meraba canım evet bende duydum ve kullanıcı yorumlarına göre aldım 4. günümdeyim kullanmaya başladım. Bende bire bir kişi ile görüşmedm ama bakalmKızlar Merhaba instagramda belki rastlamissinizdir aspir seti diye bişey var içerisinde aspir yağı keten tohumu yağı ve sandaloz sakızlı elma sirkesi var kullanıp memnun kalan yani hamile kalan var hemde baya fazla kullanan var mı aranizda
Bende kullanıyorum canım inşallah fayda görürüzmeraba canım evet bende duydum ve kullanıcı yorumlarına göre aldım 4. günümdeyim kullanmaya başladım. Bende bire bir kişi ile görüşmedm ama bakalm
ne zaman başladın canmBende kullanıyorum canım inşallah fayda görürüz
2 hafta oldu sanırımne zaman başladın canm
peki herhangi bir değişiklik var mı sorununuz neydi peki bu aspir setini aldınız acaba.2 hafta oldu sanırım
Fsh sınırda canım bide sağlıklı yumurtlama olması için aldım bakalım henüz bişey belli değil inşallah tekrar hormon testi yaptırınca belli olur hsg de cekildim bu ay umutlar yüksekpeki herhangi bir değişiklik var mı sorununuz neydi peki bu aspir setini aldınız acaba.
aynen bende kullanmaya başladım hormon testi yaptırcam diğer hormon kagıdımla karşılastracagım bakalım ne olcak.Fsh sınırda canım bide sağlıklı yumurtlama olması için aldım bakalım henüz bişey belli değil inşallah tekrar hormon testi yaptırınca belli olur hsg de cekildim bu ay umutlar yüksek
Şifa olsun kuzumBen de yorumlara gore aldım kızlar henüz gelmedi gelip kullandıkça yorumlasiriz
Inşallah canım hepimizeeŞifa olsun kuzum
Ben sabahları işe giderken içiorm tabi yarım saat sonra yemek yemiyorum 1-2 saat sonra kahvaltı yapabiliyorum umarım şifa olur.Ben de yorumlara gore aldım kızlar henüz gelmedi gelip kullandıkça yorumlasiriz
Bende sabahları aç karnına ilaç alıyorum o yüzden gün içinde içiyorum sirke ve yağı insallah ise yarar o şekildeBen sabahları işe giderken içiorm tabi yarım saat sonra yemek yemiyorum 1-2 saat sonra kahvaltı yapabiliyorum umarım şifa olur.
Millet düzensiz kullandığı halde hamile oluyor hatta ileri derece pkolu olduğu halde bakalım şans belki bizede gülerBende sabahları aç karnına ilaç alıyorum o yüzden gün içinde içiyorum sirke ve yağı insallah ise yarar o şekilde
Ay inşallah canım ya çok şükür pkolu değilim sanırım tek sorun fsh oda aşırı yüksek değil keten tohumunu düzenli kullanıyorum ama oda zaten yumurtlamayi ve rezervleri destekliyormus hayirlisiyla gelsin kuzucuklarMillet düzensiz kullandığı halde hamile oluyor hatta ileri derece pkolu olduğu halde bakalım şans belki bizede güler
Millet düzensiz kullandığı halde hamile oluyor hatta ileri derece pkolu olduğu halde bakalım şans belki bizede güler
Ben de aldım kızlar ama iki ay oldu alalı, kullanmaya başlamadım hala. Yaz tatilinde evde sabit durmadığımız için kullanamadım. C-life ballı bitkisel macun da almıştım ama bir gün kullanıp çöpe attım kavanozu, aşırı kasık ağrısı yaptı korktum açıkçası. Bu set de hormonlarımı bozar diye korkuyorum açıkçası, keten tohumu yağı riskli mesela aşırı östrojen salgılatıyor. Benim sağ yumurtalığımda pko görüntüsü var, sol yumurtalığımda bu ay iki tane yumurta vardı ama biri çok büyümüştü, dr çatlamasına yardımcı olur diye duphaston verdi, kullandım adet olmayı bekliyorum, adet olunca yine randevu alıcam duruma göre klomen başlatıcak.Ay inşallah canım ya çok şükür pkolu değilim sanırım tek sorun fsh oda aşırı yüksek değil keten tohumunu düzenli kullanıyorum ama oda zaten yumurtlamayi ve rezervleri destekliyormus hayirlisiyla gelsin kuzucuklar
