- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Yok artık..Evin içi ni fortumla yıkasan acaba gitmezlermi nilu ya? Tazyikli suyla temizlenirseydi.
Oldu olacak TOMA gelsin bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık..Evin içi ni fortumla yıkasan acaba gitmezlermi nilu ya? Tazyikli suyla temizlenirseydi.
inanmam ben neden anlamıyorumNilu anlar beni, siz zorlaman gendini.
Türküm ayrıca. Çok ayıp edisiniz.
Allah da bizi kahretmesinSiz ne kadan kötü yureklisin. Okuyup anlamazdan gelirsiniz bir de. Nilu bu ailede solacak ama hiç birin umursuzsunuz. İnsallah nilu kurtulup o evden de konu açar siz de pişman olursuz.
Evet.Siz kadın düşmanı etmeye mi calisiyorsunuzdu kendini?
B12 kullansanızdi unutmazsınızdır ama doktora gidimeden de kullancamsim diyesiye zorlamayindi kendisiniz.Kelimelerin dogrusunu unuttum
B12 kullansanızdi unutmazsınızdır ama doktora gidimeden de kullancamsim diyesiye zorlamayindi kendisiniz.
O aklıma gelipdi ama izin vermezlerdi sandimsa deyemedimkine bir telefon edib sorsundu toma gonderipler mi.Yok artık..
Oldu olacak TOMA gelsin bacım
Kocanizla burada hava etmeye geldiğiniz hemen belli etdiniz. Siz ne istisez onu yabin.Evdeki doktor (kocam olur kendisi) B12 tavsiye etse olur mu?
Basardiz o vakid.
Kocanizla burada hava etmeye geldiğiniz hemen belli etdiniz. Siz ne istisez onu yabin.
Çıkra göster Asıl sen savundunnSen eltiyi savundun!
Siz yalan dersiniz heb bilindi şimdi. Burası hep kocasına kelime deyemeyen kadin dolu olduğundandi kirkanirdinizsi böyle yalan uydurub kendizi üsde cikarirsiz.Benim de doktoram var yav kocamla hava atmam diyecektim kiii simdi de kendimle hava etmeye mi gelmis oldum
Nilu simdi bana azari cekecek hahahah
Siz yalan dersiniz heb bilindi şimdi. Burası hep kocasına kelime deyemeyen kadin dolu olduğundandi kirkanirdinizsi böyle yalan uydurub kendizi üsde cikarirsiz.
Ben bikere niluya dedimdiki böyle söleseydinse eltinde laf edemezdiydir. Siz hiç anlamazdinizsa da okuyunca.Çıkra göster Asıl sen savundunn
Nasıl yetmiyor?zaten yetmediğini biliyorum ne yapsam da yete acabaTimarhane hayati yasiyorsunuz vallaha. Siz savas alaninizi yalnis seciyorsunuz. Hedefiniz de 20 yasindaki eltiniz de olmasi yalnis. Ama gücünüz ona bile yetmiyor
Gözümden yaş gelisiydiyse artık sende durisinse lütfenBen bikere niluya dedimdiki böyle söleseydinse eltinde laf edemezdiydir. Siz hiç anlamazdinizsa da okuyunca.
Hastane gidemezsindirmi? Ağrı kesinci olursa o iyi gelebilirse aldinsaydiniz.Insafsiz kadin yeter karnim agridi ya
Gerçekten anlamıyorum yeter lütfen gözlerim yorulduNilu anlar beni, siz zorlaman gendini.
Türküm ayrıca. Çok ayıp edisiniz.