• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aspir Seti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende instagramda bi sayfadan aldım arkadaş söylemişti aspir yagı keten tohumu yagı kendime eşimede keçiboynuzu özü almıştım 1 ay düzenli kullandık hamile kaldım çok şükür o yaglar bize vesile oldu hamile kalanda çok vardı sayfada okumuştum baya araştırdım ben tavsiye ederim herkese bi zararı yok sonuçta denemekte fayda var

Bende gecen ay aldim.duzgun kullanmadim bu ayda devam edicem gecen ay daha cok.yumurtam olmustu faydasi oldugunu dusunuyorum acikcasi insallah olur sut ve maydonoz.buhari yapicam bide insallah olur artik

Bende gecen ay aldim.duzgun kullanmadim bu ayda devam edicem gecen ay daha cok.yumurtam olmustu faydasi oldugunu dusunuyorum acikcasi insallah olur sut ve maydonoz.buhari yapicam bide insallah olur artik
bende tekrardan dün akşam başlamaya devam ettim bakalım hayırlısı bide hayıt tohumu alacağım sabah akşam onu içeçeğim.

canım ya mucize dogada sitesine bakıorm herkes 1 ay kullanımda hamile bende mı sıkıntı ben anlayamadm. 4yaprakli yoncam 4yaprakli yoncam
Ben gecen ay 10gun kullndim ordan alfim bnde ama aklima glince ictim az ictim bu ayda oyle ypiyrum.reflum.vr zayfim.ice zayflmayim die ins bizimde bahnemz bu olur rbbim verir

Ben gecen ay 10gun kullndim ordan alfim bnde ama aklima glince ictim az ictim bu ayda oyle ypiyrum.reflum.vr zayfim.ice zayflmayim die ins bizimde bahnemz bu olur rbbim verir
insallah canm bende içiorm evet bende cok zatıfım elma sirkesi bitmek üzere aspir ile keten cok kalmıs onlar bitene kadar içeyim.

insallah canm bende içiorm evet bende cok zatıfım elma sirkesi bitmek üzere aspir ile keten cok kalmıs onlar bitene kadar içeyim.

Bence düzenli olarak kullanın herkesin bünyesi aynı degil size 2. 3. Ayda belki etkisini gösterecek ben aspirle keten kullandım keçiboynuzu elma sirkesi ketende eşime kullandırmıştım bende zayıfım kilo olarak çok etkisi olmadı bagırsakları çalıştırıyor rahatlatıyor

Bence düzenli olarak kullanın herkesin bünyesi aynı degil size 2. 3. Ayda belki etkisini gösterecek ben aspirle keten kullandım keçiboynuzu elma sirkesi ketende eşime kullandırmıştım bende zayıfım kilo olarak çok etkisi olmadı bagırsakları çalıştırıyor rahatlatıyor
şuanlık kullanıorm bende bakalım neler olacak :)

Back