Clife ballı macunu bende kullandım faydasını da gördüm hormon sonuçları açısından hemde 2 kavanoz falan kullandım zararini görmedim seti de kullanıyorum bakalım sonuçlar nasıl çıkacak onun da kötü bi sonucunu almadım evet östrojen salgilatiyor ama hormonları da dengede tutuyor diye biliyorum sonuçları karsilastirinca tam belli olacak gerçi senin de hakkında hayırlısı canım ben Klomen de kullandım hiç bi işe yaramadı sen hormon testi yaptirdinmiBen de aldım kızlar ama iki ay oldu alalı, kullanmaya başlamadım hala. Yaz tatilinde evde sabit durmadığımız için kullanamadım. C-life ballı bitkisel macun da almıştım ama bir gün kullanıp çöpe attım kavanozu, aşırı kasık ağrısı yaptı korktum açıkçası. Bu set de hormonlarımı bozar diye korkuyorum açıkçası, keten tohumu yağı riskli mesela aşırı östrojen salgılatıyor. Benim sağ yumurtalığımda pko görüntüsü var, sol yumurtalığımda bu ay iki tane yumurta vardı ama biri çok büyümüştü, dr çatlamasına yardımcı olur diye duphaston verdi, kullandım adet olmayı bekliyorum, adet olunca yine randevu alıcam duruma göre klomen başlatıcak.
Hormon testi için gittim ama dr istemedi, yumurta rezervin gayet iyi fsh fln bakmaya gerek yok dedi ultrasonla bakınca. Son gittiğim dr da istemiyor neden gerek duymuyorlar acaba.Clife ballı macunu bende kullandım faydasını da gördüm hormon sonuçları açısından hemde 2 kavanoz falan kullandım zararini görmedim seti de kullanıyorum bakalım sonuçlar nasıl çıkacak onun da kötü bi sonucunu almadım evet östrojen salgilatiyor ama hormonları da dengede tutuyor diye biliyorum sonuçları karsilastirinca tam belli olacak gerçi senin de hakkında hayırlısı canım ben Klomen de kullandım hiç bi işe yaramadı sen hormon testi yaptirdinmi
İnşallah canm :)Ay inşallah canım ya çok şükür pkolu değilim sanırım tek sorun fsh oda aşırı yüksek değil keten tohumunu düzenli kullanıyorum ama oda zaten yumurtlamayi ve rezervleri destekliyormus hayirlisiyla gelsin kuzucuklar
Canım benim midem bulanıo içerken ama aspir yağında sirkede yada ketende bişey olmuo napsam bilemedm bu ay kullancam hormon testi yaptırcam bakalm sonuclar diğeri ile farklı mıBen de aldım kızlar ama iki ay oldu alalı, kullanmaya başlamadım hala. Yaz tatilinde evde sabit durmadığımız için kullanamadım. C-life ballı bitkisel macun da almıştım ama bir gün kullanıp çöpe attım kavanozu, aşırı kasık ağrısı yaptı korktum açıkçası. Bu set de hormonlarımı bozar diye korkuyorum açıkçası, keten tohumu yağı riskli mesela aşırı östrojen salgılatıyor. Benim sağ yumurtalığımda pko görüntüsü var, sol yumurtalığımda bu ay iki tane yumurta vardı ama biri çok büyümüştü, dr çatlamasına yardımcı olur diye duphaston verdi, kullandım adet olmayı bekliyorum, adet olunca yine randevu alıcam duruma göre klomen başlatıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?