Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Ne kadar kötü ya bende bulamadım. Sipariş verdim. Bakalım gelsin kullanmaya başladığım gibi yazacağım değişiklikleri.

merhaba kızlar,
buradaki yorumlarınızdan ve birazda internet araştırmamdan
sonra bende spirulina almaya karar verdim ama çok ilginç ki
Ankara gibi biryerde üstelilk Çankayada bulamadım :bbo:
solgar satan eczanelerde bile yok..sipariş üzerine getiriyorlarmış
ama ben egert almaya karar verdim,çünkü bende çok ciddi düzeyde
demir eksikliği anemisi var,ilaçlarla filan geçmeyen beslenmeyle düzelmeyen..
belki spirulina benim bu konuda mucizem olur kaydirigubbakcemile5

kendine kocaaaaaaman bir iyilik yapmak üzeresinvereliniortak

düzenli kullan ve bizimle paylaşopuyorumnanaktan lütfena.s.

Son düzenleme:
editlenmiş mesajda şöyle yazıyordu; ben bu spirulinayı 6 ay kullandım 3 kilo zor verdim...kullanında görün mucizeyi.

....

editlenmiş mesajda şöyle yazıyordu; ben bu spirulinayı 6 ay kullandım 3 kilo zor verdim...kullanında görün mucizeyi.

....

e anacım biz zaten konunun başından beri bu ilacın zayıflamakta hiç etkisi yok diye çırpınıp duruyoruz dimi.. arkadaşım sen bi geri sayfalara dön ne için kullandıgımızı ne işe yaradıgını anla canım benim ..evet kullandık ve gördük mucizeyi canım benim ..

Nasıl yani zor mu zayıflanıyor? Bu demek oluyor ki şişmanlıycaz :KK43: Biri açıklık getirsin lütfen

Nasıl yani zor mu zayıflanıyor? Bu demek oluyor ki şişmanlıycaz :KK43: Biri açıklık getirsin lütfen

arkadaşlar spirulina ne kilo aldırır ne de kilo verdir...

spirulina mükemmel cilt güzelliği, sıkılık, dirilik ve bol enerji verir

:dance::sm_cool::teytey:kaydirigubbakcemile2 delikafadulden zemuszemus sositososito

ben de alacam yarın,karar verdim kesin,yorumları bekliyordum hep,
sardunya sen neye kızdın canım,kızgın ifadesi olmasın orda :))

Bayanlar sızce nekdar sÜre sonra spırulıne etkısını gÖstermeye baŞlayacaktır ben baŞlayalı 4 gÜn oldu gÜnde 3 adet olmak Üzere dÜzenlı bı Şekılde yemeklerden sonra kullanıyorum sabırsızlanıyorum yÜzÜmÜ gÜzelleŞtırmesı ıÇın :)))))

Bayanlar sİzce nekdar sÜre sonra spİrulİne etkİsİnİ gÖstermeye baŞlayacaktır ben baŞlayalı 4 gÜn oldu gÜnde 3 adet olmak Üzere dÜzenlİ bİ Şekİlde yemeklerden sonra kullanıyorum sabırsızlanıyorum yÜzÜmÜ gÜzelleŞtİrmesİ İÇİn :)))))

senin ekstra cilt sorunun mu vardıCADIARZU

senin ekstra cilt sorunun mu vardıCADIARZU

Pürüzsüz bir cilde sahibim diyemem yani tek tük sivilcelerim ve kırmızı kırmızı isilik tarzında sivilcelerim var birde siyah noktalar sözkonusu ben biraz zayıfımda elmacık kemiklerimin hiç şişkin değil basık duruyor umarım yüz kaslarımı şişirir biraz.

Pürüzsüz bir cilde sahibim diyemem yani tek tük sivilcelerim ve kırmızı kırmızı isilik tarzında sivilcelerim var birde siyah noktalar sözkonusu ben biraz zayıfımda elmacık kemiklerimin hiç şişkin değil basık duruyor umarım yüz kaslarımı şişirir biraz.

etkisi başlamış olması lazımdı bu sebepten sordum....

yemeklerden yarım saat önce almadığın için sanırım sen de daha geç gösterecek etkisini...

2-3 içinde görmeye ve hisssetmeye başlarsın...

yüzün dolacak zambağımvereliniortak

Arkadaşlar ben dün kullanmaya başladım ve bugün baktım diğer sitelerde de bu ürünler tartışılıyor. Ve çoğu kişi bu yosun tabletlerinden kilo almış (üstelik daha az yediklerine ve spor yapmalarına rağmen) Tavsiyem diğer sitelere bakmanız. Bu hap sadece burda tamamen olumlu bi şekilde övülyo..Hiç mi olumsuz yönleri yok? Bence kilo aldırır ve aldırmasıda mantıklı. Pişmanım aldığıma çünkü kesinlikle kilo almamam lazım.

X