Aslı'nın başucu defterinden seçmeler..

Paylaşımlarımı beğeniyor musunuz arkadaşlar?

• Ankete Katılan
    71
Niçin bir erkeğe psikanaliz yapmak bir kadına yapmaktan daha kolaydır.Çünkü çocukluğa dönmeleri hiç vakit almaz. Onlar zaten hep oradadır.

‎'Herşey geçmişte kalıyor ama hiçbir şey geçmiyor...' Kahraman Tazeoğlu

Lafa gelince fena esersiniz , icraata gelince pamuk şekersiniz)

Hafızamın sağ tıkLama kabiLiyeti oLsaydı eğer bazı insanLara sağ tıkLayıp "FarkLı kaydet" derdim

Annem: "neyin var?" diyerek böldü sessizliğimi.
Ben de gittiğini ve kaybettiğimi ...söyledim seni.O da saçlarımı okşayıp:"Üzülme evladım! cana geleceğine mal'a gelsin." dedi

*Küçük İskender.

Ben öyle bir kadındım ki; birisi bana aşk dese kirpiklerime kadar kırılırdım… Öyle bir kadındım ki ben; çok adamlar tanıdım, bu yüzden bir tek Allah’a inanırım…

[Elçin Gelir]

Sen hiç ölmezsin.. Neden biliyor musun..? Dünya "MAL"ı dünyada kalır... K.İskender

Gercek bir kadin icin, gercek bir erkek, Allah gibidir, her yerdedir ve hicbir
yerdedir. ask da budur zaten! baska birsey degil. aramaktan
vazgec demiyorum, bulmaktan vazgec...
Murathan Mungan.

Anladık, G.tün tavan yapmışta.
Sen adamlığına bir tuğla koyamamışsın ...!!!
Onur Murat

”Ah be çoçuk ah! seninki, masalda ki pamuk prensese aşık olmak değil..Uyutulduğun ninnideki bostana giren danaya yüreğini vermek…”küçük iskender

Çok İstanbulumdur ben.. Ne trafiğim biter ne yağmurum.. Mesela uyumam.. Birileri vardır mutlaka nöbetimi tutan.. Bir tek ''SEN''sin boğazıma takılan... Ceyhun Yılmaz

Yalnız 'biri' olsun isterken, 'yalnız biri' oldum istemeden.. [ Murathan Mungan ]

Külkedisi bendim. Şapşal prens anlayamadi. Oturup balkabağının yanında ağlayacagmı mı sanıyorsunuz. Yanılıyorsunuz! Diğer balo ne zamandı?:)K.İskender

hep bir çağlayan gibi senin sevdana aktım
sen ise sularını kaçıran bir nehir gibi uzaktın...

tükenişi bir aşkın
bir nehrin tükenişine benzer
...ne deniz olabildin
ne nehir kalabildin...

Yılmaz Odabaşı

Bazı aşklar nakittir,harca harca bitmez..Bazı aşklar çek gibidir, vadesinden önce kırılır..Bazı aşklar senettir,imzalar sahte atılır..Bazı aşklar arsadır, geleceğe yatırımdır..Bazı aşklar senin gibidir...Devren Satılıktır...!!!

”ipodunda hiç dinlemediğin, sırası gelince geçtiğin parçayım..ne dinliyorsun ne de siliyorsun!…”kucuk iskender

RenkLer ve zevkLer tartışıLmaz .. Sen benim rengimdin tartışmıyorum , başkasının zevkisin karışmıyorum ...

İnsan vücudunun 3 te 2 si su. Şu üzdüğün Adamın 3 te 2 si gözyaşı. Gözyaşlarımın 3 de3 ü "Sen". Peki senin kaçta kaçın insan?

Eskiden derdim ki ;insanın basına gelebilecek en kötü şey"bir gün yâpayalnız kalmasıdır" öğrendim ki ; hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey yâpayalnız hissetmesine neden olan insanlarla yaşamasıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…