- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 39
- 358
O kendi terbiyesizliğinde boğulsun kendisi eşimin yanında cinsel hayatlarını anlatıyor. Ben bu güne kadar ağzımı açıp bir şey demedim.
Sadece bir kez bizde başka erkelerin yanında böyle konular konuşulmaz sen anlattığın zaman eşim rahatsız oluyor mimiklerinden anlıyorum dedim.
Bende ona diyebilirdim o zaman sen kocama göz koyuyorsun diye.
Kendisi saçma saçma konuşuyor yok efendim biz ilişkiye alışverişe çıkmak diyoruz diye eşimin yanında anlatıyor.
Geçenlerde yine bizdeydiler kalkalım dediler oturun biraz daha dedik kadın diyor ki ayy daha alışverişe çıkıcaz hahaha diye gülüyor eşimin yanında diyor bunu birde.
Ben sadece 1 kez kibarca uyardım oysa benim yemek yapmama bile kabahat buldu.
Kendi saçma davranışlarını görmüyor benim normal hallerime bahaneler buluyor.
Ne biçim bir insanmış yeni yeni anlıyorum.
Ayy allah aşkına bir de düşünüyorsunuz eşime söylesem mi diye.
Kadına bakın edepsizin önde gideniymiş.
Hani bir an şöyle ddüşündüm, kadın belki çok tutucu bir muhitten çıkma, fazla muhafazakar falan da sizin rahat olmanızı abarttı, hele bir de eşi kıyaslamalara giriyorsa canı sıkıldı falan fişman.Hoş böyle bir durumda da size çıkışmaya hakkı yok.Ne diyecekse, napacaksa kocasına desin.Ama baksanıza öyle kadından böyle utanmazlık.İnanamadım
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Eşinizle bu durumum paylaşın bence hiç durmayın.
Su içmek meselesi de kopmalık yani, kadının anladığı şeye bak,40 yıl düşünsem aklıma gelmez gelse de yanlış anlamışımdır derim.Ama belli ki sizin açığınızı aramış, bulamayıca da işte sağır duymaz uydurur hesabı.