Hamilemisin inan soktayım ve cok sevindimm ayy çok şükür yaaa.. Sıra bizde inşallah...
Kan testini de gorelim ins.da ..saol cnm rabbim kimseye aratmasin..:))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilemisin inan soktayım ve cok sevindimm ayy çok şükür yaaa.. Sıra bizde inşallah...
Tabi bnde diodm 3 ay kdr kullnirm olmazsa birakirim hrmen pes etmem diodm herkese etkisi farkli bncede ya birde skinti coktu bnde kasinti iliskide bile aci oluodubelkide kimsede hemen etki yapıo kiminde uzun süreli olması gerekiyor kim bilşiir
bende tekrardan dün akşam başlamaya devam ettim bakalım hayırlısı bide hayıt tohumu alacağım sabah akşam onu içeçeğim.Bende gecen ay aldim.duzgun kullanmadim bu ayda devam edicem gecen ay daha cok.yumurtam olmustu faydasi oldugunu dusunuyorum acikcasi insallah olur sut ve maydonoz.buhari yapicam bide insallah olur artik
canm sabah aç karnına sabah akşam sıcak suya bi tutam atıosn ve demlenmesini beklıosn daha sonra içiosn. Bu kadarHayit tohumunu bnde dusunuyorun nasil.kullanilacakti peki
Tamam canim tesekkur ederimcanm sabah aç karnına sabah akşam sıcak suya bi tutam atıosn ve demlenmesini beklıosn daha sonra içiosn. Bu kadar
Hamile olabildiniz mi bu şekildemeraba canım evet bende duydum ve kullanıcı yorumlarına göre aldım 4. günümdeyim kullanmaya başladım. Bende bire bir kişi ile görüşmedm ama bakalm
Ben gecen ay 10gun kullndim ordan alfim bnde ama aklima glince ictim az ictim bu ayda oyle ypiyrum.reflum.vr zayfim.ice zayflmayim die ins bizimde bahnemz bu olur rbbim verircanım ya mucize dogada sitesine bakıorm herkes 1 ay kullanımda hamile bende mı sıkıntı ben anlayamadm. 4yaprakli yoncam
canım 1 ay düzenli cok kullanamadm hamile kalmadım sonradan bıraktım. Sonra yorumlara baktıkca tekrar içmeye basladım 3-4 gündür. Bilmıorm acıkcasıHamile olabildiniz mi bu şekilde
Teşekkürler inşallahBen gecen ay 10gun kullndim ordan alfim bnde ama aklima glince ictim az ictim bu ayda oyle ypiyrum.reflum.vr zayfim.ice zayflmayim die ins bizimde bahnemz bu olur rbbim verir
insallah canm bende içiorm evet bende cok zatıfım elma sirkesi bitmek üzere aspir ile keten cok kalmıs onlar bitene kadar içeyim.Ben gecen ay 10gun kullndim ordan alfim bnde ama aklima glince ictim az ictim bu ayda oyle ypiyrum.reflum.vr zayfim.ice zayflmayim die ins bizimde bahnemz bu olur rbbim verir
insallah canm bende içiorm evet bende cok zatıfım elma sirkesi bitmek üzere aspir ile keten cok kalmıs onlar bitene kadar içeyim.
şuanlık kullanıorm bende bakalım neler olacak :)Bence düzenli olarak kullanın herkesin bünyesi aynı degil size 2. 3. Ayda belki etkisini gösterecek ben aspirle keten kullandım keçiboynuzu elma sirkesi ketende eşime kullandırmıştım bende zayıfım kilo olarak çok etkisi olmadı bagırsakları çalıştırıyor rahatlatıyor