P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Halikarnas
Karnımda şişkinlik oluştu sizde de var mı? Bilmiyom yarına geçermi... Ben olumsuz yaklaşmadım zaten olumsuz yaklaşsaydım almazdım ama biraz şüphelendim şişmanlatabilir diye. Şu an yorum yapmak için erken. Tek bildiğim şey karnımdaki şişlik... Ve denize de gideceğim..Umarım korktuğum başıma gelmez.... Bu arada yediklerime biraz daha dikkat ediyorum...
daha önceki yazımda tabletin midemde baygınlık hissi verdiğini yazmıştım..
şunu farrketim ki, aç karınla aldığımda veya aldıktan 15 dk. içinde bişey yemediğimde bu his oluşuyor.
bu nedenle bikaç lokma da olsa yemeklerle birlikte alıyorum..
baygınlık hissi artık olmuyor..
kilo sorunum olduğu için de fazla yemek yiyemiyorum doğal olarak.
sarduşum çok sağol :)) böyle dememin sakıncası yoktur umarım sıcaklığına dayanarak sarduşum diorum :kedi:
ben kullanmaya başladığımdan beri gayet ii hissediyorum hatta son günlerde gayet enerjik süpper hissediyorum umarım herkes aynı etkiyi görür
yorumları okudumda bi kilo davasıdır gidio bnde kilo alımı fln yapmadı çok şükür zaten almak değil azıcıcıck daha vermek istiyorum ki verdim ama almak isteyen bi arkadaşımız vardı o korkmasın bn yediklerime gerçekten dikkat ediyorum ve spor yapıyorum yoksa spirulina nın suçu yokkaydirigubbakcemile3
birde yüzüm doldu mu emin diilim ama bnm zaten brz dolgun bi yüzüm var o yüzden umarım daha da dolgunlaşmaz yoksa ne kadar da kilo versem tabak gibi bi yüz azıcık zayıf dursa fena olmas herlde..
nese çok yazdım yaaa tekrar tşkkrlrrr
bnm deneyimime göre spirulina süpperrr:hooray:
derdin güzelliğine bak:umursamaz:kilo alamamak:dilcikar:
ben de etkilerini yazabilirim sanırımm
cildimde bir değişiklik gözleyemedim, alnımda sivilceler çıkıyor ama her regl sonrası çıkar onlar zaten
iştahım inanılmaz derecede açıldı, yesem de doymuyorum ve 1 haftada 1 kilo alıverdim :kedi:
saçlarım dökülmeye artarak devam ediyor
mide bulantılarım geçti, midem spirulinaya alıştı artık :roflol:
hmm şimdilik bu kadarr
ah keşkem öyle bir sorunum olsaydııııııııııı kaydirigubbakcemile3
allah iyiliğini versin.. a.s. güldürdün beni.. a.s.
benim sorunum fazladan 10 kilom olmasıdır canım yaaaaaaaaa.. kaydirigubbakcemile3
ürünü almadan netten biraz arştırma yapayım dedimdi.. sitenin birinde bi yazı okumuştum.. sanki sprulina nın bağırsaklarda emilimi çoğalttığına dair bi yazı kalmış aklımda.. (acaba yanlış mı anladım diye bidaha okumak için aradım ama bidaha bu yazıyı bulamadım ki tam okuyayım. ama öyle bişe kalmış işte )
ondan sprulina yı ana yemeklerde alamıyordum..
ama şunu belirteyim ki.. müthiş tok tutuyor..
bırakın kilo almayı.. bence bu tam bir diyet ürünü.. tableti iç.. yakında yemek ye.. bikaç lokmadan sonra yiyemiyosun zaten... delikafadulden
güzel haberler beni çok mutlu ediyoropuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktanay anca buraya gelip deneyimlerimi yazabiliyorum..
yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum spirulinayı.. işte gözlemlerim:
* problemli olmamasına rağmen cildimin parladığını ve güzelleştiğini gördüm..yerimseniben
* sabah yorgunluklarımdan eser kalmadı diyebilirim.zemuszemus
* Tok tutmak konusunda beni etkilemedi arkadaşlar. Aç karnına da içtim bekledim yine açtımcokacimcoook. Tok karnına da içtim şişirmedi. Yani bende ne kilo aldırdı ne de verdirdi..
gayet memnunum anlayacağınızhihoyyyt
teşekkürler sardunyacım a.s.
Sardunya-Zakkum canim benim, bu ürün ilgimi cekti, fakat ben güzel görünmem icin ömür boyu kullanmak zorundamiyim, yani birakirsam eski halime geri dönüyorum öylemi?
Simdiden tesekkürler canim Şeniz
helinim şimdi bu estetik ameliyat değil...
şöyle düşün yaşamak için nasıl ki belli gıdaları almak zorundayız beslenmezsek yaşayamayız...işte spirulina da böyle birşey....4 aylık kürler halinde kullanman lazım...yani 4 ay kullan 4 ay ara veryerimseniben
Sagol birtanem ... Şeniz
Solgar markasini burda Almanyada bulamadim simdilik, belki baska marka denemeyi düsünüyorum ama hangisini almam lazim onuda tam bilemiyorum ... Netten de siparis etmek istemiyorum ... Bir düsüneyim ben ... CADIARZU
almanyada solgar yok:1shok: :1shok: :1shok:
merhabalar ben yaklaşık 11 gündür egert marka olanından kullanmaktayım gözlemlediklerim şunlar evet benimde saçım dökülmeye başladı anlamadım neden ama acayip dökülüyor hiç dökülmeyen saçım yani yüzümde bi değişiklik farkedildi ben ve çevrem tarafından iştah konusuna gelince ben tok karnına alıyorum ama iştahımı açtı diyebilirim sanki beni tok tutmuyor yani henüz yanaklarda dolgunluk ve kilo olarak birşey farketmedim.ben de etkilerini yazabilirim sanırımm
cildimde bir değişiklik gözleyemedim, alnımda sivilceler çıkıyor ama her regl sonrası çıkar onlar zaten
iştahım inanılmaz derecede açıldı, yesem de doymuyorum ve 1 haftada 1 kilo alıverdim :kedi:
saçlarım dökülmeye artarak devam ediyor
mide bulantılarım geçti, midem spirulinaya alıştı artık :roflol:
hmm şimdilik bu kadarr
merhabalar ben yaklaşık 11 gündür egert marka olanından kullanmaktayım gözlemlediklerim şunlar evet benimde saçım dökülmeye başladı anlamadım neden ama acayip dökülüyor hiç dökülmeyen saçım yani yüzümde bi değişiklik farkedildi ben ve çevrem tarafından iştah konusuna gelince ben tok karnına alıyorum ama iştahımı açtı diyebilirim sanki beni tok tutmuyor yani henüz yanaklarda dolgunluk ve kilo olarak birşey farketmedim.