aslcem 21 ekimm !!!!!!

Hadi hayırlısıyla atlat ve güzel haberlerini bizimle paylaş inşallah.
Beklemek çok zor ama doktorundan hep iyi ve güzel şeyler okudum. Emin ellerdesin cnm.

canımmmmm büyükkk güne saatler kaldııı herşey cok güzellll olsunn cnmmm yarın güzel haberlerını bekliyorum :)

nessira post: 37398744 .!.:
canımmmmm büyükkk güne saatler kaldııı herşey cok güzellll olsunn cnmmm yarın güzel haberlerını bekliyorum :)
ayy tatlım daha yeni yatacagım hazırlıklarımı yaptım.icimdeki heyecan ve korku yerini dinginlige bıraktı.kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorumIyi dileklerin Icin tesekkurler canım.haberdar ederim tabiki

canım geçmiş olsun şimdiden hiç korkma anlamadan ne olduğunu odanda oluyosun sonraki süreç öyle hızlı geçiyorki şaşıp kalırsın

Tesekkürler canım umarım dedigin gibi gözlerimi actıgımda hersey yolunda olur ve sonuc beni mutlu eder..allahım yardımcım olsun:)

ayy tatlım daha yeni yatacagım hazırlıklarımı yaptım.icimdeki heyecan ve korku yerini dinginlige bıraktı.kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorumIyi dileklerin Icin tesekkurler canım.haberdar ederim tabiki
Aslcem sen regl için önlem aldınmı?

pozitif ol cnm herşey pozitif gecsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…