• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında dert değil,öylesine

Bence yanlış sözlemişsin nilu. Deyeseydin ki sen temzilarken bağırıp deseydin ben temizledim biz de artik demezdik kim temizlememiş. Süpürgenin fortumunu da temizleyin boruynan, yazık.
Eltin ikide kalkiyorsa sen beşte kalk. Kaldırırlarsa kalksaydimsa sen beni sansaydinsa kalktı dersin.
Shdhhdhdgsgdghd 🤣🤣

Ben size anlatayim gunlerden bir gun nilu yine eltisine sinirlenmis (aslinda buna her gun demek daha dogru olur) gelip burada sinirini atmak istemis. Zaten uzun sure kalmiyor banlaniyor. Bir dahaki sinir harbinde yine geliyor yine banlaniyor. Bu dongu hic degismiyor.
Ay sesli güldüm Allah affetsin 🤣

Ben o kadının dediklerinden hiçbir şey anlamadım, hatta sizi trollüyor diye düşündüm ama siz anlayıp, hak verip dahası bir de keşke öyle deseydim diye pişman mı oldunuz?
Şifrenizi çözmüş ulvi bir üyeymiş, saygıyla eğiliyorum karşısında.
Siz ne kadan kötü yureklisin. Okuyup anlamazdan gelirsiniz bir de. Nilu bu ailede solacak ama hiç birin umursuzsunuz. İnsallah nilu kurtulup o evden de konu açar siz de pişman olursuz.

Çok zor. Okumayip hep hazıra konansaniz nilu size hiç sevmez.
valla merak ettim ya :D kadına tokat atmak cesaretini nasıl göstermiş? saçını başını yolmamış mı o elti :D birde yorumlardan anladığım kadarıyla bu elti kocasından dayak yerken ayırıyor bunları elti insanmış demek ki eltiye sinirleneceğine kendisine şiddet gösteren koca ya da birşey diyor mu

valla merak ettim ya :KK70: kadına tokat atmak cesaretini nasıl göstermiş? saçını başını yolmamış mı o elti :KK70: birde yorumlardan anladığım kadarıyla bu elti kocasından dayak yerken ayırıyor bunları elti insanmış demek ki eltiye sinirleneceğine kendisine şiddet gösteren koca ya da birşey diyor mu
Nilunun yabmasi gerek ki kaynanasini tarafına çekişlesin. Kocası da kuzu olur o vakit. Kaynanası heb niluyu tutarsa süpürgeyi hiç kim yabtiramaz artık. Kocası da aldığı birikimini geri veriptir çünkü kaynanası sevende ver oğlum diye kızar dı.

Nilunun yabmasi gerek ki kaynanasini tarafına çekişlesin. Kocası da kuzu olur o vakit. Kaynanası heb niluyu tutarsa süpürgeyi hiç kim yabtiramaz artık. Kocası da aldığı birikimini geri veriptir çünkü kaynanası sevende ver oğlum diye kızar dı.
sen türk değilsin galiba yazdıklarını anlamakta zorlanıyorum :( kaynanası çekişlesin ne demek

Cunku eltinin kocasi karisini kimseye ezdirmiyor. Bunu goren nilu iyice sinirleniyor.

Yani. Bu hayati ona yasatan esi. Sıkıyorsa ona tokat atsin, ona cemkirsin bir görelim. 🤷🏻‍♀️ Ama orasi biraz sıkar. Eltiyi kendinden kücük ve zayif belledigi icin ezmeye calisiyor ama onu biraz zor yapar. Kendini ezdiren birini hickimse ciddiye almaz cünkü

Nilu12 Nilu12 korhtum biran gittindi yine diye de buradaysanmis hala. Bak sana son söz edecem dinlersendi en iyi sen olacaksın bilirsin.
Sen bu kaynananı sevdir kendini, hep suyuna gedip gönlünü hoş tuttunsa bak ki seni sevip savunmuştu. Kocanı da yola getirisin o vakit. Evini de hep yabtirip ayırırsan kendi süpürgen de olur, eltin de kaynananla kalırsaydi hep güzel bir ders olurduydu. Sen bu süreçte eltine heç ne bisey deme çok da. Kavga eden gelini sevmezdi kaynana, sen iyi görün, güzel huylu et kendini ki siyrilib çık bu karmaşık haneden.

Kendine yüklenme. İlk zamanlar bu saflık olur. Sonra sonra açılırsın. Eltin bir yapiyorsa sen beş yapsandi şimdiye kadan herbişey yoluna gitmişti kocan bile yola gelidi. Kaynanana güzel görün ama halı altından da yarışı sürdürseydinse. Evi eltine süpürt ama ben süpürürdüm de eltim uyanmasın diya kiymadim deyesendi.

Kelimelerin dogrusunu unuttum 🤣🤣🤣

Back