Bencede cikmistir coktan ya net yok hastanede yada yorgun dur belkiTahminimce çıkmışsındır canım umarım iyisindir.Acil şifalar diliyorum
Canımm 12 de yatıs yapcam ögleden sonra olcamm hayırlısıyla:)...
ay kıyamam dayanmaya calıs canım gecmıs olsn ..kas altı oldun galıba ondan yogun agrın vardır..gun gectıkce daha iyi hissedecksin aramıza hosgeldinnnn :)Kizlar dun 3 de ameliyat oldun.390 cc damla oldu.dun cok kotuydum.su anda kotuyum.gogus kaslarim dayanilmaz derecede agriyorsorekli agri kesici almama ragmen agrim cok.sadece 1 kez yuruyebildim.sonra ayrintilari anlatirim hastaneden cikinca.saolun sordugunuz icin
Biliyorum seninde agrin cok olmustu sen aklima geldin zaten canim..demekki gizemrede boyle aci cekiyodu dedimCanım ya benimde çok ağrım olmuştu 3. 4. Gün daha iyi hissedersin merak etme
geçmiş olsun memişlerin dahada güzelleşecek merak etme . kendin yatıp kalkmaya çalışma 1-2 gün yardım al sonra sıkıntılar bitiyor. iyileşme süreci çok hızlı oluyor. bu arada benim memişlerinde 40 ı çıktı bugün darısı sanaMemislerimi cok begendim bide agrilarim dinseydi..damla olmasina ragmen alt orta kisimlarim bos kalmis biraz.gogus ustune baglanilan bandaji 1 bucuk ay takacakmisim bandajin baskisiyla silikon inip orayi dolduracakmis.bu halleryle bile cok guzeller inanamiyorum benim olduguna.sadece 1 kez baktim agridan aglaya aglaya
Cok saol tatlım cok agrım var..zor dayanıyorum sürekli serum agrı kesici antibiyotik yaptılar banamisin demedi hic dinmedi..canımmm cok gecmiş olsun aramıza hoş geldin 3 gun sabır 4 gün cok iyi olacaksın dualarım seninle agrın sızın cok olmasın :)merakla iyi haberlerini bekliyorum
Aminn canım.Yatip kalkmak sıkıntı canım hic uyumamaya raziyim ayaktayken daha iyiyim.bide herkes damlanin ustu bos saniyor ama benim ustler gayet dolgun oldu gercekten.silikon biraz oturuncada altlar iyice dolacak.mememin heryerini hissediyorum ama ucları cok hassas sızlıyor canım yaa.kaslarım cok agriyorgeçmiş olsun memişlerin dahada güzelleşecek merak etme . kendin yatıp kalkmaya çalışma 1-2 gün yardım al sonra sıkıntılar bitiyor. iyileşme süreci çok hızlı oluyor. bu arada benim memişlerinde 40 ı çıktı bugün darısı sana