- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 45
meğer herkesin çamaşırı varmış makinede ben demesem vay çamaşırların haline sırnaşık şey
he yaa onu çıkarıyım daha 3 makine çamaşırım var bugün
bende hamile değilimya kendimi temizliğe verdim-tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meğer herkesin çamaşırı varmış makinede ben demesem vay çamaşırların haline sırnaşık şey
valla çalışan insan için çok zor tahmin edebiliyorum oyüzden ev kuşu oldum sırnaşık şeyoh ne güzel bizde pazar gelsinde hiç değilse bir şeyler yapalım diyoz valla canım çıkıyor o günde benim
ay evet canım ya boşver sıkma canını alıştık artık napalım bu sonuca inşallah hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:he yaa onu çıkarıyım daha 3 makine çamaşırım var bugün
bende hamile değilimya kendimi temizliğe verdim-tatlicadiarzu-
bende çamaşır seriyimde geliyim yaff makinede kırıştılar iyice
ay evet canım ya boşver sıkma canını alıştık artık napalım bu sonuca inşallah hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:
3 makina dedin de ben şimdi 4 makina çalıştırdım daha da var devam ettirsem bozulurmuki kız çok çalışmaktan :uhm:
ofya benim çamaşırlarda makinada hala
valla çalışan insan için çok zor tahmin edebiliyorum oyüzden ev kuşu oldum sırnaşık şey
kocişte perşembedan itibaren evde malum 23 nisan birazda onu çalıştırırım olur biter süprizzzzz
ben az önce sermeye kalktımda komşum balkondaydı geri girdim içeri
2 saat şimdi balkon muhabbeti hiç çekilmezkaydirigubbakcemile3
Arçelik canım bugüne kadar hiç teklemedi ama ne bileyim bugün diğerlerine göre biraz daha fazla çalışmış olcak toptan temizlik olduhe yaa hayat devam ediyo napalım -tatlicadiarzu-
bişey olmaz kıs bozulmaz makinen ama sana çok zor olmazmı o kadar çamaşırla uğraşmak
bide ne marka merak ettim-tatlicadiarzu-
valla bu sıralar altlı üstlü bütün balkonlar benim apartman değil ya özgürüm :lepi:ben az önce sermeye kalktımda komşum balkondaydı geri girdim içeri
2 saat şimdi balkon muhabbeti hiç çekilmezkaydirigubbakcemile3
he yaa ne konuşacam ...ben gerçek hayatta burdaki gibi rahat ve geveze değilimdesene senide benim gibi sarmıyor balkon muhabbeti
Arçelik canım bugüne kadar hiç teklemedi ama ne bileyim bugün diğerlerine göre biraz daha fazla çalışmış olcak toptan temizlik oldu
hem zor değil canım zaten bir posta diğeri yıkanana kadar kuruyor bende onları katlıyorum karışıklık olmuyo böylece
kıı dilnur replerin çoğalmış maşşalah:jeyyar:
iyi çalışıyon eeesırnaşık şey
valla bu sıralar altlı üstlü bütün balkonlar benim apartman değil ya özgürüm :lepi:
ama şöyle sizler gibi komşularım olsun isterdim burda hiç kimse yok kafama göre :sm_confused:
selam kızlar...
aşk olsun çitosum beni niye devat etmiyon...
ben de aslan annesiyim...
Ne bileyim evlenmeden önce bizim evde tüm eşyalar arçelikti gayette memnunduk bende hepsini arçelikten beğendim şimdiye kadar sorun çıkmadı umarım bundan sonrada çıkmazhe yaa ne konuşacam ...ben gerçek hayatta burdaki gibi rahat ve geveze değilim
iyiymiş arçelik CADIARZU
güle güle kullan bacım
selam kızlar...
aşk olsun çitosum beni niye devat etmiyon...
ben de aslan annesiyim...