O kendi terbiyesizliğinde boğulsun kendisi eşimin yanında cinsel hayatlarını anlatıyor. Ben bu güne kadar ağzımı açıp bir şey demedim.
Sadece bir kez bizde başka erkelerin yanında böyle konular konuşulmaz sen anlattığın zaman eşim rahatsız oluyor mimiklerinden anlıyorum dedim.
Bende ona diyebilirdim o zaman sen kocama göz koyuyorsun diye.
Kendisi saçma saçma konuşuyor yok efendim biz ilişkiye alışverişe çıkmak diyoruz diye eşimin yanında anlatıyor.
Geçenlerde yine bizdeydiler kalkalım dediler oturun biraz daha dedik kadın diyor ki ayy daha alışverişe çıkıcaz hahaha diye gülüyor eşimin yanında diyor bunu birde.
Ben sadece 1 kez kibarca uyardım oysa benim yemek yapmama bile kabahat buldu.
Kendi saçma davranışlarını görmüyor benim normal hallerime bahaneler buluyor.
Ne biçim bir insanmış yeni yeni anlıyorum.
İnanamıyorum ya deli olmak üzereyim ne kadar fesat , ortalık karıştıran bir kadınmış bu ya.
Yeni gördüm gerçek yüzünü.
Az önce bu kadının eşi aradı beni angel seni kırdıysak özür dileriz 'y' seni aramış yanlış anladığımızı söylemek için sen yüzüne kapatmışsın çok üzülmüş dedi.
Bende böylemi anlattı eşin sana dedim evet dedi.
İyi dedim fragman bitti şimdi ben sana asıl filmi anlatayım.
Böyle böyle dedim buraya yazdıklarımı anlattım. Ben dedim sizin sevdiğiniz yemekleri yapıyorum diye seni ayartmaya çalışıyorum demeye getirdi dedim.
Ben zaten ezelden beri seninle samimi olmaya çalışıyormuşum amacım neymiş benim dedim.
Adam şok!
Çok özür dilerim onun adına dedi. Sen benden özür dileme senin bir kabahatin yok bende büyük kabahat ki ona evimi soframı açtım dedim.
Ben kapatıyorum telefonu dedim. Daha fazla konuşmayalım yoksa eşin Allah korusun kıskançlıktan çatlar falan dedim.
Bu arada sana da Allah yardım etsin işin zor valla dedim.
Adam bana dedi ki bu hep böyle geçende kendi teyze kızından kıskandı beni dedi. O yüzden kavga çıkardı dedi.
Sonra adam söyleyince hatırladım ben aslında o zaman kıskandığı teyzesinin kızı değildi ablasıydı. Bunlar yazlığa gitmişlerdi akşam saat 23.00 da bu bayan uyumuş adamında canı sıkılmış. Baldızıyla , teyze kızına hadi dışarı çıkalım bi dondurma yiyip gelelim demiş sonra eşini uyandırmış sende gel diye bu kadın ben gelmiyorum siz gidin demiş. Neyse bunlar gitmişler gelince bir kavga çıkarmış bensiz nasıl gidersin diye. Bana da diyor ki benim dul ablamla onun ne işi var gece gece. O zaman ben de demiştim saçmalama ya senin ablan onunda ablası hem boşanmış diye nasıl böyle bir kulp takıyorsun ablana ya o öz ablan senin fark etmez diyor dul ya sen ona bak. Sen dedim birde üniversite mezunu olucaksın dedim ya o zaman da hafif bir sürtüşmemiz olmuştu. (bu arada istemeden de olsa burada boşanan veya eşini kaybedeb kadınlara bakılan gözü gündeme getirdiğim için bu durumda olan tüm bayanlardan özür dilerim)
Velhasıl kelam demek ki okumak cehaleti alıyormuş bazı şeyler insanın mayasında varsa gerçekten bakî kalıyormuş...
Şu kırmızılı yeri okuyunca aklıma yine burada okuduğum bir konu geldi.Bayanın biri burada eşim beni beğenmiyor diye başlık açmıştı.Bayan minyon bir bayanmış, eşi de sanırsam dolgun göğüslü ve popolu bayanları beğeniyormuş.Hatta ve hatta bayanın eşi bu bayanı kızkardeşi ve yeğeniyle kıyaslıyormuş dolgun göğüs ve popo yönünden.yani düşünebiliyor musunuz ne erkekler var, adamın işi gücü yok akrabalarının poposuna göğsüne bakıp yorum yapıyor ve utanmaddan bunu karısına söylüyor.Şimddi diyeceksiniz ne alaka.Bu bayanın hastalık derecesinde kıskanç olmasının nedeni eşinin davranışları olabilir.Sizin yemeklerinizi beğeniyormuş, size iyi davranıyormuş vs demiştiniz.Eğer başka zamanlarda da bunları ısrarla yineliyorsa bu yaşananlarda o beyefendinin de suçu var demektir.Evlerinin içini adamın huyunu suyunu bilemezsiniz, belki aklında kötülük veya kıyaslama niyeti olmadan bile sırf karısına takılıp kızdırmak için tekrarladıysa kadın sizi kafaya takmış olabilir.Neticede de o veye bu sebeple yok yere sizin canınızı sıkmışlar, durum buyken ben sizin yerinizde olsam görüşmeyi keserim.
Eşime anlattım çok sinirlendi acaip sinirlendi hemde.
Sinirleneceğini tabi ki tahmin etmiştim ama bu kadar sinirleneceğini düşünmemiştim.
Arkadaşını aradı o kendini bilmez terbiyesiz hanımına söyle bir daha eşimin adını ağzına alırsa onun için hiç iyi olmaz arada çocukluk arkadaşım bile olsa dedi.
Adam çok özürler diledi ama eşim seninle ilgili bir olay değil sen karışma onun terbiyesizliği ve haddini bilecek o dedi.
Bir daha eşimi rahatsız ederse kendisi düşünsün sonrasını dedi.
Kapattı telefonu ama yatarken bile durup durup gerizekalı kadın terbiyesiz ne olucak diye söyleniyordu.
Birde yüzsüz kadın bana mesaj atmış az önce '' bir yanlış anlamayı bu kadar büyütecek ne vardı kendi aramızda halledebilirdik ben senden özür diledim konuyu kapatabilirdik eşime anlatıp aramızı bozdunuzda ne geçti elinize adam sizin yüzünüzden yüzüme bile bakmıyor yatak odamızın kapısını kapattı uyumaya gitti bu nedemek seni burda istemiyorum demek sizin yüzünüzden yatağımdan oldum. Bu kadar büyütmenize anlam veremedim. Ben kendimi suçlu bulmuyorum ama yinede insanlık bende kalsın özür dilerim''yazmış mesajı aynen telefonumdan okuyup yazdım buraya cevap yazmadım ama mesajıda silmedim. Kalsın bakalım ne olucak.
ALLAHA DUA EDIN KADININ GERCEK YUZUNU GOSTERMIS SIZE...
o gun yanlis anlamasalardi sizi...
siz kadinin sizin hakkinizdaki dusuncelerini bilmeyecektiniz...
ve hala gorusup gidip gelecektiniz...
sükredin kurtulmussunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?