Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar bana da cevap verin yaaa...:çok üzgünüm:
bnu nerden kaça alıcaz... eczanelerde var mı...
geçmişi okuyamıyorum... biri 11 aylık biri de 25 günlük ama prematüre iki bebeğim var...
kendimi aşırı yorgun hissediyorum... bu işe yarar mı sizce.. fisfisfis
orgunluğumu alacak bişeyler istiyorum...:bbo:

bütün sayfaları tek tek okudum erinmeden yarın bende alıcam umarım benim bünyeye de yarar :))

bence her şeyde olduğu gibi buda bünyeyle alakalı kimine yarıyo kiminde sonuç yok

hadi bakalım kolay gelsin

dün migrostan balen firmasının spirulinasını aldık ve kullanmaya başladık
ben sabah ve akşam yemeklerden önce birer tane almayı düşünüyorum

hayırlı olsun öyküm....

değişik markalarla ilgili olumsuz yorumları lütfen paylaşmayalım....eğer bizlerin aldığı verimi alamazsan solgar kullanman gerekir...yanlış anlama solgar ile uzaktan yakından en ufak bir ilgim yok sadece bu markadan başka spirulina kullanmadım...topikte değişik marka kullanan 2 arkadaşımız memnun kalmadılar...bu sebepten...solgar harici olumsuz paylaşımlar da bulunmayalım...

arkadaşlar daha önceleri de defalarca dedim gene tekrarlamak istiyorum; solgar harici marka kullanamdığım için başka markaları tavsiye edemem...iyi de demiyorum kötü de demiyorum...sadece olumsuzluk yaşamamak adına mümkünse ilk kullanımda solgar spirulina kullanalım etkilerini görelim devam etmeye karar verirseniz ki karar vereceğinize eminim diğer markları denersiniza.s.

bir de günde 3 tablet kullanman lazım...

ay tatilden döndüm.. gayet enerjik bir tatildizemuszemus
spi5rulinanın etkisini beni uzun zamandır görmeyenlerin tepkilerinden anlıyorum arkadaşlar.. herkes ağız birliği etmiş gibi sende bir gençlik bir dirilik var deyip durdu:emir_bebek:
valla ben çok çok memnunum bu haptan kullanalı 1 ayı geçti heralde günde 3 tane alıyorum ben..

Ama sarduşum birşey sorucam sana.. bunu kür olarak mı kullanmak gerekiyor. yani ne kadar kullandıktan sonra ne kadar ara vermem gerekiyor??

a.s.

yağmurcum 4 ay kullan 4 ay ara ver ...
4 ay ara uzun gelir de daha önce kendinde bir geriye düşme hissedersen tekrar başlarsın 4 aylık kullanıma...

tatlım paylaşımın için çok teşekkürlerŞeniza.s.

bütün sayfaları tek tek okuyamadım kusura bakmayı....
emzirirken kullanılmasında bi sakınca var mı acaba ben de kullansam...
bir de kendinizi daha mı enerjik hissediyorsunuz..

kızlar bana da cevap verin yaaa...:çok üzgünüm:
bnu nerden kaça alıcaz... eczanelerde var mı...
geçmişi okuyamıyorum... biri 11 aylık biri de 25 günlük ama prematüre iki bebeğim var...
kendimi aşırı yorgun hissediyorum... bu işe yarar mı sizce.. fisfisfis
orgunluğumu alacak bişeyler istiyorum...:bbo:

Allah bağışlasın:Saruboceq::Saruboceq:...analı babalı büyütsün:Saruboceq::Saruboceq: bebişlerini :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

beyazcım bebeklerin için endişelenmekte haklısın bakarsın alerji falan yapar...çünkü anne sütü ile bebeklerine geçecek....bu yüzden bunu doktorunuza sorman lazım....

diğer bilgilere gelince evet yorgunluğun için biçilmiş kaftan...eczanelerde satılıyor....100 tabletlik ambalajı 35 tl civarında...

babam iki şişe kullandı hiçbir işe yaramadı boşa masraf pöfff

2 şişe :uhm: ne zaman başladı...topiğimi açar açmaz mıCADIARZU

18-06-2009, 14:23 babamda aldı hiç bi faydasını görmedi...

sen daha önce de yazmışsın bu topiğe...

bak canım benim hangi marka kullandı ve düzenli olarak kullandı mı?
ve babanın rahatsızlığı nedir...

