Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ayyy bende şu cildimi nasıl etsemde bebek kimin yapsam diyodum hihoyyyt
kızımın yanında çok sönük kalıyorumm yaaa:umursamaz:
kocamı bi şeklde ikna edip onada kullandırtayımm çok zayıffff:jeyyar:
187 boy taş çatlasın 70 kilo beli benimkinden incemafoldumben
resman yarıışıyo benle yaa:mymeka:
hemm günde bi paket sigara içiyo çok erken yoruluyomafoldumben
dua edinde ikna edeyim eşimi nedense çok heycanlandırdı benni bu tabletkaydirigubbakcemile5

kannecim eşine de ki "yosunu bilirsin ....işte bunlar da sıkıştırılmış saf yosun tabletleri"yerimseniben

sibutramin içeren Lida markadır...lidanın içindeki yosunda zaten spirulina yosunu değil.!

"kesinlikle şişmanlatacağını düşünüyorsan" kullanma yasakkelime
çünkü kendiliğinden alacağın bir kaç kiloyu spirulinadan bileceksinyerimseniben
artı kasların da sıkılaşmaya dirileşmeye sebep olacağı için kilo aldığını sanacaksın:nazar:

Doğru haklısınız yanlış okumuşum subitramin Spirulinada yokmuş... Bu hapı 1 aydan uzun süredir kullanan var mı? Ben yüzümün dolgunlaşmasını istiyom. Beren Saat gibi olmak istyom laelaelaelaelae

Doğru haklısınız yanlış okumuşum subitramin Spirulinada yokmuş... Bu hapı 1 aydan uzun süredir kullanan var mı? Ben yüzümün dolgunlaşmasını istiyom. Beren Saat gibi olmak istyom laelaelaelaelae

işte bu spirulina tam senlikkaydirigubbakcemile5

babamın yüzünün dolduğunu cildinin parladığını görünce :1shok:kilo almak istemeyen ama yüzümün dolmasını isteyen ben hemen kullanmaya başladım...

DÜZENLı olarak 1 hafta kullanımdan sonra aynada ki görüntüme inanamadımopuyorumnanaktan

hadi bakiimm doruuu eczaneye "solgar spirulina" almayakaydirigubbakcemile

Kan şekerim sürekli düşüktür. B vitamini eksikliğide var. Derim cok ince ve 4 yıl önce sporu bıraktığımdan cansız. Kassız görünüyorum. Aslında tam bana göre gibi görünüyor. Umarım bir faydası olur. Kullanmaya başladığım gibi sizleri bilgilendireceğim.

14 gündür kullanıyorum, ben o kadar güzelleşmedim ama mafoldumben . Neyse biraz daha deneyelim faydası var, zararı yok

işte bu spirulina tam senlikkaydirigubbakcemile5

babamın yüzünün dolduğunu cildinin parladığını görünce :1shok:kilo almak istemeyen ama yüzümün dolmasını isteyen ben hemen kullanmaya başladım...

DÜZENLİ olarak 1 hafta kullanımdan sonra aynada ki görüntüme inanamadımopuyorumnanaktan

hadi bakiimm doruuu eczaneye "solgar spirulina" almayakaydirigubbakcemile

Cnm yaa çok tatlısın
kaydirigubbakcemile3 Gülmekten öldüm şu kaydirigubbakcemile işaretine kaydirigubbakcemile3 Netten sipariş vercem. Bütün eczanelerde solgar satılmıyo

İnternetten satın alırsam bana eski mal gönderirler mi? Offff hangi siteyi tavsiye edersnz?

Ben de bugün aldım sarduşum
Egert mi solgar mı diye eczacıya bile sordum, ikisi de olabilir dedi
Egert ile denemeye başlamaya karar verdim, onu aldım.
Ege Üniversitesi'nin üretimi bu spirulina, 22 TL'ye aldım.
Güzel sonuçları paylaşmak dileğiyle a.s.

Ben de bugün aldım sarduşum
Egert mi solgar mı diye eczacıya bile sordum, ikisi de olabilir dedi
Egert ile denemeye başlamaya karar verdim, onu aldım.
Ege Üniversitesi'nin üretimi bu spirulina, 22 TL'ye aldım.
Güzel sonuçları paylaşmak dileğiyle a.s.

oooo estetik ameliyat olmusuzkaydirigubbakcemile3imaj tazelemişizopuyorumnanaktan
dingil tere kraliçembuyrunnnnnnnnn hoş geldiniz topikimeŞeniz

egerti aradım ben ilk önce hatta epey bir eczane dolaştım bulamadığım için bir sürü marka arasından solgara karar verip almıştım...

nasıl bulabildiğine şaşırdım :uhm:çünkü egert piyasa da yok:sm_confused:

hayırlısı olsunvereliniortak gelişmeleri bekliyorus:mymeka:

