kıı vildoş kalplerin 5 olmuş kııı msjın 5000 geçmiş hayırlı olsunsırnaşık şey
biliyorum anacım iyi olmuş helal olsun kızlar size topiğimizi korumuşsunuzslm escales hoşgeldin cnm topişe sapıklar dadanmış cnm temizlik yapılacak sırnaşık şey
saol cancağızımescales hoşgeldin cnm
merhaba bende hamiş değilim ama bi bebeğim olsun çok istiyorum banada bilgi verirmisiniz
sağol canımcım hoşgeldin kıııı ŞenizŞeniz
inşallah olur cnm rabbim gönlüne göre versin:lepi:
2 dk çamaşır asayım geleyim dedim benle dalgamı geçiyon kız senide banlatırım ha şimdi :roflol::roflol:hoşgeldin canım nasıl bi bilgi istiyon kaç yıllık evlisin...tedavi oluyonmu...dr gittinmi...niye olmadı şimdiye kadar...sebep ne...kısaca kendinden bahsedermisin
topiğin komiseri :roflol: elinden ne uçan ne kaçan kurtulamaz yaniisositososito
evet yaaa 5000 oldum malesef
6 ayda 5000 mesaj senede 10000 eder vay anısını ne gevezeymişim
2 dk çamaşır asayım geleyim dedim benle dalgamı geçiyon kız senide banlatırım ha şimdi :roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
2 dk çamaşır asayım geleyim dedim benle dalgamı geçiyon kız senide banlatırım ha şimdi :roflol::roflol:
kışlıkları kaldırıyomda canım ondan biri çıkıyo birini atıyom gardrobu temizledimde hazır güneş var kurutuyorum şipşak süprizzzzzanacım o çamaşırı deme gitsin benimde var makinada bu arada senin çamaşır bayağa uzun sürmüş galiba ki
Kızlar malum benim mesaim bitti ben yavaş yavaş kaçar.....YArın yine görüşmek üzere .Kendinize çoooooooook iyi bakın görüşürüzzzzzzzz :teytey:
Kızlar malum benim mesaim bitti ben yavaş yavaş kaçar.....YArın yine görüşmek üzere .Kendinize çoooooooook iyi bakın görüşürüzzzzzzzz :teytey:
tamam çekerim ama fotoshop programı bu sonra sana şantaj yaparım ona göre sırnaşık şeybenimde resmimi çek çok fotojenik çıkarım bensositososito
güle güle görüşmek üzere canıma.s.Kızlar malum benim mesaim bitti ben yavaş yavaş kaçar.....YArın yine görüşmek üzere .Kendinize çoooooooook iyi bakın görüşürüzzzzzzzz :teytey:
kışlıkları kaldırıyomda canım ondan biri çıkıyo birini atıyom gardrobu temizledimde hazır güneş var kurutuyorum şipşak süprizzzzz
bende çamaşır seriyimde geliyim yaff makinede kırıştılar iyice