Aslında sezeryandı

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına.
allah bebişini sağlıkla büyütmryi nasip etsin.
yaşadıkların çok zor birde bunlar dr. olacak. ne diye suyunu kendileri patlatırlar.
allah onları bildiği gibi yapsın inşallah.
uamrım sende en kısa zamanda iyileşirsin.

Allah kurtarmış canım ya,ömürlü olsun bebeğin.Ama çok üzüldüm yaşadıklarına,zaten insan panik olur doğum anında birde doktor bile denilemeyen bazı vicdansızlar insanı rahatlatmak yerine bi cenderenin içine atabiliyor işte,şanslıymışsınki ucuz atlatmışsınız.Ama sanırım ben doğumdan sonra o doktoru napardım bilmiyorum. Allah düşürmesin öylelerine

amin canım sagol güzel dileklerin için.benım bıldıgım dogum masasına alınınca bebegın geldıgı an su patlamamıssa şayet oan doktor patlatır ve anında cocuk gelır.ama bu daha cocuk ınmemş tam asagı hemen patlattı suyumu yatakta..birde pişman oldu erken patlattık dıye..

dogumdan sonra bır kere bıle kontrole gelmedı yoksa ıkı çift lafımolacaktı ama benım tek dusuncem bır an önce bebegımıde alıp evıme gıtmektı bır gün kalacaksın denılınce ısyan ettım ama mecbur kaldım kanım durmayabılırmıs dıye ...ne yaptıklarını kendılerıde bılmedıde iştee doktor sanıyorlar kendılerını

Son düzenleme:
canım en buyuk adalet rabbim ben onları allahıma havale ettım

Canım öylede işin diğer tarafını düşünürsek senden sonra bir kişi daha bunu yaşarda Allah korusun atlatamaz ve birinin ölümüyle sonuçlanırsa daha çok üzülürsün.Tabii en büyük cezayı Rabbim verecektir onlara.Bizler susarak daha çok kişinin canını yakacağız...

Gerizekalı yaa bir tanede sen patlatacaktın ona tüm hıncınla.Kendi çocukları olsa aynı şeyi yaparlarmıydı acaba?

Gerizekalı yaa bir tanede sen patlatacaktın ona tüm hıncınla.Kendi çocukları olsa aynı şeyi yaparlarmıydı acaba?

diyorumyaa işte rabbım ona öyle bır tattırsınkı bu acıyı anlasın benı ınankı adaletten hukuktan daha cok koyar bu ona benım an ve an yasadıklarımı kendısınınde karısınıa evladına yasatsınlar baska bısı demıyorum

ayyy okurken herşeyi bende hissettim ve o dr'lardan nefret ettim.inşallah ikinci doğumunu çok rahat yyaparsın ve burda güzel hikayeni okuruz.Allah insanı biryerlere getirir insan gelmez.belki çalıştım çabaladım der ama bilmezki o çalışma isteeğini de Rabbim koyar içine.bence ordaki dr,hemşire ve ebeler senin ve bebeğinin hakkını asla ödeyemeyecek...cennette mekanın derecen yüksekelecek.geçmiş olsun canım.Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

ayy rabbim böle doktorların eline düşürmesin bizi
dehşet verici yaaa
çok korktum açıkçası ben bu konuda çok hassasiyet göstericem inş iyi insanların eline düşerim

Sizi ve bebeğinizi Allah korumuş. Çok üzüldüm başınıza gelenlere. Sonunda siz de oğlunuz da iyisiniz ya önemli olan bu. Yaşadıklarınız çok zormuş gerçekten. Allah oğlunuzu analı babalı büyütsün. Benim de doğumuma az zaman kaldı, çok korkuyordum hikayenizi okuduktan sonra daha da korkmaya başladım. İnşallah hayırlı bir doğum geçirim. eyvahedigeldismile

yaaa canım böyle dedın cok üzüldüm keşke yazmasaydım ama gercekten hamile anneler korksun dıye yazmadın yemin ederım sadece paylaşmak istedim herkes doktorunu ve hastanesını ıyı secsın ıstedım ..sakın korkma gulum yaa kıyamam sana...bak bende hamileyım 1.5 aylık ınankı artık normal dogumdan korkmuyorum ılk dogumum sadece sansızlıktı...allahım sagsalım kucagına almayı nasıp etsınbebegını umarım..allah en ıyı doktorlarla karsılastırsın ınsallah

