- 25 Ocak 2008
- 235
- 3
- Konu Sahibi Halikarnas
Ne kadar kötü ya bende bulamadım. Sipariş verdim. Bakalım gelsin kullanmaya başladığım gibi yazacağım değişiklikleri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar,
buradaki yorumlarınızdan ve birazda internet araştırmamdan
sonra bende spirulina almaya karar verdim ama çok ilginç ki
Ankara gibi biryerde üstelilk Çankayada bulamadım :bbo:
solgar satan eczanelerde bile yok..sipariş üzerine getiriyorlarmış
ama ben egert almaya karar verdim,çünkü bende çok ciddi düzeyde
demir eksikliği anemisi var,ilaçlarla filan geçmeyen beslenmeyle düzelmeyen..
belki spirulina benim bu konuda mucizem olur kaydirigubbakcemile5
Ne kadar kötü ya bende bulamadım. Sipariş verdim. Bakalım gelsin kullanmaya başladığım gibi yazacağım değişiklikleri.
editlenmiş mesajda şöyle yazıyordu; ben bu spirulinayı 6 ay kullandım 3 kilo zor verdim...kullanında görün mucizeyi.
....
Nasıl yani zor mu zayıflanıyor? Bu demek oluyor ki şişmanlıycaz Biri açıklık getirsin lütfen
ben de alacam yarın,karar verdim kesin,yorumları bekliyordum hep,
sardunya sen neye kızdın canım,kızgın ifadesi olmasın orda :))
Bayanlar sİzce nekdar sÜre sonra spİrulİne etkİsİnİ gÖstermeye baŞlayacaktır ben baŞlayalı 4 gÜn oldu gÜnde 3 adet olmak Üzere dÜzenlİ bİ Şekİlde yemeklerden sonra kullanıyorum sabırsızlanıyorum yÜzÜmÜ gÜzelleŞtİrmesİ İÇİn :)))))
senin ekstra cilt sorunun mu vardıCADIARZU
Pürüzsüz bir cilde sahibim diyemem yani tek tük sivilcelerim ve kırmızı kırmızı isilik tarzında sivilcelerim var birde siyah noktalar sözkonusu ben biraz zayıfımda elmacık kemiklerimin hiç şişkin değil basık duruyor umarım yüz kaslarımı şişirir biraz.