aslcem 21 ekimm !!!!!!

Soyledigin olculere gore 75c olur gibi geliyor. Ama erken bence daha. Bana 3 aydan önce telli sutyen kesinlikle yasak dedi. Bir de ilk aylarda cok hos durmuyor.
bana dr her sütyeni takabilirsin dedi ama agrıyor yaa memelerim hala:KK43:Balenli hele hiç takamam bi tane balensiz alayım ben en iyisi bide dediğin gibi şekilleride tam oturmadığından güzel durmalarını beklemek saçmalık halen sertler sonuçta

bana dr her sütyeni takabilirsin dedi ama agrıyor yaa memelerim hala:KK43:Balenli hele hiç takamam bi tane balensiz alayım ben en iyisi bide dediğin gibi şekilleride tam oturmadığından güzel durmalarını beklemek saçmalık halen sertler sonuçta
hımm doktorun dediyse tamam o zaman.
benim doktorum 3 ay asla dedi.. bir hastası göğüsleri ortada birleşsin diye, o şekilde gösteren telli sutyen takmış. sonra bi bakıyolar, silikonlar yanlardan basık şekil almış.
öle de kalacakmış tabi, kız kendi hatası olduğundan ses çıkaramamış.

hımm doktorun dediyse tamam o zaman.
benim doktorum 3 ay asla dedi.. bir hastası göğüsleri ortada birleşsin diye, o şekilde gösteren telli sutyen takmış. sonra bi bakıyolar, silikonlar yanlardan basık şekil almış.
öle de kalacakmış tabi, kız kendi hatası olduğundan ses çıkaramamış.
yaaa:KK57: söylediğin çok iyi oldu allah korusun çok kötü bişey takmayım bende o halde balensiz kullanayım bir müddet.:)

bu arada çok şaşırıyorum memişler gittikçe büyüyor kızlar protezler yumusayıp kendini saldıkça olması gereken boyuta geliyorlar.bide meme bandı sıkı sıkı tutuyordu memişleri şimdi kullanmayı bıraktım 2 günde bile farketti çok mutluyummm:KK39:

bu arada çok şaşırıyorum memişler gittikçe büyüyor kızlar protezler yumusayıp kendini saldıkça olması gereken boyuta geliyorlar.bide meme bandı sıkı sıkı tutuyordu memişleri şimdi kullanmayı bıraktım 2 günde bile farketti çok mutluyummm:KK39:
Mutlulugun daim olsun guzelim
Hak ediyosun :KK68:

minnos26 minnos26 canım sırt ve kaburga gelişliğiyle ilgili bi durum sanırım aynı protezler başka kişilerde farklı duruyorya 390 cc bende normal dururken çoğu kişide bomba dururdu büyük bi protez sonucta.bu arada aynı cc yuvarlak damladan daha büyük oluyor kanısındayım doğru mu düşünüyorum bilmiyorum.bana c cup büyük olur diye düşünüyorum bi bakayım bugün ayy çok merak ettim yaaa bana hangisi olur acabao_O:KK64:gerci daha tam da olmadı şekli şemali ama sabredemiyoum napim istemiyorum medikal sütyen artık:63:
evet söylediklerin doğru ama anlatmak istediğim şu aslında kısaca: birisi vardır 75c sutyen kullanır ama göğüsleri içini tam dolduramaz. bir başkası yine 75 c dir ama sutyenden taşar.. dolu dolu c cuptır.
bi alışverişe çık bakalım.. ara sıra takarsın :KK66: ama bence sürekli takma şimdilik. canım bi de sana zahmet benim fotoğraflarım gözüküyo mu bakar mıısn?

evet söylediklerin doğru ama anlatmak istediğim şu aslında kısaca: birisi vardır 75c sutyen kullanır ama göğüsleri içini tam dolduramaz. bir başkası yine 75 c dir ama sutyenden taşar.. dolu dolu c cuptır.
bi alışverişe çık bakalım.. ara sıra takarsın :KK66: ama bence sürekli takma şimdilik. canım bi de sana zahmet benim fotoğraflarım gözüküyo mu bakar mıısn?
minnos26 minnos26 canim resimlerin gozukmuyor

Minnoscum tesekkurler tatlım tavsiyene uyup bugün CA dan desteksiz balensiz tülden 75 c cup sütyen aldım.tam oldu o kadar mutluyumki sevincten agladim desteksiz sutyenlerden kurtuldummm:KK76:

