Merhaba, öğrencilik hayatım hep biraz çekingen geçti ama en yakın arkadaşlarımla acayip coşar komik yapım ortaya çıkardı. Yıllar geçti zor bir adamla evlilik sürekli mobinge maruz kaldığım iş hayatı derken sanki esprili yanım söndü karamsar depresif bir hale büründüm. Geç karar verebilip anca tedaviyle büyük zorluklarla çocuğum oldu.tedavi sırasında işimi bıraktım (zaten mobingler son haddindeydi mecbur da kaldım )ve sonrası hayatım çocuğum etrafında dönmeye başladı. Bir de baktım 40 yaşıma girmişim ( güzelliğime düşkün bor yapım vardı ve modaya uygun giyinmeyi çok severdim bir zamanlar ama çocuk sonrasi yorgunluktan ve hayat enerjim kalmamasindan iyice bıraktım kendimi duygusal olarak öyle çocuğuma bağlandım mi önce 2 yasa kadar çalışmam diyordum şimdi 3 yasa bez eğitimini tamamlayana kadar demeye başladım. Ailemden uzak bir şehirdeyim yakın arkadaşım çok az,eskiden gülmekten yerlere yattığım fakülte arkadaş grubum ayrı şehirlere dağıldık ve ben yaşım ilerledikçe arkadaş edinmekte zorluk çekmeye başladım .oysaki bana en çok hayat enerjisi veren şey yakın arkadaşlarımdi sosyal hayattı bir zamanlar.30 larima yeni girdigim dönemde bile yaşlanma korkusuyla antiaging serum kremler acayip kendime bakardım şimdi 40 ima girdim kremler alıp alıp suremiyorum vakit ayıramıyorum kendime .doğum sonrası biraz gobek kaldı alışveriş bile yapmak istemiyorum oysa en zevk aldığım şey kendime birşeyleri yakıştırmak ve bakimli olup sosyal hayata karismakti .belki yazdiklarim size sığ gelecek ama ona yıldır kavuşmayı beklediğim çok sevdiğim bebegime rağmen mutlu olamıyorum öyle bir psikolojiye girdim ki sanki hayatta artık inişe geçtim çok vaktim kalmadı herşey boş hayalini kurduğum bahçeli evimize taşınmıştik çocuk öncesi ve elit insanlarla oturmak beni sosyal hayata katar evde oturdugum dönem zevkli geçer diyordum ama tam tersi evim aşırı mutsuz etmeye başladı. Sabah geç kalkabiliyorum çocuğum iştahsız 2 saat yemek faslı sonrası kendini bahçeye atıyor ben hazırlıksız paspal halde peşinden koşuyorum ve kendimi bakımlı site sakinleri arasında ezik hissediyorum .sorun sadece bakımsızlik değil kimselerle yakın ilişki kuramadım hepsi çok kibirli ve kendini beğenmiş geliyor .yanımda bebegimle yaşıt çocuğu olan bir bayan artık neyimize kıl olduysa bahçesine neredeyse çıt örmeye kadar ileri gitti. Kadin okumuş ama acayip dedikoducu her yaptığımızı izliyor sanki hiç huzurlu hissedemiyorum kendimi. İnanın apartmanda çok daha mutluydum. Kadın herkesle iyi bir benle kötü. Sitedeki en sosyal kadın ve bebeği de insan içinde mutlu doğal olarak.artık kendimden geçtim bebegimin mutluluğunu düşünüyorum ben yanlız olursam o insan içine çıkmazsa nasıl mutlu olacak çocuğum için kendimi sosyal olmaya zorluyorum ama beceremiyorum.belki çok önem veriyorum karşıma ve o yüzden konuşmaya zorluyorum kendimi ve yapay gözüküyorum .inanın ruhum sıkıldı ,bir yandan hızla gecem yıllar bir yandan yalnızlık şöyle dertlesebilecegi'm yeri gelecek krizlere gireceğim beni anlayan sahici bir dostum yok ,ben ne ara böyle asosyal oldum ne ara cocuk ruhumu kaybettim ciddi oldum sizler nasıl dostluk kuruyorsunuz nasıl kendinizi sevdiriyorsunuz danışmak istedim. Normalde kimseye böyle kendimi ezikleyerek böyle birşey sormam ama artık önemli bir sorunum olduğunu düşünüyorum. ..belkide zengin muhit bana uygun gelmedi bilemiyorum komşularımdan şöyle samimi kimseyi bulamadım ama onlar kendi aralarında bahçe partilerinde çok egleniyor ben ise zorla aralarına katılmak ister gibi bir hal takiniyorum sanki...eski cool halimi özlüyorum bu ben değilim. 40 yaşta çok etkiledi beni yaşlılık çok korkunç geliyor eski fotolarıma bakıp bakıp üzülüyorum degisimime sosyalleşme özgün sorunu yaşıyorum kısacası bana önerilerde bulunursanız cok sevinirim