Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
sardunya
canım yeni gördüm topiğ.babacına çok üzüldüm .çok gecmiş olsun.ama kurban olduğum derdinide başka başka şifalardan veriyor.yeterki azmetmek gerekiyor.
gercekten sonradan ne kadar iyi gözüküyor seni ayrıca kutluyorum canım baban için yaptıklarından.

SPIRULİNA yarın bende buralara bakacam ,küçük yer buralar ,bakalım bulabilecemmi.bulamasamm.sana baş vurarım haberin olsun.
aynen babanın durumunda üstelik fazlası var,haftada üç kez diyalize giriyor acaba sakıncası olurmu.bir arkadaşımın babası için iyi olabilir diye düşündüm.
,neyse ben yarın olsun .bakayım

çokk öpüyorum tatlım böyle faydalı bir mucizeyi bize tanıttığın için.opuyorumnanaktan

merhabalar ben yaklaşık 11 gündür egert marka olanından kullanmaktayım gözlemlediklerim şunlar evet benimde saçım dökülmeye başladı anlamadım neden ama acayip dökülüyor hiç dökülmeyen saçım yani yüzümde bi değişiklik farkedildi ben ve çevrem tarafından iştah konusuna gelince ben tok karnına alıyorum ama iştahımı açtı diyebilirim sanki beni tok tutmuyor yani henüz yanaklarda dolgunluk ve kilo olarak birşey farketmedim.

saçlar bir anda spirulina etkisi ile dökülmeye başlamaz bence
etkileyen başka bir neden de vardır
ben zaten 1 seneden fazladır saç dökülmesi yaşıyorum, bu nedenle yadırgamıyorum dökülmeyi
ben yemeklerden yarım saat kadar önce alıyorum ve gerçekten çok iştahımı açtı
dediğim gibi 1 haftada 1 kilo aldım malesef
ve kabızlık yaşıyorum, umuyorum ki bu yediklerimin etkisiyledir

topicte solgar ile ilgili paylaşımların yapılması istendiğinden ben yorumlarıma devam etmeyeyim
kimseyi yanlış yönlendirmek istemem
sağlıklı günler a.s.

zambağım OMEGA 9 bildiğin balık yağı...ağır gelmez... birlikte kullan...

omega3-6-9-caps.jpg

omega-369-usa-orj1000-mg-200-cap-6-si-icinde-mb9298_159063_r1.jpg

omega3_6_9__97667.jpg

NF-171.jpg

piyasa da onlarca marka OMEGA 9 bulabilirsin..........

Selam kızlar ama bu omega 3-6-9 abd malları bence yerli alalım ülkemiz kalkınsın dimi:)
isteyen omegalar için marinkap kullansın çünkü bunların kapsullerinde domuz jelatini yok bana da inançlı bir doktor söyledi ABD ilaçları ise jelatin konusunda şüpheli
ilginize..

Selam kızlar ama bu omega 3-6-9 abd malları bence yerli alalım ülkemiz kalkınsın dimi:)
isteyen omegalar için marinkap kullansın çünkü bunların kapsullerinde domuz jelatini yok bana da inançlı bir doktor söyledi ABD ilaçları ise jelatin konusunda şüpheli
ilginize..

yani bravo dini buraya bu topiği de sokmayı becerdiniz ya sizi tebrik ederimvereliniortak

Son düzenleme:
Arkadaşlar sağlık söz konusu olunca din fetvası vermek bu topiğe düşmez.!!!!

Bilginize....ihtiyaç duyan fetva için diyanete başvursun.

sardunya
canım yeni gördüm topiğ.babacına çok üzüldüm .çok gecmiş olsun.ama kurban olduğum derdinide başka başka şifalardan veriyor.yeterki azmetmek gerekiyor.
gercekten sonradan ne kadar iyi gözüküyor seni ayrıca kutluyorum canım baban için yaptıklarından.

