- 25 Temmuz 2013
- 12.854
- 52.701
- 798
Siz kadın düşmanı etmeye mi calisiyorsunuzdu kendini?Yazik , yapma yeter inanıyor kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz kadın düşmanı etmeye mi calisiyorsunuzdu kendini?Yazik , yapma yeter inanıyor kız
ShdhhdhdgsgdghdBence yanlış sözlemişsin nilu. Deyeseydin ki sen temzilarken bağırıp deseydin ben temizledim biz de artik demezdik kim temizlememiş. Süpürgenin fortumunu da temizleyin boruynan, yazık.
Eltin ikide kalkiyorsa sen beşte kalk. Kaldırırlarsa kalksaydimsa sen beni sansaydinsa kalktı dersin.
Ay sesli güldüm Allah affetsinBen size anlatayim gunlerden bir gun nilu yine eltisine sinirlenmis (aslinda buna her gun demek daha dogru olur) gelip burada sinirini atmak istemis. Zaten uzun sure kalmiyor banlaniyor. Bir dahaki sinir harbinde yine geliyor yine banlaniyor. Bu dongu hic degismiyor.
Çok zor. Okumayip hep hazıra konansaniz nilu size hiç sevmez.yorumlara çok güldüm ama ben bu ablanın konulara hiç denk gelmedim biri bu ablanın hayatını özet geçebilir mi ?
Aaa anladi vallaGörüyorsun değil mi ne kadar salak olduğumu
Siz ne kadan kötü yureklisin. Okuyup anlamazdan gelirsiniz bir de. Nilu bu ailede solacak ama hiç birin umursuzsunuz. İnsallah nilu kurtulup o evden de konu açar siz de pişman olursuz.Ben o kadının dediklerinden hiçbir şey anlamadım, hatta sizi trollüyor diye düşündüm ama siz anlayıp, hak verip dahası bir de keşke öyle deseydim diye pişman mı oldunuz?
Şifrenizi çözmüş ulvi bir üyeymiş, saygıyla eğiliyorum karşısında.
valla merak ettim ya kadına tokat atmak cesaretini nasıl göstermiş? saçını başını yolmamış mı o elti birde yorumlardan anladığım kadarıyla bu elti kocasından dayak yerken ayırıyor bunları elti insanmış demek ki eltiye sinirleneceğine kendisine şiddet gösteren koca ya da birşey diyor muÇok zor. Okumayip hep hazıra konansaniz nilu size hiç sevmez.
Asdashas ayyy köşeye çekildim bekliyorumIste bunu yapmayin cunku nilunun aradigi bu nasibinizi her turlu alirsiniz.
Kendisi kaç yaşındaTimarhane hayati yasiyorsunuz vallaha. Siz savas alaninizi yalnis seciyorsunuz. Hedefiniz de 20 yasindaki eltiniz de olmasi yalnis. Ama gücünüz ona bile yetmiyor
Herkes siz gibi anlamazdır sanarsiz? Derdi çözmek isdiyen derdi olanı bir harfinden anlardi.Aaa anladi valla
Kendisi kaç yaşında
Nilunun yabmasi gerek ki kaynanasini tarafına çekişlesin. Kocası da kuzu olur o vakit. Kaynanası heb niluyu tutarsa süpürgeyi hiç kim yabtiramaz artık. Kocası da aldığı birikimini geri veriptir çünkü kaynanası sevende ver oğlum diye kızar dı.valla merak ettim ya kadına tokat atmak cesaretini nasıl göstermiş? saçını başını yolmamış mı o elti birde yorumlardan anladığım kadarıyla bu elti kocasından dayak yerken ayırıyor bunları elti insanmış demek ki eltiye sinirleneceğine kendisine şiddet gösteren koca ya da birşey diyor mu
Timarhane hayati yasiyorsunuz vallaha. Siz savas alaninizi yalnis seciyorsunuz. Hedefiniz de 20 yasindaki eltiniz de olmasi yalnis. Ama gücünüz ona bile yetmiyor
sen türk değilsin galiba yazdıklarını anlamakta zorlanıyorum kaynanası çekişlesin ne demekNilunun yabmasi gerek ki kaynanasini tarafına çekişlesin. Kocası da kuzu olur o vakit. Kaynanası heb niluyu tutarsa süpürgeyi hiç kim yabtiramaz artık. Kocası da aldığı birikimini geri veriptir çünkü kaynanası sevende ver oğlum diye kızar dı.
Cunku eltinin kocasi karisini kimseye ezdirmiyor. Bunu goren nilu iyice sinirleniyor.
Kendine yüklenme. İlk zamanlar bu saflık olur. Sonra sonra açılırsın. Eltin bir yapiyorsa sen beş yapsandi şimdiye kadan herbişey yoluna gitmişti kocan bile yola gelidi. Kaynanana güzel görün ama halı altından da yarışı sürdürseydinse. Evi eltine süpürt ama ben süpürürdüm de eltim uyanmasın diya kiymadim deyesendi.
Nilu anlar beni, siz zorlaman gendini.sen türk değilsin galiba yazdıklarını anlamakta zorlanıyorum kaynanası çekişlesin ne demek