:roflol:
:roflol:yaa koptum yaaa harbıden kıs soylede sebnemle dovelım :) yaa gülüm sakın korkma canım ben bıle dogurduysam sen haylı haylı dogurursun:dance:
hale-jale-butun-mahalleeee--hazirmiyizzzzz...
oklava-merdane-tencere-tava-ne-varsa-kap-gel...klava: klava: klava:
kotuyum-ben-kotuyum-kotuyummmmkötükedihüsokötükedihüsolll
Kızlar sağolun hem cesaret veriyorsunuz söylediklerinizle hem de güldürdünüz beni valla. Dövün annem bütün hamileleri korkutanları dövün ya :)) Ben böyle koca göbüşlü olmasam kendim dövücem ama kolumu kaldırmaya halim kalmadı :)))
ya ne fena bır dogum olmus bu sızın ıcın.çok gecmıs olsun.bir yandan kendı hastanenızde tedavınıze baslarken bır yandanda onları mahkemeye vermeye ne dersınız?? (ha bu arada devlet hastanelerı il saglık mudurluklerınden delı gıbı cekınırler orayada maıl yoluyla sıkayet edebılırsın raporlarının maıllerını atabılırsın )
canım bende bılıyorum şikayet etmeyı ama ben onları allaha havale ettım simdide hamıleyım allahım dusurmesın onların elıne bırdaha..dunyada tek hastane ve doktor onlar kalsa ölmeyı tercıh eder evde dogurrum daha ıyı
Ah be guzelım yanlarına bırakmasaydın keske ama sımdı yıne hamıleymıssın ugrasamayabılırsın boyle seylerle.senın daha yenı olmadımı yav bebişin,kız hemde okadar zor bı dogumdan sonra ıyı cesaret etmıssınn allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın:)
canım oglum henuz bır yasında bende bılıyorum erken oldugunu ama planlanmıs bır hamılelık degıldı malesef kazaya kurban gıttım ..ama var bundada bır hayır ..
tebrik ederim............
:hulya:
pardon canım kimi tebrik edıyorsun anlamadım CADIARZU
babababbababa-hic-bisi-yokmus-gibi-nasilda-orgu-oruyo-kizz-kalkkk..
savasa-gidiyozzz....yok-yok-vazgectim--:1ninca:sessiz-gidiyoruz..
saka-bi-yana..herseyin-hayirlisi-olsun-arkadaslar..
gecmisi-yad-gelecege-feryat-etme-derdi-nenem..rabbim-neyler-neylerse-guzel-eyler...
Rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın.Allah analı babalı büyütsün oğluşunuzu
Ben anlamiyorum neden peki esin bir sey demedi bu vicdansiz kendini doktor sana kisilere aslinda dava acabilirdin bilmiyorum. Üstelik ne haklari var sana kötü davranmaya üstelikte dogum yapacak olan bir anneye nefret ediyorum böyle doktor olmus ama insan olamamis yaratiklardan.., Keske esinide dogumhaneye isteseydin belki farkli olurdu bilmiyorum...
Evet cok zor dogum yapmisin canim gecmis olsun benimde insallah bir ayim kaldi ne yalan söyleyeyim korktum.. Allah her zaman bizi iyilerle karsilastirsin her yönden insallah.Gercek vicdan sahibi insanlarla karsilastirsin insan oldum sanan hayvanlarla degil... Allahim sen koru yarabbim...
mrb hale. allah bir daha yaşatmasın. ben de k.maraş'ta oturuyorum 37 haftalık hamileyim. doktorunun adı neydi acaba? ve neden doğum başladığında gelemeyeceğini söyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?