- 9 Mayıs 2018
- 104
- 55
- 18
- 34
İnstagramda mucize_doğada diye bir sayfa var ordan aldım ben.. beralifeın ürünlerini aldım onlar kullanım şeklinide anlatıyor. isterseniz sitesindende sipariş verebilirsiniz..nasıl kullandığımıda anlatabilirimMerhaba arkadaşlar nerden aldınız acaba aspir setini ?
İyi günler fayda gördünüzmü acaba. gerçekten işe yarıyormu. bende 35 gün oldu kullanalı ama hiç bir fayda görmedim. ne adet olarak ne hormon olarakmeraba canım evet bende duydum ve kullanıcı yorumlarına göre aldım 4. günümdeyim kullanmaya başladım. Bende bire bir kişi ile görüşmedm ama bakalm
canm bende 1 ay kullandım adetim 10 gün gecikmeli geşdi. Yorumları okudum hep yazan aspir setini kullandm 10 gün sonra adet oldum kimi 3 gün sonra bende ole olmadı valla bir fatda göremedm bıraktm içmedm bidahaİyi günler fayda gördünüzmü acaba. gerçekten işe yarıyormu. bende 35 gün oldu kullanalı ama hiç bir fayda görmedim. ne adet olarak ne hormon olarak
insanların umutlarıyla oynuyorlar resmen..canm bende 1 ay kullandım adetim 10 gün gecikmeli geşdi. Yorumları okudum hep yazan aspir setini kullandm 10 gün sonra adet oldum kimi 3 gün sonra bende ole olmadı valla bir fatda göremedm bıraktm içmedm bidaha
aspiri kullandıktan sonra hormon baktırdınız mıinsanların umutlarıyla oynuyorlar resmen..bende prolaktin çok yüksek 45. aspiri bırakacağım şimdi ibrahim saraçoğlunun aslanpençesi ve karabaş çayı kürüne başlayacağım 1 ay.. oda fayda sağlamazsa bakacaz artık.
hayır baktırmadım ama adetimin oluş şeklinden anlıyorum. eğer prolaktinim 29 civarına düşseydi (ki oda yüksek) normal şekilde adet olurdum. Şuan kullandığımdan beri 2.adetimdeyim ve prolaktinim yükseksen nasılsa aynı. 7 günde 2 günlük pedle adet olunurmu.. normal ped bile kullanmıyorum düşünün.aspiri kullandıktan sonra hormon baktırdınız mı
canm ben instigram hesapından almıstım orda yorum yazmıstım bi kişi görmüş bana yazmısstı ve sohbetimiz olece başladı ve arada yine soruyoruz ne durumdayız dye o kızda kullanıomus ama hiç bir şey yok dyo bi yararını göremedm dedi kullanmaya devam edıo bakalmhayır baktırmadım ama adetimin oluş şeklinden anlıyorum. eğer prolaktinim 29 civarına düşseydi (ki oda yüksek) normal şekilde adet olurdum. Şuan kullandığımdan beri 2.adetimdeyim ve prolaktinim yükseksen nasılsa aynı. 7 günde 2 günlük pedle adet olunurmu.. normal ped bile kullanmıyorum düşünün.
