Aslı'nın başucu defterinden seçmeler..

Paylaşımlarımı beğeniyor musunuz arkadaşlar?

• Ankete Katılan
    71
ölmenin de en güzel yanı bu işte,gülecek ağzınız yoksa ağlayacak gözünüz de yok...
(mezarımdan yazıyorum-machado de assis)

Yattıqın Yatak Kuş Tüyünden Olsa , Benim Ellerim Hawadayken İçin Rahat Etmeyecek Asla ... Bende Alışıyorum Sabret , Diyeceqim O Ki , Benden Aldıqın Huzuru Başkasında Kaybet !.....

Hiç buluşmadığımız bir yerde hiç bilmediğin bir saatte seni bekliyorum. Gelmen pek de anlam ifade etmiyor. Ben seni beklemeyi hala çok seviyorum......

"Keşke şöyle yapsaydım belki severdi" deme.
O senin için ne yaptı da sevdin sanki?
Akıl işi değil, gönül sevdi mi gerisi bahane.....

Biz dokunmanın inceliklerine pek vakıf değiliz. Genellikle dokunmayı pek sevmiyoruz da, diyelim daha ziyade "ellemeyi" tercih ediyoruz. Ya da değmeyi, değdirmeyi, yaslanmayı, abanmayı, mıncıklamayı, oğuşturmayı, yüklenmeyi. Ten kültürümüz d
okunmanın inceliklerinden çok, elleşmenin hışırlıklarına, dayamanın kalınlıklarına daha yatkın. Bu yüzden elbette otomobil sanayisinde ileri gidemiyoruz ama, otobüsçülükte, fortçulukta üstümüze yok.

*Murathan Mungan

Bana gelemeyecek kadar uzakta değil;Geri dönemeyecek kadar başkasına yakınsın artık ...

Emre Gökçe

“Artık beni sevmediğini biliyorum.
Ya da böyle dememek lazım.
Sevmemek değil de, seviyorsun işte.
Sabah kalkınca kahvaltı etmen gerektiği gibi seviyorsun.
Ölmeye yakın çiçeklere su verir gibi seviyorsun.
En sevdiğin yemeğe acıkmak gibi değil..”

Nilüfer Taktak

"yarın;
sesimi duyamayacağın kadar
uzak olabilirim mesala
kızamayacağın
kıralamayacağın
inanamayacağın
bir kez daha benimle gülemeyeceğin
bir kez daha ellerimi avuçlarının içine alamayacagın
gözlerini kaçıramayacağın
tüm cümleleri söyleyip ısteyip de susamayacağın
sarılıp uyuyamayacağın
aynı sokaktan geçemeyeceğimiz
aynı şarkıyı dinleyemeyeceğimiz
kavga bile edemeyeceğimiz
kal diyemeyeceğin
ayrılamayacağın
hatta gidemeyeceğin kadar yok olabilirim

seviyorsan kal
yarın ölebilme ihtimalim var."

Birinden vazgeçmek güçlü olduğun anlamına gelmez.
Eğer birinden vazgeçiyorsan yerine birini koymuşsun demektir.
-Doğa boşluğu sevmez, insanın kalbi de...

50 erkekle gezip tozduktan sonra, gelinlik hayali kuran kızlar, Çikolatanın ambalajı bir kere açıldımı bayatlar..! Birden fazla kızla çıkıpta, daha evlenmek için erken diyip, sonradan ' namuslu kız arayanlara sesleniyorum.. Olmayan şerefle, Namus aranmaz.

"...Sonra çekildim bir kenara, seyrettim bütün olup biteni. Baktım kimde ben ne kadarım, kim bende ne kadar kalmış diye. Ve geçen ömrüme bir damla gözyaşı akıttım. Yarısı adanmışlıkla geçmiş, diğer yarısı aldanış diye..."

Ne zormuş insanın sevildiğini sanması.
Tırnaklarıyla kazıdığı bir aşkta, tırnak kadar değerinin olmaması.

Kudi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…