorumzemuszemus bide surekli tok gibiyim hani insan bazen olcuyu kacirir ay cok yedim derya ben oyleyim

delikafadulden Daha neler... Cnm ne takıntısı sadece biraz aceleciyim o kadar. Etkisini hemen görmem lazm. kaydirigubbakcemile3
Hepimiz eminim sonuç almaya can atıyoruzdur. AMa en çok ben herhalde can atıyorum. Çünkü geçen sene kullandığım bazı ürünlerden dolayı cildim mükemmeldi, herkesten iltifat alıyordum o ürünleri nezaman bıraktım böyle kötüleşmeye başladııı. Gerçi o ürünler oluşan gülme çizgilerine etki edeceğini sanmıyorum. O yüzden içten destek daha önemli bence. Spirulinadan çok şey bekliyorum. Umarım hepimize gerçekten iyi etki eder...

dün migrostan balen firmasının spirulinasını aldık ve kullanmaya başladık
ben sabah ve akşam yemeklerden önce birer tane almayı düşünüyorum

ay tatilden döndüm.. gayet enerjik bir tatildizemuszemus
spi5rulinanın etkisini beni uzun zamandır görmeyenlerin tepkilerinden anlıyorum arkadaşlar.. herkes ağız birliği etmiş gibi sende bir gençlik bir dirilik var deyip durdu
valla ben çok çok memnunum bu haptan kullanalı 1 ayı geçti heralde günde 3 tane alıyorum ben..

Ama sarduşum birşey sorucam sana.. bunu kür olarak mı kullanmak gerekiyor. yani ne kadar kullandıktan sonra ne kadar ara vermem gerekiyor??

a.s.

Cnm teşekkürler verdiğin bilgiler için. Kaç yaşındasın? Belki ileri yaştaki olanlara daha iyi etki ediyodur. Bende mide ekşimesi başladı. Niye bilmiyorum..

bütün sayfaları tek tek okuyamadım kusura bakmayı....
emzirirken kullanılmasında bi sakınca var mı acaba ben de kullansam...
bir de kendinizi daha mı enerjik hissediyorsunuz..

Cnm teşekkürler verdiğin bilgiler için. Kaç yaşındasın? Belki ileri yaştaki olanlara daha iyi etki ediyodur. Bende mide ekşimesi başladı. Niye bilmiyorum..
Bende de mide ekşimesi yapıyor, ben yine de kullanıyorum. İnşallah kötü bir etkisi yoktur. bu sabah kullanmayı unuttum, bir yorgunluk, bir halsizlik mirmirmirmir . Bİraz önce kalktım bir tane aldım, yoksa kolum kanadım yanıma düşüyor :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…