Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Cnm solgar olması şart değil bence. GNC de en az Solgar kadar kaliteli bi kurum. Hatta Solagardan bile iyi.. Onunda Spirulinası var..

bence de şart değildi...
fakat solgar dan değişik marka kullanan 2 arkadaşımız olumsuz etkiler yaşamaya başladığı için ben özellikle rica ettim...solgar spirulina üzerine yapalım yorumlarımızı diye...

ilk 1. kullanımda mümkünse solgar kullanalım...daha önce dediğim gibi diğer markaların ürünleri için ne desem yalan olur..
tavsiye de edemem kötüleyemem de...

en iyisi 1. kullanımda benim kullandığım tek markayı kullanalım etkilerini görelim isteyen daha sonra deneme yanılma yöntemi ile markasını değiştirsin...

solgar harici olanlar kötü demiyorum altını çizerek söylüyorum.!!!

...

sardunyacım sen boşver sıkma canını bana bak sen
bi hafta tatildeydim tatildeyken günde 4 tane içtim.selencim günde iki tane az 3 iç bence
çok yorucu ve eğlenceli tatildi
ama durum şu 1 kilo almışım(adetim yakın ona bağlı muhtemelen)
gelince herkes -daha önceden de görmeyenler vardı-yüzün gözün parlamış hafif dolgunlaşmışsın dediler
aslında kilo hemen hemen aynı sadece parladım
enerjim gayet iyiydi ki ben tatilde tozutana kadar çok gezdik çünki
ona bağlı olarak bitkin düştüm biraz malum rahatsızlığımı unutuyorum işte
onun haricinde çok memnunum ben
bu arada dün gelirken polen de aldım şu tomurcuk olanlardan dün başladım ona da ama iştah açtı meret neyse artık dengeliycem
acaba ikisini birden kullanmıyımmı?

Çok güzel yaa tozutana kadar gezdin demek. Bak hemen hemen aynı dönemde tatildeymişiz. Benimde kardeşim, abla bize kaç kilometre yol katettirmişsindir tahmin bile edemiyorum demişti. Sürekli unuttuğum için üç adet hiç içemedim. Bugün yine bir deneyeyim bakalım. Ama psikolojik değilse bu bitkisel ilaç sayesinde aktif bir tatil yaptım diyebilirim. Yoksa öğlene kadar uyuyup miskin miskin yatacaktım.

Tekrar geçmiş olsun arkadaşım inşallah herşey umduğun gibi güzel olur.Sağlık konusunda bir yerde okumuştum. Hasta değilmiş gibi davranınca hücreler kendini yeniliyormuş. Hatta çekim yasası kitapları üç gün içinde tüm hücrelerinin yenilenmeye başlayabileceğini yazıyordu. Boşver arkadaşım sen duyarlısın, önlemini alıyorsun nede olsa, bir anlığına bile olsa hastalığını unut, anını yaşa. Bir daha mı geleceğiz dünyaya. Seni kocaman öpüyorum.

Aslında faydalı olsalar bile iki şeyi aynı anda kullanmasan daha iyi olur gibi geliyor bana. Bildiğini tahmin ettiğim bir şeyden örnek vermem gerekirse; d vitaminini süt ile birlikte almak yanlıştır halbuki sütde, d vitaminide faydalı şeylerdir, ama birlikte kullanılınca demir emilimini azaltır. Bir araştır istersen. Sen yinede en iyisini bilirsin...

spirulina yı daha öncede duymuştum ama tekrar rastlayınca bilgi sahibi olmayı istedim ve faydalı olduğunu düşünüyorum sayfaların tamamını okuyamadım reçete ile veriliyormu acaba ?
benimde kaslarımın toparlanması gerek ve gerçekten kansızım ki yaz sıcağında bile üşüyebiliyorum
şimdiden tşk. a.s.

