Çorbalar Aşotu Çorbası (Kişniş)-Erzurum Yöresinden-Duru Aşurelik Buğday Sponsorluğunda

Ablacimmm eline emegine saglik, o kadar cok yapmak istemistim ama nasip sanaymis en basindan beri, gercekten cok guzel bir corba olmus bayildim
Favorim oldu, hakkini verdin yine en iyi sekilde
basarilar dilerim fasulyeden de olsa

Nevreste Günaydın abla çorban şahane gözüküyor ellerine sağlık Çorba kategorisini görünce benimde aklımdan bu çorba geçmişti ama henüz yemek yarışmasını keşfetmeye çalıştığım için sadece bakmakla yetiniyodum Ben erzurumlu değilim ama Erzurumda yaşıyorum eşim buralı dediğin gibi özellikle ramazanda 30 gün boyunca neredeyse başka çorba çeşidi yapmazlar,sende hakkını vermişsin ablacım tekrar ellerine sağlık

Merhaba canım
İnan benimde aklıma ilk bu çorba geldi:)Önce kaptırdım ama sonra bana nasip oldu.Yıllardır severek yediğim bir çorba eşime ve çocuklarımada alıştırdım.Onlarda çok seviyor:)
Bende 9 yıl orada yaşadım az çok kültürünü biliyorumAma çok oldu döneli hala öyle devam ediyor mu tam bilmiyorum.Demek hala aynı devam ediyor.Çok teşekkür ederim

Evet ablacım hala devam ediyor bitecek gibi de durmuyor hatta kıymalı yumurta(onlar kıyma diyo) ve kadayıf dolması bu üçlü adetleri hiç değişmeden devam ediyor bende 2005 te üniversite için gelmiştim geliş o geliş

Kadayıf dolması efsane oluyor:)Bizimde Erzurumlu bir gelinimiz var çok güzel yapıyor:)
Oooo seninde bayağı olmuş:)Gelin gitmişsin artık oralı sayılırsın:)

Merhaba Yemek Yarışması Takipçileri

eline sağlık canım. çok lezzetli görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…