• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında dert değil,öylesine

Çünkü torba ben doluyum dememiş. Kim nasıl bilebilir ki torba dolmuş. Dolmuşsa kendi kendine dolmuş.
Torba da boş yere dolmamış ama.
Bıkmış dolduruşa gelmiş demek ki işte.
Az kalsın patlayacakmış.
O dolmasın da biz mi dolalım yol.
Düşüsene o evde süpürge oldugunu ha ?
HafizanALLAH.
Birden üşüdüm.

Torba da boş yere dolmamış ama.
Bıkmış dolduruşa gelmiş demek ki işte.
Az kalsın patlayacakmış.
O dolmasın da biz mi dolalım yol.
Düşüsene o evde süpürge oldugunu ha ?
HafizanALLAH.
Birden üşüdüm.
Evde süpürecek yer mi var Allah aşkına? Metrekareye iki adam düşüyor neredeyse. Bence süpürge dışarıdan doldurulmuş.

Hangi dil bu ben bir şey anlamadım önce bir Türkçe konuş kurban olayım sonra istersen 40 konu aç. Şu eltiyi de bırak artık amma kıskandın kızı her bir şeyde buraya yazıyor eltim de eltim inşallah bu arkadaş troldür biri trol desin artık

Hangi dil bu ben bir şey anlamadım önce bir Türkçe konuş kurban olayım sonra istersen 40 konu aç. Şu eltiyi de bırak artık amma kıskandın kızı her bir şeyde buraya yazıyor eltim de eltim inşallah bu arkadaş troldür biri trol desin artık
Siz de kocası niluya para al cebimden deyir diye kiskandiz geldiz iftira yaparsiz degel mi? Nasıl açık edirsiz kendiz.

Selam olsun hepinize.ben buraya belliki size saçma gelebilir.o adamdan yazmak istiyorum ki ona göre hep beni ezdiniz haksız buldunuz.o adam elticiğimdir.demek ben evleri elektrik süpürgesiyle temizliyordum.ama toplamıyordu.kv dedi herhalde dolu olduğu içindir onu temizle.ben de açtım patlamağa kalmıştı torba.neyse temizledim,iyi çalışmağa başladı.sonra bu elticik kalktı saat 2 falan olurdu.kv ona söyledi ki ayol torba doluydu çöple patlamak üzereydi,onu her ay temizleyin.bu da “onu hep ben temizlemişim”cevap olarak “patlıyordu”dedim,bu da “1 kere sen temizlemiş misin?Azerbaycandan gelenden sonra?”ben de şöyle dedim “sen temizliyordun da naapsaydım elinden mi alsaydım?!”.diğer sözleri hatırlamıyorum.bu kızı mı savunuyordunuz?
Ne diyon bacım ya

Nilu12 Nilu12 sen benim canımsansa dinle bak ben şimdi yemek yapacaktirim mecburense çünkü kocam kizardir yapmazdimsa. Yemahtan sona gelip senden dertlesecegimdirdi. Canimsansa bekle beni. Bak nolur banlanmayasindir durduk yerede laf edip kimseye ha.
Yazdıklarınızı anlamadım ama nilunun çok rahat anladığına adım gibi eminim

Nilu ve torba hikayeleri

Para biriktirir torbayla süpürge torbayla bu torbadan çektiğin nedir be nilu

Bence yanlış sözlemişsin nilu. Deyeseydin ki sen temzilarken bağırıp deseydin ben temizledim biz de artik demezdik kim temizlememiş. Süpürgenin fortumunu da temizleyin boruynan, yazık.
Eltin ikide kalkiyorsa sen beşte kalk. Kaldırırlarsa kalksaydimsa sen beni sansaydinsa kalktı dersin.

:KK70: :KK70:

Adamları garistirip hara gedensiz bilmirem ama heç ne gözel söz etmediniz belli oluptur.
Sen dalganı geç hakkaten insanlık ölmüş burda bana teselli etmek yerine dalga geçiyorsunuz çok ayıp.ne kadar sinirli oldugumu tahmin edemezsiniz tabi size değil o bücüre.siz de üstüme geliyorsunuz

Back