Resım yapmaya yogunlas oyleyse resım yemeklerden daha maliyetsızdır diye dusunuyorum hıc yapmadım amaResim yapıyorum, kafe tarzı minimal yemekler yapmayı çok seviyorum. Malzemeler pahalı, ben aileme yük olmak istemediğim için şunu alın diyemiyorum. :)
Sheldon cooper ise en büyük fanlarından biri de benimDaha once bir dizide aspenger sendromlu bir karakter vardi bayilirdim ona. Dakik, kuralci, duzenli, konusmasi da cok guzeldi.
Hanımefendinin tek sorunu işsizlik değil kendini bilmez insanlar tarafından benimsenmiyor oluşu.Canım onun aspergerle ilgisi yok inan bana bu kadar ıssız yalan söylüyor olamaz. Hayirlisi olsun hakkında.
Tesekkürler :) Raporum yok ama düşünmeye başladım.şimdiye kadar almamamın sebebi, devlet zoruyla bir işe yerleşsem de orada baskı göreceğimden korkmam. Öğretmenlerim bile anlayışsızdı, derse katılmıyorum diye sözlü notumu 20 yapanlar mı, zorla tahtaya kaldırıp komik duruma düşürenler mi, hepsi vardı. İşveren ne yapar kim bilirAslında kolay iş bulursun gibi bunun için rapor aldın mı? Çünkü işveren belli yüzde sizin gibi raporlu insanı işe almak zorunda yoksa her yıl ceza yiyor, kardeşiminde %40 engeli var raporlu bundan dolayı yinede işkurumu onu bir işe yerleştirdi, çokta karamsar olma, bence iş bulursun gibi sadece positif olmaya ihtiyacın var
Ne iyi bir insansınız :) Ankaradayım. Yine de çok mutlu ettiniz beni, umarım hayatınız kalbiniz gibi güzel olur :)merhaba, istanbul içindeyseniz karantina vb. durumları bittiğinde size 35*50 boyutlarında gibi 3-5 tuval, bir miktar da boya-fırça sağlayabilirim isterseniz. sevgiler <3