Aslı'nın başucu defterinden seçmeler..

Paylaşımlarımı beğeniyor musunuz arkadaşlar?

• Ankete Katılan
    71
Bana yalan söylemeni isterdim aslında... Çünkü insan ancak kaybetmekten çok korktuğu bir şey için yalan söyler...

Ben senin en çok ellerini sevdim Bir pınar serinliğinde, küçücük ve ak pak Nice güzellikler gördüm yeryüzünde En güzeli bir sabah ellerinle uyanmak....

Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor, sadece sen yanlış insanların üzerine hayal kuruyorsun o kadar....

Önceleri hatayı hep kendimde bulurdum... "Az geçtim" kalbinden...! derdim hep...söyleyemedim sevdiğimi diye ağlardım geceleri... Ama senin bir başkası için yandığını gördüm ya... "az geçtim" demiyorum artık... bir harf daha ekledim acım diner belki diye... artık " Vazgeçtim"..

‎'Asigim sana' cumlesinin sonundaki 'a' harfi terk etti seni, O da uzulmuyor gittigine sen hala 'Asigim san' beni...

Yürek verenle mi aşk oluyor sevgilim ? Yoksa direk verenle mi..?küçük iskender

Gözyaşının akmasına bazen bir soğan değil bir hıyar da neden olabilir . K.İskender

Kimseyi sevemiyorum yalnızlığıma ihanet olur dşye..

Hoşuma gidiyodu bu söz bende öle yazmak istedim

Her rengin bir kişiliği vardır...Her kişiliğin de bir rengi...Ben senin rengini buldum"KAHPERENGİ".... !

Çocuğunu öyle karşıla ki;Eve geldiği zaman, en güzel yere geldiğini hissetsin... Eşini öyle karşıla ki;Yanına geldiği zaman, en doğru insana kavuştuğunu hissetsin... Anneni öyle karşıla ki; Doğumundaki ağrıları lezzetle takas etsin... Babanı öyle karşıla ki;Ömür boyu bir başka evlada imrenmesin... Fakiri öyle karşıla ki;Ona serdiğinden büyük, bir dua sofrası sersin... Zengini öyle karşıla ki;Gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin...

Mükemmel aşk, insanın kendisini mutsuz edecek kişiyi sevmesidir.... Soren Kierkegaard

bir zaman bana süslediğin cümleleri şimdi bir başkasına süslüyormuşsun... verdiğin onca sözleri söylemedim diyormuşsun... ''değerlimsin'' dediğin günleri ne çabuk unutmuşsun da!! yeni sevdalara yol almışsın beddua mı sana asla ;suskunluğumun ardındaki hırçınlığımı tanıyan sensen, seni artık hiçe sayan bu gözleri de anımsa............

İki kişi de seviyorsa havalanıyor ancak bu sevdanın perdeleri,
yoksa tek pencereyle cereyan yapmıyor aşk dediğin şey cancağızım,
uçuşmuyor yüreğin saçları şöyle deli deli ... (Eflatun)

Şekerli bir sakızdın ağzımda, çiğnerken de yorulmuştum aslında.. Önce şekerin gitti, sonra cıvıdın.. Daha fazla gevelemeye gerek yok dedim.. Tükürdüm.. Kimbilir kimin ayağına yapıştın???

Ve say ki
bütün şiirler gözlerini
bütün şarkılar saçlarını söylemedi..
hele nihavent...
hele buselik hiç geçmedi fikrimden
...ve hiç gitmedi
bir topak kan gibi adın
içimin nehirlerinden....

Ahmet Hamdi TANPINAR

Seni sevmek bir şehri yangından kurtarmaktır
Sen bana sevgilim de
Sanki herkesin bakışında bir teşekkür gelir bana
Dudaklarının izi dudaklarımdaysa
Ben başardım demektir yaşamayı
...
Ölümü engellemez seni sevmek evet

Ama seni tanımak hayatı engellerdi

Eksik kalırdım tanımasam

Yoksun diye yoksunum sanıyorlar şimdi

Oysa adın bende

O kadar fazlayım ki.....

En iyi erkek ölü erkektir.. En azından nerde yattığını bilirsin..:)

beni alıp çıkarsalar feza füzesiyle.
gözümü bağlayıp atsalar,sırtımdan itip..
yine Kırıkkale^ye düşerim..
yer çekimi değil
'yar' çekimi derim...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…