rica-ederim-canim-yuregimden-gecenleri-yazdiml...yeni-bebisin-hayirli-olsun-ins.ayni-seyleri-yasamazssin..ama-nerde-olursan-ol-kimseye-sessiz-kalma-sicil-numarani-alir-seni-sikayet-ederim-de-artik-saglik-bakanliginda-sikayet-edenleri-cvpsiz-birakmiyorlar..
kotu-seyler-dusunupte-kendini-uzme-canim-herseyin-hayirlisini-dusun...

canim-benim-bu-sadece-arkadasin-hastane-ve-doktor-sanssizligi.sakin-korkma.
dogumun-cok-normal-bir-sey-oldugunu-herkezin-ayni-seyleri-yasayarak-bir-cocuk-sahibi-oldugunu
herkez-yapabiliyosa-kendininde-yapabilecegini-dusun..
rahat-bir-dogum-icin-psikolojinin-cok-iyi-olmasi-lazim-yoksa-allah-korusun-strese-girer-korkudan-doguramazsin..hayirlisiyla-bi-nefeste-kurtulda-sonra-gelip-yazarsin-ins...
keyifle-okuruz-bizde

canım çok çok geçmiş olsun,bu anılarıda unutmaya çalış...
inan ki çekeceğin varsa elden birşey gelmiyor...
ben ilk doğumumu mecburen sezeryanla yaptım...millet bugün sezeryan yapıp yarın taburcu olurken ben 9 gün hastanede yattım....sadece serumla beslediler...
şimdi ikinci doğumuma haftalar kaldı,bilinç altım o kadar kötü etkilenmiş ki sanki herşey aynı olacakmış gibi geliyor...yani normal yada sezeryendan önemlisi insanın şansı....
allah sorumluların cezasını verir zaten sen merak etme....

canım inşallah sag salım bebegını dunyaya getırırsın şans senın yanında olur ınsallah..öpüyorum ıkınızıde..opuyorumnanaktan

Üzülme arkadaşım, sen başına gelenleri paylaşmışsın bizlerle. Şimdilik hastane ve doktordan memnunum ama doğum zamanı neler yaşayacağımızı bilemiyoruz. Bir de herkes çok korkutuyor etrafımda cesaret veren kimse yok sanki doğuma gidince sakat kalacakmışım ya da ölecekmişim gibi hissetmeye başladım. O kadar çok kötü şeyler anlattılar ki doğum hakkında kendimi doğuma giderken düşündüğümde bile ağlayasım geliyor.
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Allah senin de ikinci bebeğine sağlıkla kavuşmanı nasip etsin.

Desteğin için çok sağol canım. Amin, inşallah tüm hamileler sorunsuz sağlıkla alırlar bebeklerini kucaklarına. Allah'ım bana da nasip ederse bu mutluluğu sizlerle paylaşırım ben de burada bebişimi ve doğum hikayemi.

o-seni-korkutanlar-kimmis-bakimmm-soyle-hemen-dofelimmmklava:cok-kizdim-cokk.
dogum-yapmak-ayni-ama-her-kezin-yasadigi-yasiyacagi-seyler-farklidir-bunu-tek
bir-seymis-gibi-nasi-anlatirlar-sana...tobe-tobeee...sakin-sakin-kotu-seyler-dusunme..cok-kolay-dogum-olacak-hersey-cok-guzel-olacak-bebegimi-saglikla-kucagima-alacagim-
diye-kendini-bunlara-empoze-et....dogum-yapmak-biz-kadinlara-verilen-en-kutsal-gorevdir.
bu-gorevi-basariyla-yapabilecegine-inan-ve-kendine-guven..negatif-seylerde-insanlarin-basina-gelebiliyor-ama-seninde-basina-gelicek-diye-bi-kaide-yok..sen-birazda-kolay-dogumlari-oku-rahatlarsin....

:roflol:
:roflol:yaa koptum yaaa harbıden kıs soylede sebnemle dovelım :) yaa gülüm sakın korkma canım ben bıle dogurduysam sen haylı haylı dogurursun:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…