Merhaba arkadaşlar,bıkmadan,son sayfaya kadar okudum yazılanları ve ben de paylaşmak istedim izlenimlerimi.Benim çok uzun yıllardır nedeni belirlenemeyen ağız kokusu problemim vardı , ne dişlerimle , ne midemle ne de farklı bir sebeple ilintili herhangi bir bulgu bulunamıyordu.Çok kısa bir süre helikobakteri tadavisi görmüştüm ve midede yaşayan bu bakterinin ağız kokusuna neden oldugunu doktorum söylemişti ancak tedavi sonrası kokuda azalma olmadı ...
Bu yıl nisan ayında görüştüğüm bir gastro doktoru ağız kokusu için bana sipirulina önerdi , başka bir hastasına da önermiş ve hastası tamamen bu şikayetinden kurtulmuş.Ben ilk başlarda bu ilacı çok ama çok istememe rağmen kullanamadım çünkü ilaç içemiyordum,boğazımda takılıyordu.Neyse ki Allah'ıma şükürler olsun bu sorunum kalmadı,telkinle yendim bunu ve 7 gün önce ilacı kullanmaya başladım.
İnanmayacaksınız ama senelerdir nedeni gastro uzmanları,diş hekimleri,kbb uzmanları tarafından bulunamayan bu koku 7 günde yok oldu.Doktorum bana GNC ' yi önermişti .Ben onu değil de , SEPE NATURAL ' i kullanmaya başladım , günde 2 defa , sabah ve akşam aç karnına alıyorum.Bittiğinde Solgar 'ı deneyeceğim.Herhangi bir yan etki yaşamadım henüz , gözle görülür bir etkisi bedenimde oluştu mu bilemiyorum , hatta cildinde parlaklı veya sivilcelerinde azalma oldugunu söyleyenleri buradan okurken , kalkıp aynaya baktım , bir numara var mı bende de diye kaydirigubbakcemile3 ama şu anda belirgin bir şey yok , zaten benim kullanma amacım belliydi ve bu sorun da şükürler olsun halloldu ...Ek gelişmeler olursa paylaşırım ...