öyle ikide bir gelip olumsuz mesaj yazıp gitmen hiç hoş değil...ayrıntıları ver anlayalım neyin ne olduğunu.

Bende de mide ekşimesi yapıyor, ben yine de kullanıyorum. İnşallah kötü bir etkisi yoktur. bu sabah kullanmayı unuttum, bir yorgunluk, bir halsizlik mirmirmirmir . Bİraz önce kalktım bir tane aldım, yoksa kolum kanadım yanıma düşüyor :sm_confused:

çileğim mideni bozmak bir yana bu yosunun mide rahatsızlıklarının tedavisin de kullanıldığını paylaştı ya bir arkadaşımız bizimle:1hug:

Kızlar ben bu ilaçla 9,5 kilo verdim. Tavsiye ederim. ilk birkaç gün anlamıyon ama sonra resmen tok tutuyo hissediyorsun. Eczaneden aldım bende. Kilo alımı yaptığını da ilk defa duyuyorum ne yalan söyleyim.

bütün sayfaları tek tek okudum erinmeden yarın bende alıcam umarım benim bünyeye de yarar :))

bence her şeyde olduğu gibi buda bünyeyle alakalı kimine yarıyo kiminde sonuç yok

hadi bakalım kolay gelsin

solgar kullanıpta memnun olmayan yok...

yerinde bir karar...hayırlı olsun...paylaşıma bekliyoruza.s.

Sardunya_Zakkum profilimde resimler var demiştin ben bulamadım sildin mi acaba(burda okumuştum yanılmıyorsam bakabilirsiniz resimlerime diye)

cildin nası merak ettim ?

Kızlar ben bu ilaçla 9,5 kilo verdim. Tavsiye ederim. ilk birkaç gün anlamıyon ama sonra resmen tok tutuyo hissediyorsun. Eczaneden aldım bende. Kilo alımı yaptığını da ilk defa duyuyorum ne yalan söyleyim.

Ne kadar zamanda verdin? :1shok: Kaç kiloydun, şimdi kaç kilosun?

çileğim mideni bozmak bir yana bu yosunun mide rahatsızlıklarının tedavisin de kullanıldığını paylaştı ya bir arkadaşımız bizimle:1hug:
Evet, belki de tedavi ettiğinden midem ekşiyordur. Midem de yara falan varsa, benim de aklıma geldi yani CADIARZU... Zaten ben genel anlamda memnunum, yine de yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum iyisi ile kötüsü ile net bir şekilde, yoksa amacım çıkıntılık yapmak değil vereliniortak.

benm midemde de tuhaflık var. Ağrıyo ara sıra. Bugün tost yerkende midem biraz bulandı.. Umarım iyileşmesi anlamına gelyodur bu durum

Üzerinde yemeklerle beraber alınmalı diyor, biz yemeklerden yarım saat - yirmi dakika önce alıyoruz. Öyle deneyip yine yazıcam. Çünkü daha önce yorumlardan birinde iki - üç lokma yedikten sonra alınca mideyi rahatsız etmediğini yazmıştı. :icecream:

Evet, belki de tedavi ettiğinden midem ekşiyordur. Midem de yara falan varsa, benim de aklıma geldi yani CADIARZU... Zaten ben genel anlamda memnunum, yine de yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum iyisi ile kötüsü ile net bir şekilde, yoksa amacım çıkıntılık yapmak değil vereliniortak.