Minnoscum tesekkurler tatlım tavsiyene uyup bugün CA dan desteksiz balensiz tülden 75 c cup sütyen aldım.tam oldu o kadar mutluyumki sevincten agladim desteksiz sutyenlerden kurtuldummm:KK76:
ohh sefan olsun artıık:KK68: 75 c cup'ın tam olduğuna sevindim. hadi güle güle kullan bakalım:KK28:

minnos26 minnos26 canim foton gorunmuyor beni izlemiyorsun ondan olabilir

minnos26 minnos26 canim resimlerin gozukmuyor
teşekkürler kızlar zaten şuan sadece ben görüyor olmam lazım. ama içim rahat etmiyorda dünden beri soruyorum sizlere.. birazdan ayarlarımı değiştirince görebileceksiniz. :cool:

kızlar ameliyat olalı 1 ayı geçti herşey iyi gidiyor çok şükür ama ilk günlerden beri sağ memem biraz sorunlu daha fazla şişti morardı vs.çok hafif şişlik var halen.dikket edilince anlaşılıyor.özellikle yan profilden bakınca anlıyorum.ilk günler çok daha fazla şişti meme bandajıyla baya indi ama çok hafif bir şişlik kaldı.artık bandaj da kullanmıyorum dr gerek yok inmişler dedi.ya şişliği farketmedi yada iner diye önemsemedi.biliyorum iner ama insanın baya canını sıkıyor..sert masaj yapıyorum umarım düzelir artık..:110:bizde de dert bitmez..ameliyat olana kadar imanımız gevresin sonrada yok küçük oldu yok büyük oldu şişti inmedi ayrık oldu oooooooooooo:KK75:

Bende de sag ve sol farkli iyilesti. Hatta sag gogsume diren takilirken, sola takilmadi. Cunku sagdan cok kan gelmis. Simdi pek fark kalmadi sanki ya da biraz vardir ben cok onemsemiyorum sende cok takma kafani canim.. duzelir.. aksi bir durum olsa doktorun farkederdi.

Bende de sag ve sol farkli iyilesti. Hatta sag gogsume diren takilirken, sola takilmadi. Cunku sagdan cok kan gelmis. Simdi pek fark kalmadi sanki ya da biraz vardir ben cok onemsemiyorum sende cok takma kafani canim.. duzelir.. aksi bir durum olsa doktorun farkederdi.
Canım yaa çok takmıyorumda ne kadar iyileşeceğini bilsemde insan sabırsız oluyor bir an önce eşitlensinler yumusasınlar birleşsinler istiyor:oops:bide eşimden başka kimse bilmediğinden tek ona gösteriyorum.sana dürüst olacağım çok güzel oldular ama sağ meme tam inmemiş çok çok az bi şişlik var acaba meme bandajını biraz daha taksan mı falan diye kafamı karıstırıyor felaket tellalı gibi bu böyle şiş kalırsa falan diyor sinir ediyor beni bende gelip size gösteriyorum napim..insan evham yapıyor :KK16:

Be
Canım yaa çok takmıyorumda ne kadar iyileşeceğini bilsemde insan sabırsız oluyor bir an önce eşitlensinler yumusasınlar birleşsinler istiyor:oops:bide eşimden başka kimse bilmediğinden tek ona gösteriyorum.sana dürüst olacağım çok güzel oldular ama sağ meme tam inmemiş çok çok az bi şişlik var acaba meme bandajını biraz daha taksan mı falan diye kafamı karıstırıyor felaket tellalı gibi bu böyle şiş kalırsa falan diyor sinir ediyor beni bende gelip size gösteriyorum napim..insan evham yapıyor :KK16:
benim 2,5 ay oldu sağ daha büyüktü sol daha yukarda 1 haftadır baya eşitlendiler fark yok denecek kadar azaldı insan sabırsız oluyor gerçekten ama şöyle düşünün yaza tam oturmuş olacaklar ve hayallerimizdeki herşeyi giyebilcez özgürce belkide giymicez yaz günü sütyenmi giyilirmiş ya dimi

Be
benim 2,5 ay oldu sağ daha büyüktü sol daha yukarda 1 haftadır baya eşitlendiler fark yok denecek kadar azaldı insan sabırsız oluyor gerçekten ama şöyle düşünün yaza tam oturmuş olacaklar ve hayallerimizdeki herşeyi giyebilcez özgürce belkide giymicez yaz günü sütyenmi giyilirmiş ya dimi
evet canım sütyen giymemek daha güzel olurdu özgürce dolaşmak:KK70::)anladığım kadarıyla hemen herkeste olmus asimetri sorunu sonradan düzelmiş.seninkinin düzelmesine sevindim canım hergün sürekli meme inceleyince kusur buluyor insan.sonra kendi kendime kızıp sükretmeliyim diyorum..

şekillerinden ve büyüklüğünden gayet memnunum.kesi yerlerim bile 2,5 cm falandır çok temiz iş çıkarmış sağolsun dr.um.daha küçük protez koymamıs iyiki.iyice ayrık olurdu sanırım.sırtım geniş göğüs kafesim çıkık olduğundan sanırım ayrık memeler kaçınılmaz son.tabiki ilk günle arada dağlar kadar fark var inanılmaz değiştiler güzelleştiler.umarım birleşirler..:KK42:
Canım senin kesi yerin neresi?

X