- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
Hadi hayırlısıyla atlat ve güzel haberlerini bizimle paylaş inşallah.inşallah canım.hastaneden aradıklarında elim ayağım titredi.sabahta dr.umla konusmustum arayacaklar seni dedi ama hastaneden ameliyat için arayana kadar içim rahat etmedi.neyapacağım bilmiyorum öğlen 12 de yatış yapacağımmmm
valla heyecanlanmamak mumkun mu...senin de geri sayim sona eriyor yarin.hayirli haberlerle don insallahçok heyecanlıyımm
Tabiki paylasırım canım..sag salim bi cıkayım kendime geleyim anlatacagım herseyi:)Hadi hayırlısıyla atlat ve güzel haberlerini bizimle paylaş inşallah.
Beklemek çok zor ama doktorundan hep iyi ve güzel şeyler okudum. Emin ellerdesin cnm.
Su an esimle yemekteyiz cok duygusallastımmvalla heyecalanmamak mumkun mu...senin de geri sayim sona eriyor yarin.hayirli haberlerle don insallah
canım geçmiş olsun şimdiden hiç korkma anlamadan ne olduğunu odanda oluyosun sonraki süreç öyle hızlı geçiyorki şaşıp kalırsınTabiki paylasırım canım..sag salim bi cıkayım kendime geleyim anlatacagım herseyi:)
ayy tatlım daha yeni yatacagım hazırlıklarımı yaptım.icimdeki heyecan ve korku yerini dinginlige bıraktı.kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorumnessira post: 37398744 .!.:canımmmmm büyükkk güne saatler kaldııı herşey cok güzellll olsunn cnmmm yarın güzel haberlerını bekliyorum :)
canım geçmiş olsun şimdiden hiç korkma anlamadan ne olduğunu odanda oluyosun sonraki süreç öyle hızlı geçiyorki şaşıp kalırsın
Aslcem sen regl için önlem aldınmı?ayy tatlım daha yeni yatacagım hazırlıklarımı yaptım.icimdeki heyecan ve korku yerini dinginlige bıraktı.kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorumIyi dileklerin Icin tesekkurler canım.haberdar ederim tabiki
pozitif ol cnm herşey pozitif gecsın :)ayy tatlım daha yeni yatacagım hazırlıklarımı yaptım.icimdeki heyecan ve korku yerini dinginlige bıraktı.kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorumIyi dileklerin Icin tesekkurler canım.haberdar ederim tabiki
yok bisey kullanmadım canım cok sükür hasta da olmadım ama bugün yarın olurumAslcem sen regl için önlem aldınmı?
tatlımmm ameliyatın kaçtayok bisey kullanmadım canım cok sükür hasta da olmadım ama bugün yarın olurum
Canımm 12 de yatıs yapcam ögleden sonra olcamm hayırlısıyla:)...tatlımmm ameliyatın kaçta
ayy hadi inşallah hiç korkma tamammı yenıleneceksin memişli bi kadın olcaksın :)Canımm 12 de yatıs yapcam ögleden sonra olcamm hayırlısıyla:)...
hadi bakalim sende bizim kervana katiliyorsun..insallah sorunsuz atlatacaksin sende..icini ferah tut.hersey güzel olacak canimCanımm 12 de yatıs yapcam ögleden sonra olcamm hayırlısıyla:)...
Su an hicbisey hissetmiyorum canım..bugun sutyen takmadım hastaneye gidiyorum öyle ne rahatmıs dolgulu sutyensizayy hadi inşallah hiç korkma tamammı yenıleneceksin memişli bi kadın olcaksın :)
Insallah cnm tesekkurler iyi dileklerin icin...hadi bakalim sende bizim kervana katiliyorsun..insallah sorunsuz atlatacaksin sende..icini ferah tut.hersey güzel olacak canim
Canimm cikinca haber ver insallah fazla agrin olmazInsallah cnm tesekkurler iyi dileklerin icin...
Güzel haberlerini biran önce ver bizede canımCanımm 12 de yatıs yapcam ögleden sonra olcamm hayırlısıyla:)...