vereliniortaktabiki canım benim solgar markası olarak her türlü olumlu olumsuz paylaşmamız lazım:1hug:

sarduşumm bu topik baya dalgalnıp durulmuş bakıorum :) ben bayadr girememiştm ama sayfalrı okudum şimdi :)) olumlu şeyler duymak sewindiriyor..
olumsuzlara takılmıyorum çünki başkasındaki etkiye göre kıyaslamak yanlış bnce sonuçta herkesin farklı bir yapısı bünyesi var .. kimsenin sağlık değerleri aynı değildirki kullandığımız her şey de buna göre farklı etki gösterir..
bana gelince ilk şişem yarın bitiyor bn babmla birlikte kullanmaya başlamıştım biliyrsun o 2 hftdr fln kullnmıyor bn bitince hmn yenisini alıp devam edim mi brz ara verim mi merak etmiştim ama okudumlarıma göre devam etsem ii oluck diye düşünüyorum..
ayrıca kullanıma göre değişir ama bncede kesinlikle kilo aldırmıyorr!! hatta istiyorsanız vermeye yardmcı..
herkese sağlıklı ışıl ışıl günler diliyorum..

sarduşumm bu topik baya dalgalnıp durulmuş bakıorum :) ben bayadr girememiştm ama sayfalrı okudum şimdi :)) olumlu şeyler duymak sewindiriyor..
olumsuzlara takılmıyorum çünki başkasındaki etkiye göre kıyaslamak yanlış bnce sonuçta herkesin farklı bir yapısı bünyesi var .. kimsenin sağlık değerleri aynı değildirki kullandığımız her şey de buna göre farklı etki gösterir..
bana gelince ilk şişem yarın bitiyor bn babmla birlikte kullanmaya başlamıştım biliyrsun o 2 hftdr fln kullnmıyor bn bitince hmn yenisini alıp devam edim mi brz ara verim mi merak etmiştim ama okudumlarıma göre devam etsem ii oluck diye düşünüyorum..
ayrıca kullanıma göre değişir ama bncede kesinlikle kilo aldırmıyorr!! hatta istiyorsanız vermeye yardmcı..
herkese sağlıklı ışıl ışıl günler diliyorum..

sahilcim yorumun için çok teşekkür ederim...

4 ay ara vermeden kullanıp ondan sonra ara verelim canım...

babacın nasıl oldu?

sağol sarduşum babacım kafasına bişyler takmadığı sürece bin şükür iyi ..
sağlıklı günler opuyorumnanaktan

arkadaşlar herkeze merhaba

bu topic baya ilgimi çektim tüm yorumları tek tek okudum ve dün büyük bi eczanye gitiim .

bu eczane kişisel bakım ürünleri bitkisel ürünlerinde bolca satıldığı bi yer.solgar markayı çok tavsiye ettiler.fakat spırulına genelde kilo vermeye destek amaca ile verdiklerini sylediler.içindeki vitaminler ve bileşenler sayeseinde vücuda direnç veriyormuş, cildede faydası varmış.birde bu ürünü asıl proteini yetersiz alanlar yani genelde vejeteryan olanlara tavsiye ediyolarmış.yani bu kapsüller asıl protein desteği veriyormuş.normal et yeme düzeni olan bi insanın bunu kullnamasına çok ihtiyaç yok dedi.bunun yerine yine solgarın alpha lipoic acid tabletlerini önerdi.tabi anti-aging ürün olarak.bu ürünübn geleceğe yatırım olduğunu söyledi.bu ürün cildin kırışmasını ve yaşlanmayı gecikdirici bi ürünmüş.
eczacı bu ürünlerin tamamen bitkisel olduğunu ve yan etkilerinin olmadığını söyledi.fakat vücutta herhangi bir şeye alerji varsa o zaman yan etki yapabiliyomuş.avrupada insnlar hep kullnıyomuş bu ürünleri.hatta ben ordayken bir turist baya bi alışveriş yaptı bu tabletlerden.

bunları sizinle paylaşmak istedim.şuan hala kararsızım araştırıyorum.ama birinden birine mutlaka başlama niyetim var.

sevgiler....a.s.

X