Canim kusura bakma, eger vaktin varsa, tavsiye ede bilecegin varsa, sevinirim. Kalin yazili olanlar sirketlerin ismi olmali. Benim tercihim kirmizi olani. Simdiden cok tesekkürler.

Spiru-PURE 400 - Tabletten - 500 ST
Geo-Vitalis
Darreichungsform: Tabletten
Packungsgröße: 500 ST
rezeptfrei

Spirucal 500 mg - Tabletten - 240 ST
GSE
Packungsgröße: 240 ST
rezeptfrei

Spirucal 500 mg - Tabletten - 550 ST
GSE
Packungsgröße: 550 ST
rezeptfrei

Spirucal 500 mg - Tabletten - 60 ST
GSE
Packungsgröße: 60 ST
rezeptfrei

Spirucal 500mg - Tabletten - 2000 ST
GSE
Packungsgröße: 2000 ST
rezeptfrei

Spiruchrom Chrom Spirulina - Tabletten - 100 ST
Sanatur/Wira
Packungsgröße: 100 ST
rezeptfrei

Spiruchrom Chrom Spirulina - Tabletten - 250 ST
Sanatur/Wira
Packungsgröße: 250 ST
rezeptfrei

Spiruchrom Chrom Spirulina - Tabletten - 500 ST
Sanatur/Wira
rezeptfrei

Spirucomplex 3 in1
Zink-; Selen- und
Chrom-Spirulina
zur natürlichen
Nahrungsergänzung. /

Spirucomplex HAU 400mg - Tabletten - 100 ST
Wira
rezeptfrei

Spirucomplex HAU 400mg - Tabletten - 250 ST
Wira
rezeptfrei

Spirucomplex HAU 400mg - Tabletten - 500 ST
Wira
rezeptfrei

Spirufe Eisen Spirulina - Tabletten - 100 ST
Sanatur/Wira
rezeptfrei

Spirufe Eisen Spirulina - Tabletten - 250 ST
Sanatur/Wira
rezeptfrei

Spirufe Eisen Spirulina - Tabletten - 500 ST
Sanatur/Wira
rezeptfrei

Spiruferrum - Tabletten - 90 ST
Tierra Verde
Packungsgröße: 90 ST
rezeptfrei

Spirulina & Chlorella 400 mg - Tabletten - 1000 ST
Sanatur/Wira
Packungsgröße: 1000 ST
rezeptfrei

Spirulina & Chlorella 400 mg - Tabletten - 250 ST
Sanatur/Wira
rezeptfrei

Spirulina & Chlorella 400 mg - Tabletten - 500 ST
Sanatur/Wira
rezeptfrei

Spirulina + Gruenalgen - Kapseln - 120 ST
Pharma Peter
Darreichungsform: Kapseln
Packungsgröße: 120 ST
rezeptfrei

Spirulina - 250 G
Hannes
Darreichungsform:
Packungsgröße: 250 G
rezeptfrei

Spirulina - Kapseln - 120 ST
Kloesterl Ph.
rezeptfrei

Spirulina - Kapseln - 500 ST
Vitamins&More
rezeptfrei

Spirulina - Tabletten - 100 ST
Tierra Verde
rezeptfrei

Spirulina - Tabletten - 1000 ST
Tierra Verde
Packungsgröße: 1000 ST
rezeptfrei

Spirulina - Tabletten - 120 ST
Hannes
rezeptfrei

Spirulina - Tabletten - 150 ST
Solaris
Packungsgröße: 150 ST
rezeptfrei

Spirulina - Tabletten - 180 ST
Endima
Packungsgröße: 180 ST
rezeptfrei

Spirulina - Tabletten - 250 ST
Hannes
rezeptfrei

Spirulina - Tabletten - 500 ST
Tierra Verde
rezeptfrei

Spirulina - Tabletten - 90 ST
Fitzone
Packungsgröße: 90 ST
rezeptfrei

Spirulina 100% Hau 400 mg - Tabletten - 100 ST
Sanatur/Wira
rezeptfrei

Spirulina 100% Hau 400 mg - Tabletten - 250 ST
Sanatur/Wira
rezeptfrei

Spirulina 1A Algen - Tabletten - 125 G
Wierich P.
Packungsgröße: 125 G
rezeptfrei

