- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.774
Her konu tarif acana ilk sen başarılar diliyorsuj yaKime dilemedim anlamadım
Teşekkür ederim
Aynen öyle canımKesinlikle deneyeceğim hepsini, yöresel çorbalar ana yemek gibi, yanına sadece salata yetiyor , tatlara laf yok zaten
Her konu tarif acana ilk sen başarılar diliyorsuj ya
İşte bak yakaladım seni
Nasıl unuttum
Önümüzdeki kategoriye inşaallahİşte bak yakaladım seni
Merakla bekliyorum kategoriyi tabi öncesinde oylamayı :))Önümüzdeki kategoriye inşaallah
Az kaldı canım:)Merakla bekliyorum kategoriyi tabi öncesinde oylamayı :))
Teşekkür ederim canım benimAbla çok leziz görünüyor ellerine sağlık harika olmuşsunumda fenaaa
Gayet canlı çıkmış canımAynen bu kategoride bunları kullanmak istedim:)Uygun kategoriyi yakalamışken kullanmasam olmazdı:)
Keşke birde hava kararmasaydı daha canlı çıkardı:)
Teşekkür ederim canımMuhteşemNevoşum nefis görünüyor Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim Bin yıllık, bayağı eskiye dayanıyormuş hikayesi
Kişnişi burada löbye diye bir yemek var ona da katarlar:)Teşekkür ederim canımEvet canım çok eski yöresel bir çorbadır.Kokusu eskiyi hatırlatır
Bulunan bir şey olmasına çok sevindim:)Kişnişi burada löbye diye bir yemek var ona da katarlar:)
Ot olarak koymuyorlar burada canım, baharat gibi var ondan koyuyorlar. Bayağı keskin kokusu var:)Bulunan bir şey olmasına çok sevindim:)
Ben sadece bu çorbada biliyorum .Ama farklı lezzetleri denemek lazım:)
Löbye fasulye değil mi, lobiya derler annemlerKişnişi burada löbye diye bir yemek var ona da katarlar:)
Aynen bu zaten 3 şekilde kullanılıyor.Yazmıştım ilk sayfaya:)Ot olarak koymuyorlar burada canım, baharat gibi var ondan koyuyorlar. Bayağı keskin kokusu var:)
Evet o canım :)Löbye fasulye değil mi, lobiya derler annemler
Teşekkür ederim canımÇok güzel gözüküyor ellerine sağlık aşotunuda ilk kez duyuyorum