:1hug:a.s.

ee sarduşum izmir.deysen hele de bornova.daysan hemen bulunuveriyor :roflol:
inşallah güzel haberler ile çalkalayacağım burayı zemuszemus

günaydın arkadaşlar bende akşam aldım eczaneden egert marka olanını yanlız arkadaşlar çok kötü kokuyor ya nasıl içebiliyorsunuz benim midem kalka kalka içtim valla bakalım işallah bi faydasını görürüz eşimde kızıp duruyor bana bilmediğin şeyleri ne alır içersin diyor ona göre zararları muhakkak vardır diyo ne kdr anlatsamda ben bu ilacı araştırdım zararı yok desemde dinlemiyor neyse aldım bir kere bitirene kdr içicem bakalım 85 tablet var içinde ama nasıl içicem yaa kokusu beni maf ediyor :KK43:

günaydın arkadaşlar bende akşam aldım eczaneden egert marka olanını yanlız arkadaşlar çok kötü kokuyor ya nasıl içebiliyorsunuz benim midem kalka kalka içtim valla bakalım işallah bi faydasını görürüz eşimde kızıp duruyor bana bilmediğin şeyleri ne alır içersin diyor ona göre zararları muhakkak vardır diyo ne kdr anlatsamda ben bu ilacı araştırdım zararı yok desemde dinlemiyor neyse aldım bir kere bitirene kdr içicem bakalım 85 tablet var içinde ama nasıl içicem yaa kokusu beni maf ediyor :KK43:

zambakcım bizim tabletlerde koku felan yok valla zaten koksaydı ben asla içemezdim birde solgar marka olanını içinde 100 tane var ..bu arada egert marka dahamı iyi acaba ya sardunyada bayagı aramış ..

canım ya kapağını açar açmaz derin bi koku yayılıyo bilemiyorum hangi marka daha iyi ama ben eczabeden özel siparişler getirttim egert marka yani ege üniversitesi tescilli olanından getirmişler 85+5 tablet diyor şişenin üstünde 35 gr yazıyor bende bilemiyorumki hangi marka daha iyidir küçücük yeşil haplar işte hemen yutuyorum nefes almadan:) bişey diyimmi bilmi,yorum psikolojikmi ama benim hergece erkenden uykum gelirdi gözlerim kapanırı yani ama akşam kendimi çok dinç hissettim ve sabah kalkmamda çok kolay oldu belkide etkisidir belkide ben psikolojik etkilenmişimdir karar veremedim henüz bir hafta geçsin bakalım neler olacak korkuyorumda aslında içmeye gerçi çok araştırdım eczcımada sordum güvenilir dedi ama ben biraz pimpiriğim galiba :)

ya birde bişey daha sormak istiyorum bayanlar acaba vu hap kıllanma falan yaparmı ya çoğu vitaminler kıllanmaya neden oluyolar ya buda bi tür gıda takviyesi olduğu için ikilemde kaldım yani.ben bide tok karnına içiyorum umarım bana kilo verdirmezdir ya

sardunyacm babam çok yaşlı diil 51 yaşında daha yerimsenibensanırım stres den bitkin düşüyor o ama son günlerde fazla halsizliği kalmadı kendide söyledi hatta az daha iyi olduğunu düzenli weremememe gelincede öğünleri her zaman düzenli olmuyor bnde yemek saatlerine göre vermiştm o yüzden yani :)
teşekkür ederim ilgineopuyorumnanaktan

ben de egert aldım ve bu sabah içtim
hiç de kokusu yoktu, hele de kapağı açar açmaz mide bulandıracak bir koku asla yoktu
son kullanma tarihine baktınız mı ?

canım dingiltere kraliçesi de egert kullanıyor... bu konuda onun vereceği cevaplar daha sağlıklı olacak...

zambakcım bizim tabletlerde koku felan yok valla zaten koksaydı ben asla içemezdim birde solgar marka olanını içinde 100 tane var ..bu arada egert marka dahamı iyi acaba ya sardunyada bayagı aramış ..

nalancım benim egert arama sebebim; nette "kas yapıcı kansızlığa iyi gelen kuvvetlendirici mucize" diye arama yaptığım zaman karşıma hep egertin makaleleri geldi...

bu yüzden egert aradım solgar spirulina dan haberim bile yoktu...eczacılar sürekli egert yok solgar var deyince aldım ama solgardan inanılmaz memnunum...

egert ne yapar yapmaz bilmiyorum :sm_confused: ama denediğim tecrübe ettiğim ürün ve markası için sonuna dek arkasındayım:enbuyukkk:

egertin iyi gelmesini diliyorum:Saruboceq: ülkemize eğitimimize katkıda bulunalım isterimturkbayragi

egert kullananların deneyimlerini sabırsızlıkla bekliyoruma.s.

X