aslcem 21 ekimm !!!!!!

canım valla senin ameliyatın daha mesakkatliymiş.taaa oralardan çık gel zor gerçekten.üstelik dr.unla yüzyüzede konusamamışsın umarım hersey istediğin gibi olsun..

Rabbim olmuş olanların agrısını, olacak olanların da korkusunu dindirsin:110:
Amin canim kararin hayirli olsun insallah bir an once memislerîe kavusursun:)
Bende 24 aralik ameliat olacagim ben bile heyecanliyim :KK66: bende yurt disindan gelecegim icin ve biletimi aldigim icin degistirme sansim yok insallah hasta olmam o kis ayinda :KK43: regle donemine gelmesi biraz zor evet ama ilac alma bence yan etki de yapabilir ne olur ne olmaz sonucta narkoz alacaksin canim

Amin canim kararin hayirli olsun insallah bir an once memislerîe kavusursun:)
Bende 24 aralik ameliat olacagim ben bile heyecanliyim :KK66: bende yurt disindan gelecegim icin ve biletimi aldigim icin degistirme sansim yok insallah hasta olmam o kis ayinda :KK43: regle donemine gelmesi biraz zor evet ama ilac alma bence yan etki de yapabilir ne olur ne olmaz sonucta narkoz alacaksin canim
aynen bende öyle düşünüyorum ilaç almayacağım canım.dr da sorun etmemişti ben biraz tedirgindim ondan ilaç önerdi.ben su an cidden dışarıya cıkmıyorum nerdeyse hasta olursam diye arabayla gidiyorum heryere. Aman sende dikkat et kışa denk gelmiş seninkide.bide yurt dışından geleceğin için hava değişimi falan dokunmasın.dikkatli ol.:KK1:

aynen bende öyle düşünüyorum ilaç almayacağım canım.dr da sorun etmemişti ben biraz tedirgindim ondan ilaç önerdi.ben su an cidden dışarıya cıkmıyorum nerdeyse hasta olursam diye arabayla gidiyorum heryere. Aman sende dikkat et kışa denk gelmiş seninkide.bide yurt dışından geleceğin için hava değişimi falan dokunmasın.dikkatli ol.:KK1:
Evet valla hasta olursam ameliatta etmezler beni :KK43: bol bol vitamin li meyve yicem kiwi portakal artik napalim :) bende arabayla gidiyorum ama cocuklardan geciyo bana :KK43: hayirlisi canim
Hic tedirgin olma canim cok kisi tedirgindi ama bumuymus diye bosuna tesirgin olmusum yaziyor hep :) bende rahatliyorum tabi:)

canım valla senin ameliyatın daha mesakkatliymiş.taaa oralardan çık gel zor gerçekten.üstelik dr.unla yüzyüzede konusamamışsın umarım hersey istediğin gibi olsun..
Amin canım. Maalesef öyle ama gülü seven dikenine katlanır, bizimkide böyle işte, olsunda yeterki olsun.

Salıyada az kaldı, önce senin amelyatını atlatalım sonra bizler artık.

Amin canım. Maalesef öyle ama gülü seven dikenine katlanır, bizimkide böyle işte, olsunda yeterki olsun.

Salıyada az kaldı, önce senin amelyatını atlatalım sonra bizler artık.
Aynen canım katlanacagız artık yeterki olsun yeter artık böyle gezdigimiz:63:Birbirimize destek olarak atlatcaz sirasiyla insallah

aldığın karar hayırlı olsun canım inşallah istediğin gibi olup biter bir an önce :)
haldun beyle görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ben de ama hala araştırma aşamasındayım. ameliyat ücreti olarak ne konuştunuz onu soracaktım sana.

Ayyy canim yarin buyuk gun geldi catti :) hayirlisiyla ameliatin guzel gecer insallah canim bizi merakta birakma emi hic de korkma :KK66:
inşallah canım.hastaneden aradıklarında elim ayağım titredi.sabahta dr.umla konusmustum arayacaklar seni dedi ama hastaneden ameliyat için arayana kadar içim rahat etmedi.neyapacağım bilmiyorum öğlen 12 de yatış yapacağımmmm:KK73:

X