sacmalıgın danıskası...esınıze anlatın ve aılecek mesafe koyun derım..
Aaaaaaaaaa ne ayıp!
Eve gelen misafire elbet sevdiği yemekler pişirilir. İnsanlara da yaranılmıyor he!
Yanlış anlaşılmış kelimeyi söylemiyorum bile bence arkadaşınız bahane aramış içindeki kusmak için.
Yerinizde olsam eşime anlatır,bir daha da görüşmezdim o aileyle.
canım hadi yanlış anlaşılmalar olabilir insanların hayatında bu da affedilebilirdir bi yere kadar ama eşinden kıskanan bir arkadaşla ben olsam görüşmem o ne öyle ya daha neler ne kadar ağır bir suçlama, bu yanlış anlaşılma arkadaşınızın gerçek düşüncesini anlamanız bakımından iyi bile olmuş aslında bakarsan.
Bende eşine anlatıp bir daha görüşmemen gerektiğini düşünenlerdenim...Konuştuğunu anlamama meselesine gelince sorunu kendinde arasın bence biraz... İnsanlarla yüz yüze olduğum bir işte çalışıyorum şimdiye kadar hızlı konuştuğu için anlamadığım kimse olmadı...
eşine mutlaka anlat.böyle şeyler saklanmaz eşler arasında.ve mesafe koy bence de aranıza.gıcık oldum valla.ağlama sakın değmez
Hızlı konuşuyor olabilirsiniz bu çok normal
bana göre aheste aheste konuşmaktan iyidir.
Arkadaşınızın bu sözleri sarf etmesi çok ayıp,
resmen sizin namusunuza dil uzatmış...
Misafirin tabii ki biliniyorsa sevdiği şeyler hazırlanır ikram edilir.
Yediği kaba pisleyenden korkacaksın.
Yerinde olsam mutlaka eşime olayı anlatır ve bır daha asla evime almaz
görüşmezdim...
bence o hanımın kocası eskiden beri sizle ilgili güzel şeyler söylüyor ve farkında olmadan karısını dolduruyor. kadın da hıncını sizden alıyor. ama sizin günahınız ne. insanın içinde fesatlık olduktan sonra yaptığın yemeği değil neyi neyi kötülüğe yorar.
siz hiç müdahil olmayın. kocasına sözü geçmiyor size sarıyor. ama derdinin çaresi sizde değil.
ay nerdeyse kocamda gözün var demeye getirmiş ya
terbiyesiz yoluk yoluk ederdim ben o kadını ya neyse
eşine bu durumu anlat ne kadar fesat bi insan oluğunu ve görüşmek istemediğini
aman evine sokma böyle fitne düşünceli insanları zorla elini insana bulatır bunlar deli mi ne
belli ki seni çekemiyo ve kıskanıyo
eşi de kıyas yapıyosa aşşağılık kompleksine girmiştir
diyosa adam yemek çok güzeldi falan
bu da deliriyodur
kadın ne kadar edepsizmiş yaww resmen kocama işve yapıyosun demiş
eşinize anlatın durumu ve bir dahada görüşmeyin zaten sizi kısakndığınıda anlıyomuşsunuz böylelerinden uzak durmak lazım
bizede eşimin iş arkadaşı ve eşi gelmişti ilk defa yemeğe bende 4 5 çeşit yemek yaptım tatlı yaptım eşime arkadaşı senin niye böyle kilo aldığın belli oldu yenge yemekleri çok lezzetli yapıyo dedi
kadında sürekli bana yok işte çocuk olsun çok temizlik yapmazsın böle özenmezsin felan filan saçma saçma resmen kıskandığını belli eden kelimeler söyledi
tabi eve gittiğinde kocasına ne söyledi nasıl kavga etti bilmiyorum ama ramazanda tüm iş arkadaşlarını iftara davet etti eşimi etmemiş
eşimde geldi bana herhalde karısı kıskandı ve çğırmadı dedi gülerek
çokta umrumda zaten çağırsada ben gitmezdim dedim bi insanın neyse belli ediyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?