SPIRULİNA yarın bende buralara bakacam ,küçük yer buralar ,bakalım bulabilecemmi.bulamasamm.sana baş vurarım haberin olsun.
aynen babanın durumunda üstelik fazlası var,haftada üç kez diyalize giriyor acaba sakıncası olurmu.bir arkadaşımın babası için iyi olabilir diye düşündüm.
,neyse ben yarın olsun .bakayım

çokk öpüyorum tatlım böyle faydalı bir mucizeyi bize tanıttığın için.opuyorumnanaktan

irnacım çok geçmiş olsun...

diyalize girme durumu söz konusu olduğu için birşey diyemeyeceğim ama sanırım zararı olmaz fakat doktoruna danışsınlar en iyisi bu canım...

babam için çok teşekkürlerŞeniza.s.

saçlar bir anda spirulina etkisi ile dökülmeye başlamaz bence
etkileyen başka bir neden de vardır
ben zaten 1 seneden fazladır saç dökülmesi yaşıyorum, bu nedenle yadırgamıyorum dökülmeyi
ben yemeklerden yarım saat kadar önce alıyorum ve gerçekten çok iştahımı açtı
dediğim gibi 1 haftada 1 kilo aldım malesef
ve kabızlık yaşıyorum, umuyorum ki bu yediklerimin etkisiyledir

topicte solgar ile ilgili paylaşımların yapılması istendiğinden ben yorumlarıma devam etmeyeyim
kimseyi yanlış yönlendirmek istemem
sağlıklı günler a.s.

hacercim solgar ile ilgili derken diğer markalar da spirulina da yaşamadığım olumsuz etkiler ortaya çıkınca bunu sonradan rica ettim...
anlayışın için çok teşekkür ederimŞeniza.s.

yani bravo dini buraya bu topiği de sokmayı becerdiniz ya sizi tebrik ederimvereliniortak

Domuz katkılarını rahatlıkla kullananlar için bu bilgiyi vermedim domuz eti ve buna ait ne varsa sakınanlar için verdim. Rahatlıkla domuz ürünlerini kullananlara bir diyeceğim yok. Aynen devam edebilirler de siz neden rahatsız oldunuz anlaşılır gibi değil. İnsanlar özgür iradelerini konuştırmuyor mu burada?
Çok yazık hristiyan yahudi kadar inancında samimi olamayan, müslümanım diyen zevata...

Arkadaşlar sağlık söz konusu olunca din fetvası vermek bu topiğe düşmez.!!!!

Bilginize....ihtiyaç duyan fetva için diyanete başvursun.

Boş teneke çok ses çıkarır siz çok konuşuyorsunuz. Din fetvası ne demek din hayatımızın her alanında var. Dini sadece diyanete hapis eden gürüha yazıklar olsun.

Neden bahsettim önce anlayın size namaz niyaz demedim sadece konu ile ilgili bu ilaçlarda domuz jelatini var dedim siz memnunsunuz besbelli ama burada bu konulara önem veren insanlar da var yani sizin düşünceniz etrafında dönmüyor bu topik...Ayrıca sağlık sözkonusu olunca alternatif ilacı varsa tabii ki onu seçeceğiz. Devekuşu gibi yaşamak isteyenlere ise bir sözüm yoktur.

Son düzenleme:
kızlar rica ediyoruz uzlaşınız. yanlış anlaşılma olduğuna eminim iklim ve sardunya

güzel paylaşımlar diliyorum

kızlar rica ediyoruz uzlaşınız. yanlış anlaşılma olduğuna eminim iklim ve sardunya

güzel paylaşımlar diliyorum

yeşilim teşekkürler a.s.

sağlık söz konusu olduğu zaman bir takım dini yasaklara izin verilirken burda alim olmayanların fetva vermemesini rica ediyorum.

Boş teneke çok ses çıkarır siz çok konuşuyorsunuz. Din fetvası ne demek din hayatımızın her alanında var. Dini sadece diyanete hapis eden gürüha yazıklar olsun.

Neden bahsettim önce anlayın size namaz niyaz demedim sadece konu ile ilgili bu ilaçlarda domuz jelatini var dedim siz memnunsunuz besbelli ama burada bu konulara önem veren insanlar da var yani sizin düşünceniz etrafında dönmüyor bu topik...Ayrıca sağlık sözkonusu olunca alternatif ilacı varsa tabii ki onu seçeceğiz. Devekuşu gibi yaşamak isteyenlere ise bir sözüm yoktur.

bu cümleyi bana karşı kuran birisi ile uzlaşacak birşeyim yok...elimde olsa mümkün olsa bundan böyle bu topiğe yazmamasını isterdim.

Son düzenleme:
burayi hic gormemistim tesekurler sardunyam.yazilanlari okudum en kisa zamanda bulabilirsem alirim cildim guzel ama yanaklarimin biraz dolmasini istiyorumopuyorumnanaktan

yeşilim teşekkürler a.s.

sağlık söz konusu olduğu zaman bir takım dini yasaklara izin verilirken burda alim olmayanların fetva vermemesini rica ediyorum.