Spirulina 200 ALL ACT - Kapseln - 60 ST
RCO
Packungsgröße: 60 ST
rezeptfrei

Merhaba arkadaşlar,bıkmadan,son sayfaya kadar okudum yazılanları ve ben de paylaşmak istedim izlenimlerimi.Benim çok uzun yıllardır nedeni belirlenemeyen ağız kokusu problemim vardı , ne dişlerimle , ne midemle ne de farklı bir sebeple ilintili herhangi bir bulgu bulunamıyordu.Çok kısa bir süre helikobakteri tadavisi görmüştüm ve midede yaşayan bu bakterinin ağız kokusuna neden oldugunu doktorum söylemişti ancak tedavi sonrası kokuda azalma olmadı ...
Bu yıl nisan ayında görüştüğüm bir gastro doktoru ağız kokusu için bana sipirulina önerdi , başka bir hastasına da önermiş ve hastası tamamen bu şikayetinden kurtulmuş.Ben ilk başlarda bu ilacı çok ama çok istememe rağmen kullanamadım çünkü ilaç içemiyordum,boğazımda takılıyordu.Neyse ki Allah'ıma şükürler olsun bu sorunum kalmadı,telkinle yendim bunu ve 7 gün önce ilacı kullanmaya başladım.
ınanmayacaksınız ama senelerdir nedeni gastro uzmanları,diş hekimleri,kbb uzmanları tarafından bulunamayan bu koku 7 günde yok oldu.Doktorum bana GNC ' yi önermişti .Ben onu değil de , SEPE NATURAL ' i kullanmaya başladım , günde 2 defa , sabah ve akşam aç karnına alıyorum.Bittiğinde Solgar 'ı deneyeceğim.Herhangi bir yan etki yaşamadım henüz , gözle görülür bir etkisi bedenimde oluştu mu bilemiyorum , hatta cildinde parlaklı veya sivilcelerinde azalma oldugunu söyleyenleri buradan okurken , kalkıp aynaya baktım , bir numara var mı bende de diye kaydirigubbakcemile3 ama şu anda belirgin bir şey yok , zaten benim kullanma amacım belliydi ve bu sorun da şükürler olsun halloldu ...Ek gelişmeler olursa paylaşırım ...

spirulina yı daha öncede duymuştum ama tekrar rastlayınca bilgi sahibi olmayı istedim ve faydalı olduğunu düşünüyorum sayfaların tamamını okuyamadım reçete ile veriliyormu acaba ?
benimde kaslarımın toparlanması gerek ve gerçekten kansızım ki yaz sıcağında bile üşüyebiliyorum
şimdiden tşk. a.s.

reçete derken?

ssk listesinde yok...ssk listesinde hiç bir vitamin ve ek besin yok zaten....

reçeteden kastın ssk ise bence reçetesiz de olsa al...düzenli kullanımda şikayetlerin 3-5 gün gibi çok kısa bir sürede kaybolmaya başlayacaktır...15 gün sonra kendinde ki olumlu değişikliklere inanamayacaksın...

