analı babalı büyüsün oğlusun canım..
cok zor bir doğum gecirmişsin cok cok gecmiş olsun
neden kızalım sana tatlım,okurken ağladım bende normal doğum yaptım çatım dar olmasına rağmen rahattı herşeyden memnun kaldım ama senin çektiğin acıyı ben sadec son 20 dk yaşadım epidural uyguladılar çünkü.böyle vicdansı böyle terbiyesizlikolmaz,nasıl hem seni hem bebeğini riske atarlar.ne diceğimi bilmiyorum,neyse ki ikinizde iyisiniz şuan.lütfen o anları hatırlama,hatırladıkça kötü olursun,ama böyle sorumsuz olan hastane ekibinden bunun hesabı sorulmalı..
çok geçmiş olsun ne büyük bir olay atlatmışsınız böyle doktorlara çok kızıyorum sen orda sancı çekerken birde terslerler yaa allah korumuş sizide bebişinizide sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah
çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün.bende normal doğum yaptım yazdıklarını olkurken sanki birdaha doğurdum.....
canım yazını dikkatle okudum. şok oldum.. bende sezeryan günü almıştım 10 gün erken doğum olması nedeniyle senin gibi doktorum olmadığı için nolmal yaptım. ama ebem o kadar iyiydiki anlatamam. epuduralli normla doğum yapmam da cabası oldu. ben kesmesi için yalvardım ama o inatla kesmedi uğraştı durdu. sadece yırtıktan dolayı 1 dikiş attılar. sana çok geçmiş olsunsonuçta ne olursu olsun evlatlarımız sağlıkla bizimle.
oncelikle-bebisinin-basindan-ne-seni-ne-babasini-eksik-etmesin-rabbim-yazini-buyukbir-umutla-okudum-ama-dehsete-dustum..cidden-cok-kotu-oldum..kendini-kontrol-ettirdinmi-ciddi-parcalanmalar-olmus-sanirim.
canım çok geçmiş olsun...zorlu bir doğum gerçekleştirmişsin..
işte oyuzden anaların hakkı ödenmez..o halde bile kendini değil sadece
bebeğini düşünüyorsun,insan yaşamadan anlayamıyor bu duyguları..
ama hastane ve doktor konusunda çok şansızmışsın..ben yerinde olsam
o hastaneyi ve doktorları hatalarında dolayı dava ederdim..ya sana yada bebeğine
birşey olsaydı,bunu kim açıklayabilir kim kabullenebilir..
belki sen şanslıydın kurtuldun deforme olsanda,ama başkaları o bilinçsiz doktorların
elinde o kadar şanslı olmazsa..yazık insan hayatı o kadar ucuz ve değersiz ki..
aynen öyle tatlım ınsanları cok degersın goruyorlar cektıklerı acıyı hafıfe alıyorlar.dogum hıkayemde yazmadım ama benı en cok uzen ney oldu bılıyormusunun babam kayınbabam esim dısarda doktorlardan bır haber beklerken eşim benım bagırıklarımı dydukca urpermıs doktora sormus ne derse begenırsınız'' onunki cingan bağırığı birşey olmaz bağıra bağıra doguracak abartıyor'' işte ben o anda ölmek ıstedım öleyımde doktor anlasın cektıgım acıyı dedım ama sonra töbe ettım allahıma oglum ne olurdu sonraa allah muhafaza kımse bneım gıbı sevemez oglumu hıc bır anne benım gıbı anne şefkatını tattıramaz...allahım bneı ogluma bagısla dedım ...suan yıne hamıleyım 1.5 aylık bunu sezeyran ıle dogurrurum sanırım cunku normal dogum yapacak durumum yok içim hala yara bılmıyorum artık ne olur belkıde bu dogumda sag kurtulmam bıle eger normal olursa.ama su bır garantı buyuk konusmıyım allahıma ama kayserıye asla ama asla hıcbır kuvvet goturemez benı
hiçbir doktorun bunları yapmaya,söylemeye hakkı yok..keşke hakkınızı arasanız..
bunlar kolay normal şeyler değil yaşananlar,insanda hem duygusal hemde fiziksel ağır tahribat yapar,bak yine hamilesin,Allah bağışlasın,sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..bu arada neden Adanaya yada Gaziantepe gitmedin,daha mı uzak olıyordu,
Kayserideki devlet hast. idi sanırım,ne yazıkki insanın artık hiç güveni kalmıyor...
hiçbir doktorun bunları yapmaya,söylemeye hakkı yok..keşke hakkınızı arasanız..
Bunlar kolay normal şeyler değil yaşananlar,insanda hem duygusal hemde fiziksel ağır tahribat yapar,bak yine hamilesin,allah bağışlasın,sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..bu arada neden adanaya yada gaziantepe gitmedin,daha mı uzak olıyordu,
kayserideki devlet hast. Idi sanırım,ne yazıkki insanın artık hiç güveni kalmıyor...
Aslında bu dediğine katılıyorum o gün o saatte senin bunları yaşadığını gören o katta olan bir çok kişi vardır mutlaka.Keşke hemen başlatsaydınız davayı.Gerçi geç değil ama yinede bir yerlerden başlamak gerek eğer bu şekilde susmaya devam edersek çok kişinin canı yanacak bu hastanelerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?