Aslında dert değil ama canım sıkıldı...

Ayy allah aşkına bir de düşünüyorsunuz eşime söylesem mi diye.
Kadına bakın edepsizin önde gideniymiş.
Hani bir an şöyle ddüşündüm, kadın belki çok tutucu bir muhitten çıkma, fazla muhafazakar falan da sizin rahat olmanızı abarttı, hele bir de eşi kıyaslamalara giriyorsa canı sıkıldı falan fişman.Hoş böyle bir durumda da size çıkışmaya hakkı yok.Ne diyecekse, napacaksa kocasına desin.Ama baksanıza öyle kadından böyle utanmazlık.İnanamadım
Eşinizle bu durumum paylaşın bence hiç durmayın.
Su içmek meselesi de kopmalık yani, kadının anladığı şeye bak,40 yıl düşünsem aklıma gelmez gelse de yanlış anlamışımdır derim.Ama belli ki sizin açığınızı aramış, bulamayıca da işte sağır duymaz uydurur hesabı.

Ben olsam hemen eşime bu olayı hemen anlatır ve bir daha bu aile ile asla görüşmezdim.
Size yarın öbür gün iftira atmayacağı ne malum böyle cazgır ve terbiyesiz bir insanın?
Hemen tedbirinizi alıp uzak durun böylelerinden.
Gerçi konuşmanızı eleştirdiklerinde bile tavır koymanız gerekirdi bence.
Çünkü sürekli söylemişler hızlı konuşuyorsun diye.
Terbiyesizlik başka hiçbir şey değil!

tövbe tövbee
ne kadar ayip anlamadan dinlemeden yargilamak...
insan bi sorar o gun boylemi dedin diye...
direk yok soyle yapiyorsun yok boyle yapiyorsun...
size ne kadar doluymusta haberiniz yokmus...
esinize anlatin ve bence birdaha gorusmeyin...
esinin iyi niyetli oldugunu dusunuyorum amaa bayan fesat biriymis...
dua edin ALLAH GERCEK YUZUNU GOSTERMIS...
ALLAH HERKESI IYI INSANLARLA KARSILASTIRSIN...AMIN

Allah allah yaa ne acayip insanlar var.
Bence sen fazla iyi davranmışsın bunlara baksana ne kadar da önemsemiş kocasını kendisini.
Terbiyesizliğin ağa babası yani bu yapılan , ayrıca ben o kadar samimi dostlarımın yanında istersem s.....m da derim yani.Ama şimdi bunun senin kocasına karşı samimi olmanla falan ne alakası var.Aynı şey benim başıma gelse söylediğine söylicene pişman ederdim.Yaptığı son derece saygısızca , eşine de söyle kesinliklede sokma evine artık.
Asla muhatap olma , hatta eşi falan gelirsede yüzüne söyle senin bu kadınla işin zor iyice terbiyesizliğe vurmus siz kimseyle gidip gelmeyin de.
Ne tuhaf insanlar var yaaaa...

İnsanın fikri neyse zikride o'dur. evine aldığın insana da güvenilmiyo artık

İnanamıyorum ya deli olmak üzereyim ne kadar fesat , ortalık karıştıran bir kadınmış bu ya.
Yeni gördüm gerçek yüzünü.
Az önce bu kadının eşi aradı beni angel seni kırdıysak özür dileriz 'y' seni aramış yanlış anladığımızı söylemek için sen yüzüne kapatmışsın çok üzülmüş dedi.
Bende böylemi anlattı eşin sana dedim evet dedi.
İyi dedim fragman bitti şimdi ben sana asıl filmi anlatayım.
Böyle böyle dedim buraya yazdıklarımı anlattım. Ben dedim sizin sevdiğiniz yemekleri yapıyorum diye seni ayartmaya çalışıyorum demeye getirdi dedim.
Ben zaten ezelden beri seninle samimi olmaya çalışıyormuşum amacım neymiş benim dedim.
Adam şok!
Çok özür dilerim onun adına dedi. Sen benden özür dileme senin bir kabahatin yok bende büyük kabahat ki ona evimi soframı açtım dedim.
Ben kapatıyorum telefonu dedim. Daha fazla konuşmayalım yoksa eşin Allah korusun kıskançlıktan çatlar falan dedim.
Bu arada sana da Allah yardım etsin işin zor valla dedim.
Adam bana dedi ki bu hep böyle geçende kendi teyze kızından kıskandı beni dedi. O yüzden kavga çıkardı dedi.
Sonra adam söyleyince hatırladım ben aslında o zaman kıskandığı teyzesinin kızı değildi ablasıydı. Bunlar yazlığa gitmişlerdi akşam saat 23.00 da bu bayan uyumuş adamında canı sıkılmış. Baldızıyla , teyze kızına hadi dışarı çıkalım bi dondurma yiyip gelelim demiş sonra eşini uyandırmış sende gel diye bu kadın ben gelmiyorum siz gidin demiş. Neyse bunlar gitmişler gelince bir kavga çıkarmış bensiz nasıl gidersin diye. Bana da diyor ki benim dul ablamla onun ne işi var gece gece. O zaman ben de demiştim saçmalama ya senin ablan onunda ablası hem boşanmış diye nasıl böyle bir kulp takıyorsun ablana ya o öz ablan senin fark etmez diyor dul ya sen ona bak. Sen dedim birde üniversite mezunu olucaksın dedim ya o zaman da hafif bir sürtüşmemiz olmuştu. (bu arada istemeden de olsa burada boşanan veya eşini kaybedeb kadınlara bakılan gözü gündeme getirdiğim için bu durumda olan tüm bayanlardan özür dilerim)

