• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında dert değil,öylesine

Selam olsun hepinize.ben buraya belliki size saçma gelebilir.o adamdan yazmak istiyorum ki ona göre hep beni ezdiniz haksız buldunuz.o adam elticiğimdir.demek ben evleri elektrik süpürgesiyle temizliyordum.ama toplamıyordu.kv dedi herhalde dolu olduğu içindir onu temizle.ben de açtım patlamağa kalmıştı torba.neyse temizledim,iyi çalışmağa başladı.sonra bu elticik kalktı saat 2 falan olurdu.kv ona söyledi ki ayol torba doluydu çöple patlamak üzereydi,onu her ay temizleyin.bu da “onu hep ben temizlemişim”cevap olarak “patlıyordu”dedim,bu da “1 kere sen temizlemiş misin?Azerbaycandan gelenden sonra?”ben de şöyle dedim “sen temizliyordun da naapsaydım elinden mi alsaydım?!”.diğer sözleri hatırlamıyorum.bu kızı mı savunuyordunuz?
Evden süpürge torbası bile başlı başına mesele. Yorulmuyor musun cidden

Görüyorsun değil mi ne kadar salak olduğumu
Kendine yüklenme. İlk zamanlar bu saflık olur. Sonra sonra açılırsın. Eltin bir yapiyorsa sen beş yapsandi şimdiye kadan herbişey yoluna gitmişti kocan bile yola gelidi. Kaynanana güzel görün ama halı altından da yarışı sürdürseydinse. Evi eltine süpürt ama ben süpürürdüm de eltim uyanmasın diya kiymadim deyesendi.

Kendine yüklenme. İlk zamanlar bu saflık olur. Sonra sonra açılırsın. Eltin bir yapiyorsa sen beş yapsandi şimdiye kadan herbişey yoluna gitmişti kocan bile yola gelidi. Kaynanana güzel görün ama halı altından da yarışı sürdürseydinse. Evi eltine süpürt ama ben süpürürdüm de eltim uyanmasın diya kiymadim deyesendi.
Yapamıyorum işte görüyorsunuz o bana Zafer çalıyor ben değil ben sadece sinir edeyim

Back