• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında dert değil,öylesine

Kuzucum senin başka hayatin yok mu? 27 yaşındasın, 40 yaşındayım emin ol seninkinden daha verimli hayatım. Bu kafayla 20 olsan nolur, 27 olsan nolur?

Yapamıyorum işte görüyorsunuz o bana Zafer çalıyor ben değil ben sadece sinir edeyim
Sinirini belli etme ortalığa koyma. Ne kadar sinirlendinseydi gülümse, kaynanan bakacak ki sende sinir hiç ne yok ah güzel gelinim diyesiye seni sevecektidir. Ondan sonra hep ortalığı eltine süpürtur siz kahve içersiniz torba temizlenirken.

Beni tanımıyorsun sen o yüzden
Kız niye tanıyım seni.
Sanki evlenmeden önce eltiler flört ediyor da elti eltiyle tanısıyor.
Aynı evin içindesiniz işte.
Sen kıza tokat atmışsın biz de atamazsın dedik, hala da diyoruz.
Haklıyım haketti diyorsun.
Hah işte ben de diyorum ki kız sessiz.
Ben olsam seni oraya gömerdim o tokat için.

:D yorumlara çok güldüm ama ben bu ablanın konulara hiç denk gelmedim biri bu ablanın hayatını özet geçebilir mi ?

O kadının dediği gibi deseydim keşke
Ben o kadının dediklerinden hiçbir şey anlamadım, hatta sizi trollüyor diye düşündüm ama siz anlayıp, hak verip dahası bir de keşke öyle deseydim diye pişman mı oldunuz?
Şifrenizi çözmüş ulvi bir üyeymiş, saygıyla eğiliyorum karşısında.

Hani demişsin ya. Kalksaydımsa sen sansaydınsa kaldı derdin kısmı varya orayı bir zahmet :KK70:
Öyle degildi okumayi bilmezdensenizse okumayinki yanlislar olmasin. "Kaldırırlarsa kalksaydimsa sen beni sansaydinsa kalktı dersin." demisidimki nilu da kalkmasın eltisinden önce ki onu da süpürge hortumu yüzünden üzüntülemesinler.

Ay ben olaydan hiç bişey anlamadım 🙈🤣🤣

Ben size anlatayim gunlerden bir gun nilu yine eltisine sinirlenmis (aslinda buna her gun demek daha dogru olur) gelip burada sinirini atmak istemis. Zaten uzun sure kalmiyor banlaniyor. Bir dahaki sinir harbinde yine geliyor yine banlaniyor. Bu dongu hic degismiyor.

Back