Merhaba arkadaşlar,bıkmadan,son sayfaya kadar okudum yazılanları ve ben de paylaşmak istedim izlenimlerimi.Benim çok uzun yıllardır nedeni belirlenemeyen ağız kokusu problemim vardı , ne dişlerimle , ne midemle ne de farklı bir sebeple ilintili herhangi bir bulgu bulunamıyordu.Çok kısa bir süre helikobakteri tadavisi görmüştüm ve midede yaşayan bu bakterinin ağız kokusuna neden oldugunu doktorum söylemişti ancak tedavi sonrası kokuda azalma olmadı ...
Bu yıl nisan ayında görüştüğüm bir gastro doktoru ağız kokusu için bana sipirulina önerdi , başka bir hastasına da önermiş ve hastası tamamen bu şikayetinden kurtulmuş.Ben ilk başlarda bu ilacı çok ama çok istememe rağmen kullanamadım çünkü ilaç içemiyordum,boğazımda takılıyordu.Neyse ki Allah'ıma şükürler olsun bu sorunum kalmadı,telkinle yendim bunu ve 7 gün önce ilacı kullanmaya başladım.
İnanmayacaksınız ama senelerdir nedeni gastro uzmanları,diş hekimleri,kbb uzmanları tarafından bulunamayan bu koku 7 günde yok oldu.Doktorum bana GNC ' yi önermişti .Ben onu değil de , SEPE NATURAL ' i kullanmaya başladım , günde 2 defa , sabah ve akşam aç karnına alıyorum.Bittiğinde Solgar 'ı deneyeceğim.Herhangi bir yan etki yaşamadım henüz , gözle görülür bir etkisi bedenimde oluştu mu bilemiyorum , hatta cildinde parlaklı veya sivilcelerinde azalma oldugunu söyleyenleri buradan okurken , kalkıp aynaya baktım , bir numara var mı bende de diye kaydirigubbakcemile3 ama şu anda belirgin bir şey yok , zaten benim kullanma amacım belliydi ve bu sorun da şükürler olsun halloldu ...Ek gelişmeler olursa paylaşırım ...

paylaşım için çok teşekkürlera.s. devamını bekliyoruz:1hug:

Çok güzel yaa tozutana kadar gezdin demek. Bak hemen hemen aynı dönemde tatildeymişiz. Benimde kardeşim, abla bize kaç kilometre yol katettirmişsindir tahmin bile edemiyorum demişti. Sürekli unuttuğum için üç adet hiç içemedim. Bugün yine bir deneyeyim bakalım. Ama psikolojik değilse bu bitkisel ilaç sayesinde aktif bir tatil yaptım diyebilirim. Yoksa öğlene kadar uyuyup miskin miskin yatacaktım.

Tekrar geçmiş olsun arkadaşım inşallah herşey umduğun gibi güzel olur.Sağlık konusunda bir yerde okumuştum. Hasta değilmiş gibi davranınca hücreler kendini yeniliyormuş. Hatta çekim yasası kitapları üç gün içinde tüm hücrelerinin yenilenmeye başlayabileceğini yazıyordu. Boşver arkadaşım sen duyarlısın, önlemini alıyorsun nede olsa, bir anlığına bile olsa hastalığını unut, anını yaşa. Bir daha mı geleceğiz dünyaya. Seni kocaman öpüyorum.

Aslında faydalı olsalar bile iki şeyi aynı anda kullanmasan daha iyi olur gibi geliyor bana. Bildiğini tahmin ettiğim bir şeyden örnek vermem gerekirse; d vitaminini süt ile birlikte almak yanlıştır halbuki sütde, d vitaminide faydalı şeylerdir, ama birlikte kullanılınca demir emilimini azaltır. Bir araştır istersen. Sen yinede en iyisini bilirsin...

psikolojik kısmında değil ama mavi kısmında sana katılıyorumvereliniortak

helincim "SANATUR Spirulina" yı al derim....

cok tesekkür ederim canim ... Şeniz

aldiktan sonra anlatirim insallah ...

Canim kusura bakma ama ama helin diye hitab ediyorsun, fakat benim ismim helin degil, galiba birisiyle karistirdiniz, gerci sorun degil kaydirigubbakcemile5 ama sadece söylemek istedim

cok tesekkür ederim canim ... Şeniz

aldiktan sonra anlatirim insallah ...

