• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında dert değil,öylesine

Selam olsun hepinize.ben buraya belliki size saçma gelebilir.o adamdan yazmak istiyorum ki ona göre hep beni ezdiniz haksız buldunuz.o adam elticiğimdir.demek ben evleri elektrik süpürgesiyle temizliyordum.ama toplamıyordu.kv dedi herhalde dolu olduğu içindir onu temizle.ben de açtım patlamağa kalmıştı torba.neyse temizledim,iyi çalışmağa başladı.sonra bu elticik kalktı saat 2 falan olurdu.kv ona söyledi ki ayol torba doluydu çöple patlamak üzereydi,onu her ay temizleyin.bu da “onu hep ben temizlemişim”cevap olarak “patlıyordu”dedim,bu da “1 kere sen temizlemiş misin?Azerbaycandan gelenden sonra?”ben de şöyle dedim “sen temizliyordun da naapsaydım elinden mi alsaydım?!”.diğer sözleri hatırlamıyorum.bu kızı mı savunuyordunuz?
Ne anlatmış yine bu? Anlayanlar anlamayanlara anlatsın.

Kocam biriktirdigim paralarin hepsini aldi nasil gideyim? Aksam kocamin cebinden alsam olur mu ki?
Söyle ona al derse alıb sakla kanepenin aldina koydurdunsa hiç bulmazdi artık. Ondan kullanırsın sonradansa.
Biriktirdiniz paralari kocanıza vermeyib dedimdi hep size ama anlamadiniz.

O torbaya da laflar hazırladım zaten.
Hep torbanın başının altından çıkmış ama işte elti de ikiye kadar uyuduğu için eltiyle torba arasında bir bağ olmadığını anlayamadan kavgaya dönüşmüş dolu torba sorunu ki kaynana burada sözü alıp demeliydi suç torbanın o bir şey demeden nasıl anlarız diye de yapmamış işte büyüklük gösterip. 😱 Türkçeyi söktüm yaza yaza, gördün mü? Buradan bana Türk değilsin galiba diyenlere de bu yorumumu cevap olarak bırakıyorum. :lülülü:

Hep torbanın başının altından çıkmış ama işte elti de ikiye kadar uyuduğu için eltiyle torba arasında bir bağ olmadığını anlayamadan kavgaya dönüşmüş dolu torba sorunu ki kaynana burada sözü alıp demeliydi suç torbanın o bir şey demeden nasıl anlarız diye de yapmamış işte büyüklük gösterip. 😱 Türkçeyi söktüm yaza yaza, gördün mü? Buradan bana Türk değilsin galiba diyenlere de bu yorumumu cevap olarak bırakıyorum. :lülülü:
Torba metafor burada. Kaynananın bunu boşaltın diye uyarıda bulunması da ayrı bir düşünülesi. Dış minnaklari temsil ediyor olabilir. Kaynana da evin en en merkezinde olduğu için dış minnaklara karşı kendinizi koruyun. Ağızları torba değil ki buzesiniz. Mesajı veriyor. Eltinin de ben hep boşaltıyorum deyip aslında bosaltmamış olması ve işin nilu'ya kalmış olması da nilunun diş minnaklarin odağındaki birincil hedef olduğunu göstermekte. Ama yine ulu kaynana uyarılarıyla bertaraf ediyor. Anlayacağınız ne varsa yine kaynanada var.

Torba metafor burada. Kaynananın bunu boşaltın diye uyarıda bulunması da ayrı bir düşünülesi. Dış minnaklari temsil ediyor olabilir. Kaynana da evin en en merkezinde olduğu için dış minnaklara karşı kendinizi koruyun. Ağızları torba değil ki buzesiniz. Mesajı veriyor. Eltinin de ben hep boşaltıyorum deyip aslında bosaltmamış olması ve işin nilu'ya kalmış olması da nilunun diş minnaklarin odağındaki birincil hedef olduğunu göstermekte. Ama yine ulu kaynana uyarılarıyla bertaraf ediyor. Anlayacağınız ne varsa yine kaynanada var.
Ben de o yüzden dedim niluya kaynananı kendi tarafına çekoslovakya ay yok kelime bu değildi o_O

Back