Aslı'nın başucu defterinden seçmeler..

Paylaşımlarımı beğeniyor musunuz arkadaşlar?

• Ankete Katılan
    71
Yine beddualar yağdırıyorum sana 'Allah seni taş etsin' .. Ve bende 'Bağrıma taş basayim!' bir ömür... !

Kim haklı, kim haksız savaşı değildi bu.. Ne farkeder kim haklıysa? "Beraber Olma Savaşını Kaybettik Biz!"

Birisini unutmak zorundaysanız, bunu sindire sindire yapın. "Çünkü aklın zamansız öldürdükleri, yürekte amansız dirilir.
-Paul Auster -

Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Çünkü sabrının adı yüzsüzlük, fedakârlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur.

Yüreğin yüreğimi sürüklemişken ve ben Sen'i, O'ndan ötürü sevmeyi öğrenmişken,
bu kalbi içime verenden ve Sen'in sevgini içime serenden Sen'li cennetleri istiyorum

iYi Damat; KazanıLmış BiR ERKEK EVLATTIR..! Kötü Damat ise, KaybediLmiş BiR KIZ ÇOCUĞUDUR (HZ.ALİ)

Bazı insanlar,bazı insanlara bazı insanları hatırlatır. Hatırlayanlar üzgündür, hatırlatanlar habersiz. Hatırlananlar mı?.. Onlar uzak bir şehirde büyük ihtimalle hiçbir şey hatırlamamaktadırlar...

“ Sen şimdi yazdığım sözleri kendi üstüne alınıyorsun değil mi sevgili ?
Sana kafiyeli cümleler fazla gelir.
Satır aralarındaki boşluklarda oyala kendini “

Bil ki ayrılık, yeterince sevmeyenler için bir sondur. Unutma, 'Bittiğinde gitmek kolay; ama aşk ayrılıkta belli olur...

Bazen gitmek gerekirmiş sevgilinin dudağından ''GİT'' düşmeden önce,düşmemek için gözünden de..
Emre Gökçe

Bir gün baksam ki gelmişsin..
Bir güvercin gibi yorgun uzaklardan yar.
Gözlerinde bir bitmez,bir tükenmez güzellik
Saçlarında ilkbahar..

...Bir gün baksam ki gelmişsin..
Gülüşünde taze serin bir rüzgar
Ellerin yine eskisi kadar güzel
Çiçek açmış dokunduğun bütün kapılar..

Hasretin içimde sonsuzluk kadar.
Şaşırmış kalmışım birdenbire çaresiz.
Dökülmüş yüreğime gökyüzünden yıldızlar.

Ne yüzünde bir gölge,ne dilinde sitem var.
Tozlu pabuçlarını gözlerime sürmüşüm
Benim olmuş dünyalar. . .
Yavuz Bülent Bakiler

Sevgi Varsa, Taşıdığın Yükün Ağırlığı Vız Gelir.. İhanet Varsa, Akıttığın Bir Damla Yaş Bile Fazla Gelir..!

Back