- 30 Aralık 2009
- 23.105
- 90.744
- 1.123
Heh işte bak eltin yapmamış.Hele bi yapsaydı
Ben olsam seni yolardım diyorum nilu.
Elimden kimse alamazdı seni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heh işte bak eltin yapmamış.Hele bi yapsaydı
Banane ben kafaya taktım seni bir kere.Seni takmıyorum şu an
Hangisindendi? Eltiyi savunandan anlamasını beklemekse saflık olurduysa zaten. Nilu benden anlıyor siz kendini yormayın.
27 değilim henüz)başka hayat derken evin içi,şu sevimsizlerKuzucum senin başka hayatin yok mu? 27 yaşındasın, 40 yaşındayım emin ol seninkinden daha verimli hayatım. Bu kafayla 20 olsan nolur, 27 olsan nolur?
Hani demişsin ya. Kalksaydımsa sen sansaydınsa kaldı derdin kısmı varya orayı bir zahmetHangisindendi? Eltiyi savunandan anlamasını beklemekse saflık olurduysa zaten. Nilu benden anlıyor siz kendini yormayın.
Beni tanımıyorsun sen o yüzdenHeh işte bak eltin yapmamış.
Ben olsam seni yolardım diyorum nilu.
Elimden kimse alamazdı seni.
ÖzgürsünBanane ben kafaya taktım seni bir kere.![]()
Yazik , yapma yeter inanıyor kızHangisindendi? Eltiyi savunandan anlamasını beklemekse saflık olurduysa zaten. Nilu benden anlıyor siz kendini yormayın.
Sinirini belli etme ortalığa koyma. Ne kadar sinirlendinseydi gülümse, kaynanan bakacak ki sende sinir hiç ne yok ah güzel gelinim diyesiye seni sevecektidir. Ondan sonra hep ortalığı eltine süpürtur siz kahve içersiniz torba temizlenirken.Yapamıyorum işte görüyorsunuz o bana Zafer çalıyor ben değil ben sadece sinir edeyim
Kız niye tanıyım seni.Beni tanımıyorsun sen o yüzden
Bilet alip gidensiniz bu kafayla o zaman, nilu size ev süpürtüp görüsünüz.Banane ben kafaya taktım seni bir kere.![]()
Ben o kadının dediklerinden hiçbir şey anlamadım, hatta sizi trollüyor diye düşündüm ama siz anlayıp, hak verip dahası bir de keşke öyle deseydim diye pişman mı oldunuz?O kadının dediği gibi deseydim keşke
Ben ona seslendim yoksa hayatta karışmazdı
O tokatı o hak etmişti o yüzden
Evdeki süpürge torbası kadar kıymetin yok, ne demeye burada insanları tehdit edipsen ay balam?Beni tanımıyorsun sen o yüzden
Öyle degildi okumayi bilmezdensenizse okumayinki yanlislar olmasin. "Kaldırırlarsa kalksaydimsa sen beni sansaydinsa kalktı dersin." demisidimki nilu da kalkmasın eltisinden önce ki onu da süpürge hortumu yüzünden üzüntülemesinler.Hani demişsin ya. Kalksaydımsa sen sansaydınsa kaldı derdin kısmı varya orayı bir zahmet![]()
Evin içi ni fortumla yıkasan acaba gitmezlermi nilu ya? Tazyikli suyla temizlenirseydi.27 değilim henüz)başka hayat derken evin içi,şu sevimsizler
Ay ben olaydan hiç bişey anlamadım![]()