Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Arkadaşlar ben dün kullanmaya başladım ve bugün baktım diğer sitelerde de bu ürünler tartışılıyor. Ve çoğu kişi bu yosun tabletlerinden kilo almış (üstelik daha az yediklerine ve spor yapmalarına rağmen) Tavsiyem diğer sitelere bakmanız. Bu hap sadece burda tamamen olumlu bi şekilde övülyo..Hiç mi olumsuz yönleri yok? Bence kilo aldırır ve aldırmasıda mantıklı. Pişmanım aldığıma çünkü kesinlikle kilo almamam lazım.

bu şekilde ürünü bilinçsizce kötülemeniz hiç doğru değil:eek:lmaz:

ben spirulina satıcısı değilim:mymeka:neden bu kadar ısrarla öveyim:mymeka:burda tecrübe konuşuyor:mymeka:

ya ama eger kilo aldıran bi ürün olsaydı ben sürekli çok afedersiniz kabızlık sorunu yaşayan biriyim yani kronik konstipayon bu tabletler sayesinde hergün 3 kere düzenli olarak tuvalete çıkıyorum ..demekki herkese göre farklılık gösteriyor .ayrıca benim tek kullanım amacım cilde parlaklık vermesidir ...

Arkadaşlar ben dün kullanmaya başladım ve bugün baktım diğer sitelerde de bu ürünler tartışılıyor. Ve çoğu kişi bu yosun tabletlerinden kilo almış (üstelik daha az yediklerine ve spor yapmalarına rağmen) Tavsiyem diğer sitelere bakmanız. Bu hap sadece burda tamamen olumlu bi şekilde övülyo..Hiç mi olumsuz yönleri yok? Bence kilo aldırır ve aldırmasıda mantıklı. Pişmanım aldığıma çünkü kesinlikle kilo almamam lazım.

merhaba umarım dediğiniz gibidir benim kilo almaya ihtiyacım varda :)) hangi sitede yazıyor acaba kilo alanlar??

7 günlük SPIRULİNA kullanım tecrübelerim:

ürünü burda gördüm ve yorumlara dayanarak kullanmaya karar verdim.
7 gün önce eczaneden aldım. fiyatı 35.00. TL.
(her eczaneden bulunmuyor bildiğim kadarı ile.)

ilk gün, yemek aralarında birer tane olmak üzere 3 tane kullandım..ama sanırım bana biraz ağır geldi. dozu düşürdüm ve şimdi her günü sabah aç karınla veya gece yatmadan olmak üzere bir yada 2 kapsül alıyorum..
fazla aldığımda sanki biraz midemi bayar gib oldum (belki bende öyle etki yapmıştır)

etkisini 3. günden itibaren görüyorsunuz.. yüzümdeki dolgunluğu görebiliyorum..
kullandığım ilk gün çenemin aldında kocaman bir iltihaplı bir sivilce çıktı.. bu bende zaten hep oluyo.. çok fazla sivilce sorunum olmasa da çıkınca sadece çenemin altında belirli bölgelerde çıkıyor.. ama bu seferki baya büyük ve iltihaplıydı. sanırım toksinlerin atımı ile ilgili bir durum.. ben bunu iyiyie yordum yani.
çıkan sivilce kısa sürede geçti ama..
önceleri (sivilcelerimle uğraştığım için) iz kalmıştı..
sanki izler yokolmaya başladı gibi geliyor bana.. tabi tam etkisini zamanla göreceğiz.

kullanmaya başladığımdan beri inanılmaz tok tuttuğunu farkettim.. ama özellikle aç karınla almaya ve yakın zamanda yemek yememeye açlışyıroum.. zaten yemek yeseniz bile bir iki lokmadan sonra mideniz almıyor.
zaten ağzınızada bir yosun tadı hissediyosunz (rahatsız edecek şekilde değil )

günde 3 tane kullansam belki daha bariz etkilerini hissedebilirm ama günlük doz az olunca yazacak fazla bişey yok..

şu an yaacak başka bişey gelmiyo aklıma :uhm:
geldikçe yazarım arkadaşlar.. a.s

merhaba umarım dediğiniz gibidir benim kilo almaya ihtiyacım varda :)) hangi sitede yazıyor acaba kilo alanlar??

bayan gene site adı versin de ben sana ne dedim:eek:lmaz:OMEGA 9 ile birlikte kullan demedim mi:umursamaz:

21 gün düzenli olarak günde 2 kez omega 9 kullan kaydirigubbakcemile

sonra 7 gün ara sonra gene 21 gün düzenli kullankaydirigubbakcemile

bak nasıl kilo alacaksın:teselli:

7 günlük SPIRULİNA kullanım tecrübelerim:

ürünü burda gördüm ve yorumlara dayanarak kullanmaya karar verdim.
7 gün önce eczaneden aldım. fiyatı 35.00. TL.
(her eczaneden bulunmuyor bildiğim kadarı ile.)