Allah hepimize şifa verir inşallah.. Eğer bir umut bekleyen bu insanlarıda kandırıyorlarsa Allah yedirmesin... şimdi bir arkadaşımda da pko var ama onun fsh ı yüksekti 10 du.. izmirde bir aktar var kişiye özel macunlar yapıyormuş. arkadaş oraya tahlil sonuçlarını yollayıp macun yaptırdı. ve 2 yıldır düşüremediği fshı 2 haftada 3 e düştü. bende oraya prolaktinim ve pkom için yaptırmayı düşünüyorum.. eğer şifa bulursam burdan herkese iletirim.. zor süreçler.. Allah kimseye dert vermesin..canm ben instigram hesapından almıstım orda yorum yazmıstım bi kişi görmüş bana yazmısstı ve sohbetimiz olece başladı ve arada yine soruyoruz ne durumdayız dye o kızda kullanıomus ama hiç bir şey yok dyo bi yararını göremedm dedi kullanmaya devam edıo bakalm
inşallah canm proklaktinin kaç senin haber vermeni cok isterim benim lh hormonum 16.22Allah hepimize şifa verir inşallah.. Eğer bir umut bekleyen bu insanlarıda kandırıyorlarsa Allah yedirmesin... şimdi bir arkadaşımda da pko var ama onun fsh ı yüksekti 10 du.. izmirde bir aktar var kişiye özel macunlar yapıyormuş. arkadaş oraya tahlil sonuçlarını yollayıp macun yaptırdı. ve 2 yıldır düşüremediği fshı 2 haftada 3 e düştü. bende oraya prolaktinim ve pkom için yaptırmayı düşünüyorum.. eğer şifa bulursam burdan herkese iletirim.. zor süreçler.. Allah kimseye dert vermesin..
Prolaktinim 45 .. diğer hormonlarım iyi onda yükseklik var..bu hafta sipariş edeceğim.. en geç haftaya kullanmaya başlarım.. bir dahaki adetimde hormon değişimimi yazarım.. demek herkeste farklı hormonları yükseltiyor. deiğim gibi o arkadaşında fsh 10 du.. aslanpençesi falan içmişti ama oda 8 e düşürdü.. sonra bu macunu yaptırınca 3 e düştü.. inşallah banada fayda eder..inşallah canm proklaktinin kaç senin haber vermeni cok isterim benim lh hormonum 16.22
inşallah canm haberiini beklıormProlaktinim 45 .. diğer hormonlarım iyi onda yükseklik var..bu hafta sipariş edeceğim.. en geç haftaya kullanmaya başlarım.. bir dahaki adetimde hormon değişimimi yazarım.. demek herkeste farklı hormonları yükseltiyor. deiğim gibi o arkadaşında fsh 10 du.. aslanpençesi falan içmişti ama oda 8 e düşürdü.. sonra bu macunu yaptırınca 3 e düştü.. inşallah banada fayda eder..
belkide kimsede hemen etki yapıo kiminde uzun süreli olması gerekiyor kim bilşiirKizlar aspir setini kasim ayin 23.de kullanmaya basladim hep duzenli ictm 3 yildr evliyim.asilama yptrdm olmadi bu ayda aspir setni kullndm inanmiycksnz ama gebelik testi yptm ve pozitif once lh testiyle olctum evde gebelik testi yoktu dun gblk testide aldim poztf bnce bu aspirseti bi mucizeeeee kullnmaya devm edin ablmda menapoz icn kullndi oda hafif lekelnmesi geldi ilcsz adet oluyo ins.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin.. Belkide herkeste işe yaramıyordur.Kizlar aspir setini kasim ayin 23.de kullanmaya basladim hep duzenli ictm 3 yildr evliyim.asilama yptrdm olmadi bu ayda aspir setni kullndm inanmiycksnz ama gebelik testi yptm ve pozitif once lh testiyle olctum evde gebelik testi yoktu dun gblk testide aldim poztf bnce bu aspirseti bi mucizeeeee kullnmaya devm edin ablmda menapoz icn kullndi oda hafif lekelnmesi geldi ilcsz adet oluyo ins.
Hamilemisin inan soktayım ve cok sevindimm ayy çok şükür yaaa.. Sıra bizde inşallah...Kizlar aspir setini kasim ayin 23.de kullanmaya basladim hep duzenli ictm 3 yildr evliyim.asilama yptrdm olmadi bu ayda aspir setni kullndm inanmiycksnz ama gebelik testi yptm ve pozitif once lh testiyle olctum evde gebelik testi yoktu dun gblk testide aldim poztf bnce bu aspirseti bi mucizeeeee kullnmaya devm edin ablmda menapoz icn kullndi oda hafif lekelnmesi geldi ilcsz adet oluyo ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?