aslcem 21 ekimm !!!!!!

Kizlar dun 3 de ameliyat oldun.390 cc damla oldu.dun cok kotuydum.su anda kotuyum.gogus kaslarim dayanilmaz derecede agriyor:KK61:sorekli agri kesici almama ragmen agrim cok.sadece 1 kez yuruyebildim.sonra ayrintilari anlatirim hastaneden cikinca.saolun sordugunuz icin

Kizlar dun 3 de ameliyat oldun.390 cc damla oldu.dun cok kotuydum.su anda kotuyum.gogus kaslarim dayanilmaz derecede agriyor:KK61:sorekli agri kesici almama ragmen agrim cok.sadece 1 kez yuruyebildim.sonra ayrintilari anlatirim hastaneden cikinca.saolun sordugunuz icin
ay kıyamam dayanmaya calıs canım gecmıs olsn ..kas altı oldun galıba ondan yogun agrın vardır..gun gectıkce daha iyi hissedecksin aramıza hosgeldinnnn :)

Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. Ağrıların inşallah azalır gün geçtikçe.

cok geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi üç günü geçirdinmi ağrı olmuyor sadece kas ağrıları o da normal sırt üstü yatıyoruz ondandır

canımmm cok gecmiş olsun aramıza hoş geldin 3 gun sabır 4 gün cok iyi olacaksın dualarım seninle agrın sızın cok olmasın :)merakla iyi haberlerini bekliyorum

Cok kötüyüm kızlar nerdeyse pisman olacagım hayatımda hic bukadar agrım olmadı:KK42:tesekkur ederim destekleriniz icin..2.günüm bugün yatsam kalkamıyorum tek basıma yatamıyorum:KK43:

Memislerimi cok begendim bide agrilarim dinseydi..:KK61:damla olmasina ragmen alt orta kisimlarim bos kalmis biraz.gogus ustune baglanilan bandaji 1 bucuk ay takacakmisim bandajin baskisiyla silikon inip orayi dolduracakmis.bu halleryle bile cok guzeller inanamiyorum benim olduguna.sadece 1 kez baktim agridan aglaya aglaya:KK43:

Memislerimi cok begendim bide agrilarim dinseydi..:KK61:damla olmasina ragmen alt orta kisimlarim bos kalmis biraz.gogus ustune baglanilan bandaji 1 bucuk ay takacakmisim bandajin baskisiyla silikon inip orayi dolduracakmis.bu halleryle bile cok guzeller inanamiyorum benim olduguna.sadece 1 kez baktim agridan aglaya aglaya:KK43:
geçmiş olsun memişlerin dahada güzelleşecek merak etme . kendin yatıp kalkmaya çalışma 1-2 gün yardım al sonra sıkıntılar bitiyor. iyileşme süreci çok hızlı oluyor. bu arada benim memişlerinde 40 ı çıktı bugün darısı sana

canımmm cok gecmiş olsun aramıza hoş geldin 3 gun sabır 4 gün cok iyi olacaksın dualarım seninle agrın sızın cok olmasın :)merakla iyi haberlerini bekliyorum
Cok saol tatlım cok agrım var..zor dayanıyorum sürekli serum agrı kesici antibiyotik yaptılar banamisin demedi hic dinmedi..

geçmiş olsun memişlerin dahada güzelleşecek merak etme . kendin yatıp kalkmaya çalışma 1-2 gün yardım al sonra sıkıntılar bitiyor. iyileşme süreci çok hızlı oluyor. bu arada benim memişlerinde 40 ı çıktı bugün darısı sana
Aminn canım.Yatip kalkmak sıkıntı canım hic uyumamaya raziyim ayaktayken daha iyiyim.bide herkes damlanin ustu bos saniyor ama benim ustler gayet dolgun oldu gercekten.silikon biraz oturuncada altlar iyice dolacak.mememin heryerini hissediyorum ama ucları cok hassas sızlıyor canım yaa.kaslarım cok agriyor

X