aslan oğluş anneleri hadi muhabbete

oh ne güzel bizde pazar gelsinde hiç değilse bir şeyler yapalım diyoz valla canım çıkıyor o günde benim
valla çalışan insan için çok zor tahmin edebiliyorum oyüzden ev kuşu oldum sırnaşık şey
kocişte perşembedan itibaren evde malum 23 nisan birazda onu çalıştırırım olur biter süprizzzzz

he yaa onu çıkarıyım daha 3 makine çamaşırım var bugün
bende hamile değilimya kendimi temizliğe verdim-tatlicadiarzu-
ay evet canım ya boşver sıkma canını alıştık artık napalım bu sonuca inşallah hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:
3 makina dedin de ben şimdi 4 makina çalıştırdım daha da var devam ettirsem bozulurmuki kız çok çalışmaktan :uhm:

ay evet canım ya boşver sıkma canını alıştık artık napalım bu sonuca inşallah hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:
3 makina dedin de ben şimdi 4 makina çalıştırdım daha da var devam ettirsem bozulurmuki kız çok çalışmaktan :uhm:

he yaa hayat devam ediyo napalım -tatlicadiarzu-
bişey olmaz kıs bozulmaz makinen ama sana çok zor olmazmı o kadar çamaşırla uğraşmak
bide ne marka merak ettim-tatlicadiarzu-

valla çalışan insan için çok zor tahmin edebiliyorum oyüzden ev kuşu oldum sırnaşık şey
kocişte perşembedan itibaren evde malum 23 nisan birazda onu çalıştırırım olur biter süprizzzzz

hiç deme gitsin dil_nur cum o konuyu benim evde biraz büyük sorunda ondan kaynaklanıyor inanın size yemin sabahtan başlasam işe anca işimi 3 te falan bitirebiliyorum oda 9 da başlasam bende artık sistemini buldum bir hafta yapıyorum bir hafta yapmıyorum bide eve yemekli misafirin gelirse işte iş ozaman daha çok büyüyor bende bitmek bilmiyor akşam yatağa kenidimi zor atıyorum

he yaa hayat devam ediyo napalım -tatlicadiarzu-
bişey olmaz kıs bozulmaz makinen ama sana çok zor olmazmı o kadar çamaşırla uğraşmak
bide ne marka merak ettim-tatlicadiarzu-
Arçelik canım bugüne kadar hiç teklemedi ama ne bileyim bugün diğerlerine göre biraz daha fazla çalışmış olcak toptan temizlik oldu
hem zor değil canım zaten bir posta diğeri yıkanana kadar kuruyor bende onları katlıyorum karışıklık olmuyo böylece

kıı dilnur replerin çoğalmış maşşalah:jeyyar:
iyi çalışıyon eeesırnaşık şey

nereye gittiniz kızlar bakın ne diycem size akşam biz bebiş çalışmasındaydık dediğiniz gibi yastık koydum

ben az önce sermeye kalktımda komşum balkondaydı geri girdim içeri
2 saat şimdi balkon muhabbeti hiç çekilmezkaydirigubbakcemile3
valla bu sıralar altlı üstlü bütün balkonlar benim apartman değil ya özgürüm :lepi:
ama şöyle sizler gibi komşularım olsun isterdim burda hiç kimse yok kafama göre :sm_confused:

desene senide benim gibi sarmıyor balkon muhabbeti
he yaa ne konuşacam ...ben gerçek hayatta burdaki gibi rahat ve geveze değilim:nazar:
Arçelik canım bugüne kadar hiç teklemedi ama ne bileyim bugün diğerlerine göre biraz daha fazla çalışmış olcak toptan temizlik oldu
hem zor değil canım zaten bir posta diğeri yıkanana kadar kuruyor bende onları katlıyorum karışıklık olmuyo böylece

iyiymiş arçelik CADIARZU
güle güle kullan bacım:nazar:

selam kızlar...
aşk olsun çitosum beni niye devat etmiyon...
ben de aslan annesiyim...

valla bu sıralar altlı üstlü bütün balkonlar benim apartman değil ya özgürüm :lepi:
ama şöyle sizler gibi komşularım olsun isterdim burda hiç kimse yok kafama göre :sm_confused:

vırt cırt giren çıkan komşuyu sevmem seviyeli olursa iyi
şimdilik seviye var aramızda daha çok yeniyimde ben çok gidip gelmem
gidersem nete giremem sengözlerimebaksanabçene çalamam

escales eee yastık koydun ne oldu
öyle işe yarıyomuşmuş:uhm:

he yaa ne konuşacam ...ben gerçek hayatta burdaki gibi rahat ve geveze değilim:nazar:

iyiymiş arçelik CADIARZU
güle güle kullan bacım:nazar:
Ne bileyim evlenmeden önce bizim evde tüm eşyalar arçelikti gayette memnunduk bende hepsini arçelikten beğendim şimdiye kadar sorun çıkmadı umarım bundan sonrada çıkmaz :nazar::nazar:

X