Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Sanıyorum Solgar'ın spirulinası kapsül içinde öyle mi ?
Egert'in dışında bir kapsül yok çünkü. Merak ettim :uhm:

Solgar spirulinası zaten o içi jel gibi olan kapsüllerden değil ve zaten tamamen bitkisel diyorlar, konu biraz karıştı o dedikleri domuz jelatini şüphesini omega 3-6-9 için söylediler sanırım (yanılmıyorsam), zaten bu tabletleri (spirulinayı) eline alınca böyle hafiften ufalanıyor, yosun sonuçta... Öyle bir sıkıntı yok, arkadaşlar bence gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz zemuszemus

Merhaba arkadaşlar,

Tatildeydim yeni geldim hemen gelişmeleri yazayım dedim. 6 gündür kullanıyorum. Yüzümde bariz bir değişiklik yok ama sanki daha canlı ve dolgun. Birde ben günde 3 tane değil 2 tane alıyorum. Öncelikle tatilde bir an olsun oturmadım diyebilirim. Oldukça tembel ve yorgun görünen ben sabah akşam saatlerce yürüdüğümden annem şok oldu. Sana ne oldu böyle dur durak bilmiyorsun dedi. Hatta bir iki gün yanıma almayı unuttuğumdan günde bir adet içtim. Belki psikolojiktir bilemiyorum ama eskiye nazaran bariz enerjik görünüyor ve hissediyorum.

Kilo durumlarını bilemiyorum çünkü rejimimi tatilde bozdum. Olumlu veya olumsuz gelişmeleri bildiririm.

kızlar lütfen domuz jelatini ve DıN konusuna burda son verelim yoksa topiğin kapanmasını talep edeceğim....

ayrıca link vermek yasak ....verilmiş linki lütfen silelim.

Sardunyacım soru sormuştum sana cnm. bU Kapsül göz altımdaki çöküklüğüde doldururmu?

sardunyacım sen boşver sıkma canını bana bak sen
bi hafta tatildeydim tatildeyken günde 4 tane içtim.selencim günde iki tane az 3 iç bence
çok yorucu ve eğlenceli tatildi
ama durum şu 1 kilo almışım(adetim yakın ona bağlı muhtemelen)
gelince herkes -daha önceden de görmeyenler vardı-yüzün gözün parlamış hafif dolgunlaşmışsın dediler
aslında kilo hemen hemen aynı sadece parladım
enerjim gayet iyiydi ki ben tatilde tozutana kadar çok gezdik çünki
ona bağlı olarak bitkin düştüm biraz malum rahatsızlığımı unutuyorum işte
onun haricinde çok memnunum ben
bu arada dün gelirken polen de aldım şu tomurcuk olanlardan dün başladım ona da ama iştah açtı meret neyse artık dengeliycem
acaba ikisini birden kullanmıyımmı?

hacercim nasıl bi haftada bi kilo acaba mevsim değişikliklerinden falan mı acaba ben böyle bişe yaşamadım gelçi bünye işte farlılık gösteriyo olabilir

leylekçim gelişmelerden memnun olmana çok sevindim...

regl öncesi 2-3 kilo fazla olur kadınlar...

polene gelince aman çok ama çok dikkat et aşırı acaip iştah açan ve kilo yapan doğal bir mucizedir...ben kullanmadım daha doğrusu marmariste yaşadığım yıllarda bir ara niyetlendim bir kaç kullandıktan sonra iştahımı aşırı açtığı için bıraktım...bir de sivilce ve allerji yapabilir...bunun haricinde bu mucizeyi denemek isterdim ama olmadı cesaret edemedimmafoldumben

hacercim nasıl bi haftada bi kilo acaba mevsim değişikliklerinden falan mı acaba ben böyle bişe yaşamadım gelçi bünye işte farlılık gösteriyo olabilir

ya canım şöyle oldu
bünyeden bünyeye değişir tabi
ama çok kabızlık yaşadım kullandığımdan beri
bol bol meyve yiyerek dengelemeye çalışıyorum
o kabızlık şişkinlik yapınca 1 kilo fazla çıktı
ama şu anda eski kilomdayım kaydirigubbakcemile2

garip benim de bağırsaklarımı çalıştırdı
eskiden çok kabızdım şimdi çok düzenli çıkıyorum
hele ilk günler bayağı fazlalaştı şimdi normale döndü
bünyeyle alakalı ya da markayla alakalı galiba canım

demekki öyle canım
benim vücudum hep böyle
demir hapı kullanırken de böyle olmuştum
sağlık olsunopuyorumnanaktan

Sardunyacım yeni başladım 2-3 gün oldu ve günde sadece 2tane kullanıyorum. Korkuyom kilo aldıırmasından ama şu an öyle bi durum yok. Yaaa gözümün altları çökmüş. Görenler gözün çökmüş diyorlar senağlama Off yaşım 26. Göz altlarım dolmazsa çok üzüleceğim. Yaa napılabilinirkii..Valla şiş gözleri tercih ederim

kesinlikle ama kesinlikle KİLO aldırmaz.!!!!lmaz:

bu yüzden düzenli olarak günde 3 tane iç...en azından 1. ci şişeyi bitirene kadar düzenli olarak günde 3 tane iç...

korkma kilo alırsan ben burdayımyerimseniben

tMM Kilo aldırırsa gelirim oraya kaydirigubbakcemile :lepi:
Şuan kilodan daha çok umrumda olan şu gözlerim naniknanikfisfisfis
Yaaa herkes aynı şeyi diyo. Çökümüşün diolar. Halbuki geçen sene fıstık gibiydim :gitme: Ben en iyisi çoğaltyım 3tane içyim. opuyorumnanaktan

ekstra yemezsen kilo almazsınlmaz:

bence sen fazla pimpiriklisinkaydirigubbakcemile3 bunu daha ilk yazdığın zamanlar anlamıştım:teselli: ama sana kızmıyorum:mymeka:sadece bana güven diyorum:1hug:

Sardunyacim,

öncedende yazmistim, malesef solgar markasi cidden yok burda, bulamadim, ama cok deyisik firmlararin var.

Simdi kararsiz kaldim, cünkü bir cok cesitler varmis burda, hangi birini tavsiye edersin canim benim?

Nerden basliccagimi bilemiyorum, yardimci olursan sevinirim canim. Tesekkürler canim ...

helincim almanyada solgar olmaması cidden çok enteresanCADIARZU peki bu marka var mı ; Parry Nutraceuticals

eğer yoksa bana almanya da olan spirulina markalarını verirsen senin için araştırma yaparım canım....

Cnm solgar olması şart değil bence. GNC de en az Solgar kadar kaliteli bi kurum. Hatta Solagardan bile iyi.. Onunda Spirulinası var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…