Velhasıl kelam demek ki okumak cehaleti alıyormuş bazı şeyler insanın mayasında varsa gerçekten bakî kalıyormuş...

allah allahhhh hasta mıdır nedir kadın?bence de görüşmeyi kesin onlarla eşinize de kesinlikle söyleyin söylediklerini çünkü bu kadın böyle saçmalıyorsa belki eşinizin kulağına da yanlış saçma sapan şeyler gidebilir sakın görüşmeyin bu manyak kadınla

Şu kırmızılı yeri okuyunca aklıma yine burada okuduğum bir konu geldi.Bayanın biri burada eşim beni beğenmiyor diye başlık açmıştı.Bayan minyon bir bayanmış, eşi de sanırsam dolgun göğüslü ve popolu bayanları beğeniyormuş.Hatta ve hatta bayanın eşi bu bayanı kızkardeşi ve yeğeniyle kıyaslıyormuş dolgun göğüs ve popo yönünden.yani düşünebiliyor musunuz ne erkekler var, adamın işi gücü yok akrabalarının poposuna göğsüne bakıp yorum yapıyor ve utanmaddan bunu karısına söylüyor.Şimddi diyeceksiniz ne alaka.Bu bayanın hastalık derecesinde kıskanç olmasının nedeni eşinin davranışları olabilir.Sizin yemeklerinizi beğeniyormuş, size iyi davranıyormuş vs demiştiniz.Eğer başka zamanlarda da bunları ısrarla yineliyorsa bu yaşananlarda o beyefendinin de suçu var demektir.Evlerinin içini adamın huyunu suyunu bilemezsiniz, belki aklında kötülük veya kıyaslama niyeti olmadan bile sırf karısına takılıp kızdırmak için tekrarladıysa kadın sizi kafaya takmış olabilir.Neticede de o veye bu sebeple yok yere sizin canınızı sıkmışlar, durum buyken ben sizin yerinizde olsam görüşmeyi keserim.

Yok artık canım kıyaslama yapıyorsa bile sadece yemekleri söylüyordur ama onda da ben yine bu bayanda suç buluyorum adam pazı sevmiyorum diyor inadına pazı yapıyor kara lahana sevmiyorum diyor inadına yapıyor ve diyelim ki o yemekleri kendi canı çekti de yaptı insan o zaman kocasınada ayrı bir yemek yapar.

Eşime anlattım çok sinirlendi acaip sinirlendi hemde.
Sinirleneceğini tabi ki tahmin etmiştim ama bu kadar sinirleneceğini düşünmemiştim.
Arkadaşını aradı o kendini bilmez terbiyesiz hanımına söyle bir daha eşimin adını ağzına alırsa onun için hiç iyi olmaz arada çocukluk arkadaşım bile olsa dedi.
Adam çok özürler diledi ama eşim seninle ilgili bir olay değil sen karışma onun terbiyesizliği ve haddini bilecek o dedi.
Bir daha eşimi rahatsız ederse kendisi düşünsün sonrasını dedi.
Kapattı telefonu ama yatarken bile durup durup gerizekalı kadın terbiyesiz ne olucak diye söyleniyordu.

Birde yüzsüz kadın bana mesaj atmış az önce '' bir yanlış anlamayı bu kadar büyütecek ne vardı kendi aramızda halledebilirdik ben senden özür diledim konuyu kapatabilirdik eşime anlatıp aramızı bozdunuzda ne geçti elinize adam sizin yüzünüzden yüzüme bile bakmıyor yatak odamızın kapısını kapattı uyumaya gitti bu nedemek seni burda istemiyorum demek sizin yüzünüzden yatağımdan oldum. Bu kadar büyütmenize anlam veremedim. Ben kendimi suçlu bulmuyorum ama yinede insanlık bende kalsın özür dilerim''yazmış mesajı aynen telefonumdan okuyup yazdım buraya cevap yazmadım ama mesajıda silmedim. Kalsın bakalım ne olucak.

ayy haddini bilmeze bak utanmadan bir de mesaj atmış
kendini suçlu bulmuyomuşmuş bide
o mesajı sakla ablacım ne olur ne olmaz kadın utancından yerin dibine gireceği yerde bir de mesaj atıyo yaaa
ayhhh
eşine de anlattığın iyi olmuş o da ağzının payını vermiş

ALLAHA DUA EDIN KADININ GERCEK YUZUNU GOSTERMIS SIZE...
o gun yanlis anlamasalardi sizi...
siz kadinin sizin hakkinizdaki dusuncelerini bilmeyecektiniz...
ve hala gorusup gidip gelecektiniz...
sükredin kurtulmussunuz...

ALLAHA DUA EDIN KADININ GERCEK YUZUNU GOSTERMIS SIZE...
o gun yanlis anlamasalardi sizi...
siz kadinin sizin hakkinizdaki dusuncelerini bilmeyecektiniz...
ve hala gorusup gidip gelecektiniz...
sükredin kurtulmussunuz...

Çok haklısınız...

kadında ki terbiyesizliğe bak . aman allahıım.

aman allahım ne insanlar var, uzak durun böylesinden. evlerden ırak
onların alışveriş(!)leri pek tatminkar geçmiyordur büyük ihtimalle,
o yüzden saracak yer arıyordur çatlak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…