ilk gün, yemek aralarında birer tane olmak üzere 3 tane kullandım..ama sanırım bana biraz ağır geldi. dozu düşürdüm ve şimdi her günü sabah aç karınla veya gece yatmadan olmak üzere bir yada 2 kapsül alıyorum..
fazla aldığımda sanki biraz midemi bayar gib oldum (belki bende öyle etki yapmıştır)

etkisini 3. günden itibaren görüyorsunuz.. yüzümdeki dolgunluğu görebiliyorum..
kullandığım ilk gün çenemin aldında kocaman bir iltihaplı bir sivilce çıktı.. bu bende zaten hep oluyo.. çok fazla sivilce sorunum olmasa da çıkınca sadece çenemin altında belirli bölgelerde çıkıyor.. ama bu seferki baya büyük ve iltihaplıydı. sanırım toksinlerin atımı ile ilgili bir durum.. ben bunu iyiyie yordum yani.
çıkan sivilce kısa sürede geçti ama..
önceleri (sivilcelerimle uğraştığım için) iz kalmıştı..
sanki izler yokolmaya başladı gibi geliyor bana.. tabi tam etkisini zamanla göreceğiz.

kullanmaya başladığımdan beri inanılmaz tok tuttuğunu farkettim.. ama özellikle aç karınla almaya ve yakın zamanda yemek yememeye açlışyıroum.. zaten yemek yeseniz bile bir iki lokmadan sonra mideniz almıyor.
zaten ağzınızada bir yosun tadı hissediyosunz (rahatsız edecek şekilde değil )

günde 3 tane kullansam belki daha bariz etkilerini hissedebilirm ama günlük doz az olunca yazacak fazla bişey yok..

şu an yaacak başka bişey gelmiyo aklıma :uhm:
geldikçe yazarım arkadaşlar.. a.s

memnun olmaya başladığını hissediyorum...

sivilcen denk gelmiştir...spirulinadan ötürü olduğunu sanmam...olsaydı bile kullanmaya başladığın ilk gün çıkmazdı....

ağır gelmesi söz konusu değil ama bünyen çok az yemek yemeyi mi alışmış acaba:uhm:

bayan gene site adı versin de ben sana ne dedim:eek:lmaz:OMEGA 9 ile birlikte kullan demedim mi:umursamaz:

21 gün düzenli olarak günde 2 kez omega 9 kullan kaydirigubbakcemile

sonra 7 gün ara sonra gene 21 gün düzenli kullankaydirigubbakcemile

bak nasıl kilo alacaksın:teselli:

bıktın benden biliyorummm a.s. ama napıyım işte bende yazılanlardan kendime pay çıkarmaya çalışıyorum cnm ya :) ya şimdi omega 9 da alamamki ikisi birden bide ağır gelmesin en iyisi ben sprilunayı bitirdikten sonra omega 9 alıp kullanayım bu arada bana tek isim verebilirmisin yani omega 9 un şişe adı nedir? eczanede göremedimde..

bıktın benden biliyorummm a.s. ama napıyım işte bende yazılanlardan kendime pay çıkarmaya çalışıyorum cnm ya :) ya şimdi omega 9 da alamamki ikisi birden bide ağır gelmesin en iyisi ben sprilunayı bitirdikten sonra omega 9 alıp kullanayım bu arada bana tek isim verebilirmisin yani omega 9 un şişe adı nedir? eczanede göremedimde..

zambağım OMEGA 9 bildiğin balık yağı...ağır gelmez... birlikte kullan...

omega3-6-9-caps.jpg

omega-369-usa-orj1000-mg-200-cap-6-si-icinde-mb9298_159063_r1.jpg

omega3_6_9__97667.jpg

NF-171.jpg

piyasa da onlarca marka OMEGA 9 bulabilirsin..........

zakkum birşey soracaktım şeker....bu balık yağının çocuklar kullanabiliyormu..
benim bir arkadaşın kızını annesi büyyüttü devamlı balık yağı veriyordu..anne baba çok uzun deiller ama kız ilkokul sonra boyu nerdeyse 170lerde..40 numara ayakkabı giyiyor gerçi manken gibi sıpaa...sütte çok içirmiş anne anne ama balık yağının etkisi var diye düşünüyorum ..nedir canım balık yağı esprisi??

Her ürün herkeste aynı etkiyi yaratıyor olsaydı, bütün eczacılar zengin olurdu.
Bünyeler aynı değil ki, sonuçlar aynı olsun.

Ben günde 2 tablet, yemeklerden yarım saat kadar önce alıyorum.
Kokusundan rahatsızlık duymuyorum, balık yemi gibi kokuyor :roflol:
Şimdilik bir etki göreceğimi sanmıyorum henüz birkaç günlük çünkü.
Tek etkisi midemi bulandırmak oldu.
Aşırı bir bulantı değil, ama hafif bir mide bulantısı şikayeti ile karşı karşıyayım.
Bunu da normal buluyorum çünkü benim midem hassastır.
Yabancı bir şey, bu ilaç bile olsa, aldığımda hemen midem bulanır.
Alışır birkaç gün içinde sanıyorum.

zakkum birşey soracaktım şeker....bu balık yağının çocuklar kullanabiliyormu..
benim bir arkadaşın kızını annesi büyyüttü devamlı balık yağı veriyordu..anne baba çok uzun deiller ama kız ilkokul sonra boyu nerdeyse 170lerde..40 numara ayakkabı giyiyor gerçi manken gibi sıpaa...sütte çok içirmiş anne anne ama balık yağının etkisi var diye düşünüyorum ..nedir canım balık yağı esprisi??

teknologcum balık yağının da etkisi vardır ..hem de epey vardıryerimseniben
hangimizin annesi çok süt içirmemiştir ki...
ama bir çoğumuz balık yağı almadan büyüdük...

Bu arada Sarduşum yanlış anlaşılma olmasın
Yukarıdaki mesajım sana değil, burada hep olumlu yönlerinden bahsediliyor, başka sitelerde olumsuz yorumlar var diyen arkadaşa a.s.

X