Sağlık ve zaruri bir durumda dinen izin verilir ancak, alternatifi yok ise... İyi araştırınız. Bu durumu belirtmek için de alim olmaya değil akil olmaya ihtiyaç vardır.

Aynen dediğiniz gibi yapacağım ve bu topiğe yazmayacağım ve bundan sonra konuyu açan kişinin kendisiyle bir sorunu varmıdır? Yazılanları algılaması nasıldır, ona dikkat edeceğim çünkü bu topikte daha önceki tarihlerde de yazan arkadaşlara abuk cevaplar vermiştiniz. Yaşamak için hoşgörü şart yoksa ahan da böyle çatışır durursunuz hayat boyu nokta.

Ayrıca yönetim hemen beni bu forumdan siliniz koskoca topikte Allah için domuz jelatinine karşı çıkan bir insan çıkmaz mı yaaa. Yanlış karşısında susan sağır ve dilsiz şeytanlardan değilim. Hristiyanı yahudisi inançlarına bu kadar sahip çıkarken bizim müslümanlara bakınız. Müslüman bir ülkedeyim domuz jelatininden bahsediyorum diye bir de uyarı alıyorum konuya din sokmuşum...

Kimler geldi neler neler istediler, hepside bu dünyayı terkedip gittiler, sen hiç ölmeyecek gibisin değil mi? işte, onlar da senin gibiydiler...

sardunyacım;
ilkimyaren kardeşimiz bu konuyu kötü niyet dogrultusunda y da tartışma olsun diye konuyu açtığını sanmıyorum..hüsnizan olarak düşünmek gerek çünki önemli ve geniş bir konu...sonuçta sağlığımız ön planda...konunun dağılması ve tartışma göstermesine üzüldüm..seninde sonuçta yaralı bilgilerinden istifade ediyoruz...ama diğer kadreşimizde bu konuda hak veriyorum bu tür konulara hassasiyetiden dolayı....Allah r. olsun kardeşim....konu biraz başka alanlara kaysada bazı değerler her zaman ö planda olamlı...benim kanaatimce vatan ve din konusu olunca herşey durur kim olursa olsun....yanlış anlam olurmu güzel kardeşim.. zira internet ortamında derdini anlatmak zor ve yanlış anşalılmak kolay oluyor....inş. bu mubarek günde iki gzüel kardeşçe bilgilerden istifade ederiz hepbirlikte....
ilkimyaren kardeşim size gelince bu konu üzerinede yani jelatin meselesi çok şükür ki türkiyede de olumlu gelişmelr olmuştur..artık domuz jelatini yerine güzel gelişmeler oldu..bilgi için şu adresten okuyabilirsin
....
hayırlı paylaşımlar ve sağlıklı bir yaşam diliyorum hepimiz için...
sevgiler turkbayragi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca yönetim hemen beni bu forumdan siliniz koskoca topikte Allah için domuz jelatinine karşı çıkan bir insan çıkmaz mı yaaa. Yanlış karşısında susan sağır ve dilsiz şeytanlardan değilim. Hristiyanı yahudisi inançlarına bu kadar sahip çıkarken bizim müslümanlara bakınız. Müslüman bir ülkedeyim domuz jelatininden bahsediyorum diye bir de uyarı alıyorum konuya din sokmuşum...

Kimler geldi neler neler istediler, hepside bu dünyayı terkedip gittiler, sen hiç ölmeyecek gibisin değil mi? işte, onlar da senin gibiydiler...

Açıkçası ben domuzla ilgili hiçbir şeyi yemem de içmem de,sağlığım için çok çok zaruri olmadıkça... İçene mani olmam ama ben içmem işte.

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.

Cnm domuz jelatini olacağını sanmıyorum. Üstünde yazmıyor sonuçta ve türkiyede üretiliyor. Nerden çıktı anlamadım? Bide adı üstünde yosun tableti..Yani kanıtın varsa söylede bizde içmeyelim ama yoksa sadece varsayımdan ibaretse lütfen insanların akıllarını bulandırmayalım.
Sardunyacım göz altlarım son aylarda çöktü ve morardı. Canım morluk neysede çöküklük üzüyo beni. Bu tablet çöküklüğüde dolduruyor mu?

X