- 18 Temmuz 2022
- 3.600
- 46
- 53
Hiç oralı değilimBenim de doktoram var yav kocamla hava atmam diyecektim kiii simdi de kendimle hava etmeye mi gelmis oldum
Nilu simdi bana azari cekecek hahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç oralı değilimBenim de doktoram var yav kocamla hava atmam diyecektim kiii simdi de kendimle hava etmeye mi gelmis oldum
Nilu simdi bana azari cekecek hahahah
Hastane gidemezsindirmi? Ağrı kesinci olursa o iyi gelebilirse aldinsaydiniz.
Beni bir tek sen anlarsın sanmıştım nilu.Gerçekten anlamıyorum yeter lütfen gözlerim yoruldu
Ne anlatmış yine bu? Anlayanlar anlamayanlara anlatsın.Selam olsun hepinize.ben buraya belliki size saçma gelebilir.o adamdan yazmak istiyorum ki ona göre hep beni ezdiniz haksız buldunuz.o adam elticiğimdir.demek ben evleri elektrik süpürgesiyle temizliyordum.ama toplamıyordu.kv dedi herhalde dolu olduğu içindir onu temizle.ben de açtım patlamağa kalmıştı torba.neyse temizledim,iyi çalışmağa başladı.sonra bu elticik kalktı saat 2 falan olurdu.kv ona söyledi ki ayol torba doluydu çöple patlamak üzereydi,onu her ay temizleyin.bu da “onu hep ben temizlemişim”cevap olarak “patlıyordu”dedim,bu da “1 kere sen temizlemiş misin?Azerbaycandan gelenden sonra?”ben de şöyle dedim “sen temizliyordun da naapsaydım elinden mi alsaydım?!”.diğer sözleri hatırlamıyorum.bu kızı mı savunuyordunuz?
Canım yaBeni bir tek sen anlarsın sanmıştım nilu.
Söyle ona al derse alıb sakla kanepenin aldina koydurdunsa hiç bulmazdi artık. Ondan kullanırsın sonradansa.Kocam biriktirdigim paralarin hepsini aldi nasil gideyim? Aksam kocamin cebinden alsam olur mu ki?
Nasıl yetmiyor?zaten yetmediğini biliyorum ne yapsam da yete acaba
Niye benle alay ediyorsunBeni bir tek sen anlarsın sanmıştım nilu.
Şu konuda onun benle uğraştığı ortadaYetmiyor iste. Zaten yalnis hedefe odaklaniyorsunuz. Sizin hayatiniz böyle olmasinda suclu olanlara dalin. 20 yasindaki kadindan ne istiyorsunuz.
Torba varmış işte. Evde bir ordu insan var torbayı değiştirmeyi kimse akıl edememişNe anlatmış yine bu? Anlayanlar anlamayanlara anlatsın.
Siz tabsiye verene de artık kötü konuşursunuz. Ben küstümdüyse boşuna kusmemisimdirdi. Daha da söz etmem.Niye benle alay ediyorsun
Nilu dilini çözdün sanırım. Teprik ederun.Siz tabsiye verene de artık kötü konuşursunuz. Ben küstümdüyse boşuna kusmemisimdirdi. Daha da söz etmem.
Çünkü torba ben doluyum dememiş. Kim nasıl bilebilir ki torba dolmuş. Dolmuşsa kendi kendine dolmuş.Torba varmış işte. Evde bir ordu insan var torbayı değiştirmeyi kimse akıl edememiş
Tam değil, beni anlamayibtir. Üzüldümde küstürdüm kendimi.Nilu dilini çözdün sanırım. Teprik ederun.
O torbaya da laflar hazırladım zaten.Çünkü torba ben doluyum dememiş. Kim nasıl bilebilir ki torba dolmuş. Dolmuşsa kendi kendine dolmuş.
Şu konuda onun benle uğraştığı ortada
Hep torbanın başının altından çıkmış ama işte elti de ikiye kadar uyuduğu için eltiyle torba arasında bir bağ olmadığını anlayamadan kavgaya dönüşmüş dolu torba sorunu ki kaynana burada sözü alıp demeliydi suç torbanın o bir şey demeden nasıl anlarız diye de yapmamış işte büyüklük gösterip. Türkçeyi söktüm yaza yaza, gördün mü? Buradan bana Türk değilsin galiba diyenlere de bu yorumumu cevap olarak bırakıyorum.O torbaya da laflar hazırladım zaten.
Torba metafor burada. Kaynananın bunu boşaltın diye uyarıda bulunması da ayrı bir düşünülesi. Dış minnaklari temsil ediyor olabilir. Kaynana da evin en en merkezinde olduğu için dış minnaklara karşı kendinizi koruyun. Ağızları torba değil ki buzesiniz. Mesajı veriyor. Eltinin de ben hep boşaltıyorum deyip aslında bosaltmamış olması ve işin nilu'ya kalmış olması da nilunun diş minnaklarin odağındaki birincil hedef olduğunu göstermekte. Ama yine ulu kaynana uyarılarıyla bertaraf ediyor. Anlayacağınız ne varsa yine kaynanada var.Hep torbanın başının altından çıkmış ama işte elti de ikiye kadar uyuduğu için eltiyle torba arasında bir bağ olmadığını anlayamadan kavgaya dönüşmüş dolu torba sorunu ki kaynana burada sözü alıp demeliydi suç torbanın o bir şey demeden nasıl anlarız diye de yapmamış işte büyüklük gösterip. Türkçeyi söktüm yaza yaza, gördün mü? Buradan bana Türk değilsin galiba diyenlere de bu yorumumu cevap olarak bırakıyorum.
Ben de o yüzden dedim niluya kaynananı kendi tarafına çekoslovakya ay yok kelime bu değildiTorba metafor burada. Kaynananın bunu boşaltın diye uyarıda bulunması da ayrı bir düşünülesi. Dış minnaklari temsil ediyor olabilir. Kaynana da evin en en merkezinde olduğu için dış minnaklara karşı kendinizi koruyun. Ağızları torba değil ki buzesiniz. Mesajı veriyor. Eltinin de ben hep boşaltıyorum deyip aslında bosaltmamış olması ve işin nilu'ya kalmış olması da nilunun diş minnaklarin odağındaki birincil hedef olduğunu göstermekte. Ama yine ulu kaynana uyarılarıyla bertaraf ediyor. Anlayacağınız ne varsa yine kaynanada var.
Çekoslovakya mi kaldı ayolBen de o yüzden dedim niluya kaynananı kendi tarafına çekoslovakya ay yok kelime bu değildi