Canim kusura bakma ama ama helin diye hitab ediyorsun, fakat benim ismim helin degil, galiba birisiyle karistirdiniz, gerci sorun degil kaydirigubbakcemile5 ama sadece söylemek istedim

önemli değilŞeniz ama paylaşıma bekliyorumkaydirigubbakcemile

"helin" kuş yuvası demek sana bu sebepten helin diyorum..istersen "aşiyan"ım da diyebilirimopuyorumnanaktan

önemli değilŞeniz ama paylaşıma bekliyorumkaydirigubbakcemile

"helin" kuş yuvası demek sana bu sebepten helin diyorum..istersen "aşiyan"ım da diyebilirimopuyorumnanaktan

özür canim :kedi: pot kirdik desene :kedi: rezil oldum cümle aleme

yok canim sen yine helin diye hitab et bir zahmet kaydirigubbakcemile3 hosuma da gitmedi degil hani opuyorumnanaktan

kızlar bir uyarıda bulunmak istiyorum bu isim altında satılan bir zayıflama ilacı almıştık teyzeme.soluğu doktorda zor aldık.aylarca tedavi gördü.midesi mahvoldu.evet anormal zayıfladı ama nasıl biliyor musunuz.o ilaç midesini hasta yaptı.sürekli kusmaya şişkinlik ve ağrı duymasına neden oldu.hastanede yattı bir süre.şuan üzerine zor kıyafet buluyoruz.42 yaşındaki balık etli kadın kemiğe döndü.lütfen doktora danışmadan çok güvenilir hiç bir zararı yok diye reklamı yapılsa da asla itibar etmeyin piyasadaki ürünlere.

kızlar bir uyarıda bulunmak istiyorum bu isim altında satılan bir zayıflama ilacı almıştık teyzeme.soluğu doktorda zor aldık.aylarca tedavi gördü.midesi mahvoldu.evet anormal zayıfladı ama nasıl biliyor musunuz.o ilaç midesini hasta yaptı.sürekli kusmaya şişkinlik ve ağrı duymasına neden oldu.hastanede yattı bir süre.şuan üzerine zor kıyafet buluyoruz.42 yaşındaki balık etli kadın kemiğe döndü.lütfen doktora danışmadan çok güvenilir hiç bir zararı yok diye reklamı yapılsa da asla itibar etmeyin piyasadaki ürünlere.

o dediğiniz ilaçtır ve adı da LİDA dır...spirulina yosunu ile bir ilgisi yok...

topiği okursanız başlarda bu konuya değindiğimizi göreceksiniz...a.s.

ben solgar bulamadim burdayok yok artik baska bi marka spirulina siparis ettim ama icerigi ayni bi kac gune kadar gelir merakla bekliyorum

Ben bugün aldim ve bugünden itibaren de kullanmaya basladim ...

Firmanin ismi Sanatur ve günde toplam 9 tane yutulmali ... yani 3 x 3 cokacimcoook

Bakalim hayirlisi, umarim kilo aldirmaz ... cünkü buna hic ihtiyacim yok :nazar:

Ayrintilari zamanla anlatirim insallah ... :eek:

Canim, Sardunyacigim, ayrica babana gecmis olsun dileklerimi sunmak istiyorum ...

Kendi derdimden inan aklima gelmemis ... öpüyorum canim ...
Şeniz

Ben bugün aldim ve bugünden itibaren de kullanmaya basladim ...

Firmanin ismi Sanatur ve günde toplam 9 tane yutulmali ... yani 3 x 3 cokacimcoook

Bakalim hayirlisi, umarim kilo aldirmaz ... cünkü buna hic ihtiyacim yok :nazar:

Ayrintilari zamanla anlatirim insallah ... :eek:

saf spirulina kilo aldırmaz:eek:lmaz: ...ek takviyesi bir bişeyi yok değil miCADIARZU ve neden 9 tane :uhm: tabletler ufak olmalıa.s

tamamdır helimin paylaşıma bekliyoruskaydirigubbakcemile

X