Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim kararin hayirli olsun insallah bir an once memislerîe kavusursun:)Rabbim olmuş olanların agrısını, olacak olanların da korkusunu dindirsin
aynen bende öyle düşünüyorum ilaç almayacağım canım.dr da sorun etmemişti ben biraz tedirgindim ondan ilaç önerdi.ben su an cidden dışarıya cıkmıyorum nerdeyse hasta olursam diye arabayla gidiyorum heryere. Aman sende dikkat et kışa denk gelmiş seninkide.bide yurt dışından geleceğin için hava değişimi falan dokunmasın.dikkatli ol.Amin canim kararin hayirli olsun insallah bir an once memislerîe kavusursun:)
Bende 24 aralik ameliat olacagim ben bile heyecanliyim bende yurt disindan gelecegim icin ve biletimi aldigim icin degistirme sansim yok insallah hasta olmam o kis ayinda regle donemine gelmesi biraz zor evet ama ilac alma bence yan etki de yapabilir ne olur ne olmaz sonucta narkoz alacaksin canim
Evet valla hasta olursam ameliatta etmezler beni bol bol vitamin li meyve yicem kiwi portakal artik napalim :) bende arabayla gidiyorum ama cocuklardan geciyo bana hayirlisi canimaynen bende öyle düşünüyorum ilaç almayacağım canım.dr da sorun etmemişti ben biraz tedirgindim ondan ilaç önerdi.ben su an cidden dışarıya cıkmıyorum nerdeyse hasta olursam diye arabayla gidiyorum heryere. Aman sende dikkat et kışa denk gelmiş seninkide.bide yurt dışından geleceğin için hava değişimi falan dokunmasın.dikkatli ol.
Yok bogazici tip merkezinde insallahSende devlette mi olcaksın canım baya günün varmış daha
Amin canım. Maalesef öyle ama gülü seven dikenine katlanır, bizimkide böyle işte, olsunda yeterki olsun.canım valla senin ameliyatın daha mesakkatliymiş.taaa oralardan çık gel zor gerçekten.üstelik dr.unla yüzyüzede konusamamışsın umarım hersey istediğin gibi olsun..
Aynen canım katlanacagız artık yeterki olsun yeter artık böyle gezdigimizBirbirimize destek olarak atlatcaz sirasiyla insallahAmin canım. Maalesef öyle ama gülü seven dikenine katlanır, bizimkide böyle işte, olsunda yeterki olsun.
Salıyada az kaldı, önce senin amelyatını atlatalım sonra bizler artık.
hayırlısı olsun tatlım..hem maddi hem manevi biraz külfetli oyüzden iyi arastırmak gerek:)Yok bogazici tip merkezinde insallah
Aminn canim seninde dindirsin korkularini canimRabbim olmuş olanların agrısını, olacak olanların da korkusunu dindirsin
ayy senin yerine ben heyecanlandım resmençok heyecanlıyımm
Ayyy canim yarin buyuk gun geldi catti :) hayirlisiyla ameliatin guzel gecer insallah canim bizi merakta birakma emi hic de korkmaçok heyecanlıyımm
valla hayırlısıyla atlatsaydım çok gaip duygular yasıyorum..yıllardır beklediğim gün geldi çattı..ayy senin yerine ben heyecanlandım resmen
en iyisini düşün ameliyattan çıktıktan sonra yaşayacağın mutluluğu
inşallah canım.hastaneden aradıklarında elim ayağım titredi.sabahta dr.umla konusmustum arayacaklar seni dedi ama hastaneden ameliyat için arayana kadar içim rahat etmedi.neyapacağım bilmiyorum öğlen 12 de yatış yapacağımmmmAyyy canim yarin buyuk gun geldi catti :) hayirlisiyla ameliatin guzel gecer insallah canim bizi merakta birakma emi hic de korkma