Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle bir şey canım, sıkıyorsun, protezin aşağı inmesine yardımcı oluyor.
Evet almanyada takiyorlar bu banttan..her doktorun teknigi ayri sanirim..ama sonucta süper memelerimiz olucak.hersey memeler icinaslcem .!.:Bende daralıyorum ama alıstımsanırım.bugün banyo icin hepsini cikardigimda bi rahatladim anlatamam.yine siki siki bantladik sonra.memisler icin katlaniyoruz neyapalim..
aynen canım kaburgam çıkıktı benimde nefret ediyordum o görüntüden en mutlu olduğum şey kaburgam hala çıkık ama memişler sayesinde göze batmıyor artıkKızlar yeni farkettim.memisler cıkıntılı olan kaburgalarımı kapatmıs cok mutlu oldummm.dün aksam memeslerin alt taraflarına sancı girdi dikis yerlerim sanırım.ölüyorum sandım.bide 3.günümdü misafirlikteydik.bilmiyorlar onlar.ilk baslarda baya basarılıydım hic agrım olmadı.5.saatten sonra ilacların etkisi gecti sanırım cok kötü oldum.eve geldim üzerimi cıkaramadım agrıdan aglaya aglaya bi hal oldum esim cok üzüldü.epey bir ugras verdikten sonra üzerimi degistik.ben dikislerime bisey oldu sandim.cok sükürki olmamis.gece gece biseyler yedim antibiyotik acken icemiyorum.ilaclarimi ictim.biraz iyiyim sanmıstım ama demekki daha epeyce dinlenmem gerek.ha bu arada memislerin sekli biraz degismis.ama catalım henüz olusma asamasinda ayrica sivriler
Bende cok sasırdım memislerim olsa bile kapatmaz diyordum.ama hic belli olmuyor.benim memislerimin tam formunu alması biraz zaman alacak sanırım protezin inip altları doldurması gerekYalnız acaba cok mu büyükler diyorum.hamile kalırsam ne olcak bunlaraynen canım kaburgam çıkıktı benimde nefret ediyordum o görüntüden en mutlu olduğum şey kaburgam hala çıkık ama memişler sayesinde göze batmıyor artık
A
Malesef tatlım resim ekleyemeyecegim..esimin cok net bir tavrı var bu konuda..ama beni ekleyip karar almamda yardımları olan ve yol gösteren tüm arkadaslara minnet borcluyum cok tesekkur ederim..:)Ay bak çok sevindim kaburga olayına, benimde çıkıntım varda!
Resim eklemeyi düşünmüyormusun?
Kararına saygı duyuyorum canım.Malesef tatlım resim ekleyemeyecegim..esimin cok net bir tavrı var bu konuda..ama beni ekleyip karar almamda yardımları olan ve yol gösteren tüm arkadaslara minnet borcluyum cok tesekkur ederim..:)
Saol canım sordugun icin.bugün 5.günüm sabah uyandıgımda zorlanıyorum hâlâ.zaten sert olan memisler daha gergin oluyor sabahları ama hareket edince azalıyor.yatmaktan korkuyorum cünkü uyaninca asırı bir agrı oluyor.3.günümden beri ev isi yapiyorum iyilesme sürecim hızlansın diye..onun dısında sol mememin yan tarafına sızlama gibi bir agrı giriyor 2dir korkuttu beni cok agrıdı.ilac ic ic bi hal oluyosun zaten..bu gögüs bandı baya daraltıyor icimi ama sabretmeye calısıyorum.yani anlayacagın canım iyilesme sürecim biraz sıkıntılı memislerde hala ayrık ve yapay zamana ihtiyacları var.kafama takılan sey asırı sert olmaları.bazen bumuymus diyorum yapay geliyor canım sıkılıyor..Yinede sükür..memesizlige tercih ederimKararına saygı duyuyorum canım.
Agrın sancin ne durumda?
vayde, sen resim ekleyebildinmi?Eşinin tepkisi ne oldu canım benim eşiyi çok abartı değil dedi istememişti ama ben çok idrar ettim okeyi verdi
Canım esim saolsun destekledi.gittikce güzellestigini söylüyor sabret zamanla cok güzellesecekler diyor.ama bantlarımı cikarirken cok stres oldu canım aciyacak diye üzüldü.iki mememe minicik minicik nerdeyse 10ar tane bant yapistirmislar onlari cikarmak da esime dustu cin iskencesi oldu onaEşinin tepkisi ne oldu canım benim eşiyi çok abartı değil dedilk banyo yaparken esim istememişti ama ben çok idrar ettim okeyi verdi
Tesekkurler canım..Gule gule kullan cicislerini.....
Rica etsem benide izlemeye alir misin
Saol tatlım.:).sabır gerektiriyor..bendede var batma sol mememde.insallah biran evvel Iyilesiriz.su protez sertligi kafama takılıyor umarım yumusarlar.senin sertlik durumun nasıl? Kac cc? Damla mi yuvarlak mi? Bende medikal sütyenle beraber gögüs bandi da var baya sıkıyor beniÇok geçmiş olsun. Beninde 2 hafta oldu ameliyat olalı. Benimde ilk 2 gün cok ağrım oldu hatta pisman oldum. Simdi ağrım gecti tek göğsümde batma var. Bide o geçse. Guzel günler acisiz olmuyor ne yapalım. Bizde o günlere erelim bir an önce inşallah. Güle güle kullan cicilerini.