- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
Cnm solgar olması şart değil bence. GNC de en az Solgar kadar kaliteli bi kurum. Hatta Solagardan bile iyi.. Onunda Spirulinası var..
sardunyacım sen boşver sıkma canını bana bak sen
bi hafta tatildeydim tatildeyken günde 4 tane içtim.selencim günde iki tane az 3 iç bence
çok yorucu ve eğlenceli tatildi
ama durum şu 1 kilo almışım(adetim yakın ona bağlı muhtemelen)
gelince herkes -daha önceden de görmeyenler vardı-yüzün gözün parlamış hafif dolgunlaşmışsın dediler
aslında kilo hemen hemen aynı sadece parladım
enerjim gayet iyiydi ki ben tatilde tozutana kadar çok gezdik çünki
ona bağlı olarak bitkin düştüm biraz malum rahatsızlığımı unutuyorum işte
onun haricinde çok memnunum ben
bu arada dün gelirken polen de aldım şu tomurcuk olanlardan dün başladım ona da ama iştah açtı meret neyse artık dengeliycem
acaba ikisini birden kullanmıyımmı?
spirulina yı daha öncede duymuştum ama tekrar rastlayınca bilgi sahibi olmayı istedim ve faydalı olduğunu düşünüyorum sayfaların tamamını okuyamadım reçete ile veriliyormu acaba ?
benimde kaslarımın toparlanması gerek ve gerçekten kansızım ki yaz sıcağında bile üşüyebiliyorum
şimdiden tşk. a.s.
Merhaba arkadaşlar,bıkmadan,son sayfaya kadar okudum yazılanları ve ben de paylaşmak istedim izlenimlerimi.Benim çok uzun yıllardır nedeni belirlenemeyen ağız kokusu problemim vardı , ne dişlerimle , ne midemle ne de farklı bir sebeple ilintili herhangi bir bulgu bulunamıyordu.Çok kısa bir süre helikobakteri tadavisi görmüştüm ve midede yaşayan bu bakterinin ağız kokusuna neden oldugunu doktorum söylemişti ancak tedavi sonrası kokuda azalma olmadı ...
Bu yıl nisan ayında görüştüğüm bir gastro doktoru ağız kokusu için bana sipirulina önerdi , başka bir hastasına da önermiş ve hastası tamamen bu şikayetinden kurtulmuş.Ben ilk başlarda bu ilacı çok ama çok istememe rağmen kullanamadım çünkü ilaç içemiyordum,boğazımda takılıyordu.Neyse ki Allah'ıma şükürler olsun bu sorunum kalmadı,telkinle yendim bunu ve 7 gün önce ilacı kullanmaya başladım.
İnanmayacaksınız ama senelerdir nedeni gastro uzmanları,diş hekimleri,kbb uzmanları tarafından bulunamayan bu koku 7 günde yok oldu.Doktorum bana GNC ' yi önermişti .Ben onu değil de , SEPE NATURAL ' i kullanmaya başladım , günde 2 defa , sabah ve akşam aç karnına alıyorum.Bittiğinde Solgar 'ı deneyeceğim.Herhangi bir yan etki yaşamadım henüz , gözle görülür bir etkisi bedenimde oluştu mu bilemiyorum , hatta cildinde parlaklı veya sivilcelerinde azalma oldugunu söyleyenleri buradan okurken , kalkıp aynaya baktım , bir numara var mı bende de diye kaydirigubbakcemile3 ama şu anda belirgin bir şey yok , zaten benim kullanma amacım belliydi ve bu sorun da şükürler olsun halloldu ...Ek gelişmeler olursa paylaşırım ...
Çok güzel yaa tozutana kadar gezdin demek. Bak hemen hemen aynı dönemde tatildeymişiz. Benimde kardeşim, abla bize kaç kilometre yol katettirmişsindir tahmin bile edemiyorum demişti. Sürekli unuttuğum için üç adet hiç içemedim. Bugün yine bir deneyeyim bakalım. Ama psikolojik değilse bu bitkisel ilaç sayesinde aktif bir tatil yaptım diyebilirim. Yoksa öğlene kadar uyuyup miskin miskin yatacaktım.
Tekrar geçmiş olsun arkadaşım inşallah herşey umduğun gibi güzel olur.Sağlık konusunda bir yerde okumuştum. Hasta değilmiş gibi davranınca hücreler kendini yeniliyormuş. Hatta çekim yasası kitapları üç gün içinde tüm hücrelerinin yenilenmeye başlayabileceğini yazıyordu. Boşver arkadaşım sen duyarlısın, önlemini alıyorsun nede olsa, bir anlığına bile olsa hastalığını unut, anını yaşa. Bir daha mı geleceğiz dünyaya. Seni kocaman öpüyorum.
Aslında faydalı olsalar bile iki şeyi aynı anda kullanmasan daha iyi olur gibi geliyor bana. Bildiğini tahmin ettiğim bir şeyden örnek vermem gerekirse; d vitaminini süt ile birlikte almak yanlıştır halbuki sütde, d vitaminide faydalı şeylerdir, ama birlikte kullanılınca demir emilimini azaltır. Bir araştır istersen. Sen yinede en iyisini bilirsin...
Canim kusura bakma, eger vaktin varsa, tavsiye ede bilecegin varsa, sevinirim. Kalin yazili olanlar sirketlerin ismi olmali. Benim tercihim kirmizi olani. Simdiden cok tesekkürler.
helincim "SANATUR Spirulina" yı al derim....
cok tesekkür ederim canim ... Şeniz
aldiktan sonra anlatirim insallah ...
Canim kusura bakma ama ama helin diye hitab ediyorsun, fakat benim ismim helin degil, galiba birisiyle karistirdiniz, gerci sorun degil kaydirigubbakcemile5 ama sadece söylemek istedim
önemli değilŞeniz ama paylaşıma bekliyorumkaydirigubbakcemile
"helin" kuş yuvası demek sana bu sebepten helin diyorum..istersen "aşiyan"ım da diyebilirimopuyorumnanaktan
kızlar bir uyarıda bulunmak istiyorum bu isim altında satılan bir zayıflama ilacı almıştık teyzeme.soluğu doktorda zor aldık.aylarca tedavi gördü.midesi mahvoldu.evet anormal zayıfladı ama nasıl biliyor musunuz.o ilaç midesini hasta yaptı.sürekli kusmaya şişkinlik ve ağrı duymasına neden oldu.hastanede yattı bir süre.şuan üzerine zor kıyafet buluyoruz.42 yaşındaki balık etli kadın kemiğe döndü.lütfen doktora danışmadan çok güvenilir hiç bir zararı yok diye reklamı yapılsa da asla itibar etmeyin piyasadaki ürünlere.
hiç bir ilaç doktor tavsiyesi olmadan kafaya göre kullanılmamalı YANLIŞMI SÖYLÜYORUM YOKSA ...!
Ben bugün aldim ve bugünden itibaren de kullanmaya basladim ...
Firmanin ismi Sanatur ve günde toplam 9 tane yutulmali ... yani 3 x 3 cokacimcoook
Bakalim hayirlisi, umarim kilo aldirmaz ... cünkü buna hic ihtiyacim yok
Ayrintilari zamanla anlatirim insallah ...