Aslı'nın başucu defterinden seçmeler..

Paylaşımlarımı beğeniyor musunuz arkadaşlar?

• Ankete Katılan
    71
Her gidenin peşinden ağlasaydım terk ederdi beni gözlerim ,her gidene değil son gidene bu sözlerim.........Seni KimseyLe PayLaşmıyoRum Diye Çok KızıyorDun ya......AL Şimdi Bütün Herkese BağışLıyoRum..........![

bu dönüş neye yarar ne yazık çok geç geldin, bende senlik arzular bittikten sonra geldin..unutuldun zamanla, ne olur beni anla, gözümden damla damla düştükten sonra geldin..bendeydin heves gibi, sendeydim nefes gibi, sen artık herkes gibi olduktan sonra geldin...

Bu sefer kepenkleri indirdi, dükkanı kapattı.. Tilki dönse de kürkçü artık yok, artık tilkilerle uğraşmayacak.. Yeni işi bijuteri; mavi boncuk dağıtacak..

HAYATINDAN TAMAMEN SILEMEZ BENI KIMSE,YA KALBINDE, VARSA YÜREGINDE YA DA
BEDENINDE MUTLAKA BIR IZIM KALIR GERIYE..Yüregin yoksa eger rahat ol
o zaman izim bedeninde,beni unutmana yetecek MESAFE yok bu alemde,bosuna
ugrasma sadece zaman geçer biraz daha bakarsin,alemlere akarsin ama
yerime asla bir ALLAH'IN KuLunu K O Y A M A Z S I N! ..

Sen say ki ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yüreğimi Geceleri koynuma almadım ihaneti Ve say ki bütün şiirler gözlerini Şarkılar saçlarını söylemedi Hele nihavend hele buselik hiç geçmedi fikrimden Ve hiç geçmedi bir topak kan gibi adın ıçimin nehirlerinden... AHMET HAMDı..

ßir Ömür ßoyu Seninleyim desen de istemem artıki Çünkü sen Rüzgarın estirdiqi ßir Toz ßulutusun ßuqün ßana €sersin Yarın €llere !...

Kadınların futbol oynamamasının asıl nedeni ,Toplum içinde on bir tanesinin aynı kıyafeti asla giyemeyecek olmasıdır...((PhyllisDiller )) kaydirigubbakcemile3

Sen bana ışık ver yeter
Bende filiz çok..
Köklerim içimde gizlidir
Gelen giden, açan soran, bere budak yok
Bir şiir istersin
"içinde benzetmeler" olan
Kusura bakma sevgilim
Heybemde sana benzeyecek kadar
Güzel birşey yok

yılmaz erdoğan

Artık eksiltili cümleler kurmuyorum, cümle kurallı olmuş devrik olmuş bana ne. Belirtili nesne de kullanmıyorum, sen olmadıktan sonra varsın o da belirtisiz olsun. Bağlacımdın sen benim, beni hayata bağlayan, bense sadece bir edattım; tek başına bir anlamı olmayan, yalnız senin yanındayken anlam kazanan. "Biz de artık gerçekleri görmeliyiz" derken ayrı yazılan "de" değilmiş, "biz"mişiz. Olsun her halinle seviyordum ben seni, yalın halin, e-halin...
Ama olmadı, olmadı işte, yapım ekleri de çaresiz kaldı, yeni birşeylere başlamak için. Oysa ne güzeldin sen benim içimde, dolaylı anlatımlar, dolaylı tümleçler yoktu sana duyduğum sevgide. ıki öğe vardı sadece, özne ve yüklem. Öznesi sendin bu cümlenin, yüklemi de sen, bense ya bir nokta oluyordum bu cümlenin sonunda, ya da bir soru işareti..

Demem o ki böyle gidilmez. Büyük olmalı ayrılık.Uçsuz bucaksız, dursuz duraksız olmalı... Telefonun numaraları sesime düşmemeli, yolların yoluma değmemeli... Hiç bir anıya, hiç bir dizeye, hiç bir şarkıya yenilmemeli ayrılık. Şiirler okununca unutulmalı, hasret dokununca uyutulmalı...Ayrılığı seçtin mi her şeyi götüreceksin yanında... Geriye hiç bir şey kalmayacak. Söylenmemiş sözler kalmamalı bıraktığın yerde -ki ben en çok onları duydum-...Gittin mi adam akıllı gideceksin. Hiç bir özlem kalmamalı dönüşleri emziren...

Ne unutacak kadar nefret ettin.. Ne de hatırlayacak kadar sevdin.. Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin biliyorum.. Beni hep bulmamak için aradın.. Yanılgımdın.. Yandıgımdın..Yangındın..Kahraman Tazeoğlu

Ellerini idam ettim bugün başka tenlere..
Gözlerime açık acı ameliyatı yaptım.. Ne kadar sen varsa gömdüm
içine.. Seni büyütüyordum, adam ediyordum yetimhaneydi gözlerim..
Bağışlayamam seni! Senin gözlerin genelev gibiydi, içinde kadınlar biriktiriyordun
sevgilim..

Oldu,işte bizde geçmiş olduk. Bir aşkın
daha üstünü örtüp, göz kapaklarını ellerimizle kapattık. Biz de güzel
günleri bittikten sonra anladık,artık yokluğumuzla yaşayıp;
birbirimizin adını duyduğumuzda önümüze bakıp vicdanımızı
kanatacağız. Artık biz sizli bizli olacağız.......Ceyhun YILMAZ

madem ki yokluğum ürkütmüyor seni;
o zaman yokluğumda kal
sevgili.....
madem ki yokluğumda daha mutlusun;
o zaman yokluk benim bu
...aşk için
büründüğüm son kimlik olsun... (cezmi ersöz)

Nehirlere karışan zehirli atıklar gibi ağır ağır akarak kanıma karışmakta yokluğun!
Hiç
sormadım, neydi başka elbiseler içinde bulduğun, aynı askıyla dolaba
kaldırılan iki güzel yelektik biz, güveye benzer bir şey oldu
suskunluğun!..
...anladım ki; aşk naftalinlenmiyormuş meğer, eğer kanıtlanmıyorsa suçun!
k.iskender

Back