Aslı'nın başucu defterinden seçmeler..

Paylaşımlarımı beğeniyor musunuz arkadaşlar?

• Ankete Katılan
    71
Boş bir cüzdanla dolu bir kalp arasında fark yoktur,ikisiyle de hiç birşey alamazsınız...

"Özür dilemek, sizin haksız olduğunuz, Karşı tarafın haklı olduğu manasına gelmez. Karşınızdaki insana verdiğiniz değerin egonuzdan yüksek olduğunu ifade eder''[Sigmund Freud]

canım emeğine sağlık. çok güzel olmuş. askerdeki eşime mektup yazıcaktım aklıma bişey gelmedi. buraya bi göz atayım dedim. alıntı yaptım yazdıklarından. mektubum hemen hemen hazır. eline yüreğine sağlık

ne güzel ne anlamlı birseye vesile olmusum cok mutlu oldum ayrıca tsk ederim ilgilendigin icin konumla Allah tez zamanda kavustursun canm esine

Ne renk olduğunuz mühim değildir.
Bir körün g'özündeyseniz.
Zaten y'anarken her renk aleve esirdir.
Yeter bir kıvılcım içindeyseniz....

"Özür dilemek, sizin haksız olduğunuz, Karşı tarafın haklı olduğu manasına gelmez. Karşınızdaki insana verdiğiniz değerin egonuzdan yüksek olduğunu ifade eder''[Sigmund Freud]

Saat tam 00:00' da birinin seni düşündüğünü düşünüyorsan, aslında sen de farkındasın herşeyin bir anlık olduğunun .
[M. Kenter]

Erkek evde son sözü söyleyen kişidir... "Peki karıcığım, Tamam karıcığım, Olur karıcığım." :)

Eşim değil, karım ol! Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi olmaz. Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini. Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir. Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler. Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine. “Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür… Eşim olma, karım ol! Bana benzemeye çalışma sakın. Bana benden lazım değil bir tane daha. Ama unutma ki sensiz yarımım. Her zaman söylemem, ama sen anla. Eşim olma, karım ol! Beni tamamla…

Allahım...!
Kenan ilinin kuyularına ne oldu ki
bir Adem'in kalbinde sınarsın beni..?

...Gülnihal Özkan

Her katil merak eder vurduğu insanın ölüp ölmediğini.
Bu yüzden, aylar sonra gelen ' Nasılsın? ' sorusuna umut bağlamayın.....!

Kadınlar hayatı düzeltmek isterken çok yaralanıyor. Erkekler fragmanların içinde yaşamak istiyor. Kabataslak bir özet. Fazla katmanlı olmayan. Bir hikâyenin bütünlüğü erkeklere fazlasıyla ağır, fazlasıyla sıkıcı geliyor. Makineleri tamir edebilen erkekler, yazık ki hayatı tamir edemiyor.
Onun için erkekler hayatı bozma haklarının hiç olmadığını bilerek yaşamalı.
Fatma BARBAROSOĞLU

İstediğin kadar hayatımın kıyısında, köşesinde bulunabilirsin. Üzgünüm ama bir daha asla 'merkezinde' olmayacaksın .

Öyle yürekten gözlerime bakma ey yar!..
Gözlerimin sende kalma ihtimali var..
Gözlerim sende kalırsa neylerim ey yar!..
Yüreğimin seni sevme ihtimali var..
Yaklaşma bu kadar yürek tenime ey yar!..
.........Tenimin yanıp kül olma ihtimali var..
Alıştırma varlığına bu kadar!..
YOKLUĞUN'un YOKLUĞUM olma ihtimali var...!

ALİ BATTAL

Empati yapmayı severim. Bana aşık olanların yerine geçip, kendime bakıyorum da; gerçekten doğru bir tercih yapmışlar.

Beni en çok mutlu eden sensin bu hayatta. O yüzden öldüğümde değil her güldüğümde hakkını helal et bana ...

İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir. Victor Hugo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…