hoşgeldiniz kızlarrrr
kötükedihüso eyi ettik demi püskürttük adamı-tatlicadiarzu-valla sizden korkulur anacım:roflol::roflol::roflol:
o yazıları okudum geçmişte ben ama hemen anladım konuşmalarından hemen
bende sonradan dahil olmuştum canım doğru hatırlıyosun mavi gözlü anlatıyordu bende katıldım sonra ama bana öyle bir soru sorduki öylece kala kaldım :1shok:Ama kuzeninden bahsedince kızdım yine böyle çıkıp gitmişti ama onla kalmadıdil nur bu kıza ilk gece akılları veren senmiydin geçmişte öle bişeler daha okumuştum ilgimi çeken gerdek gecesine girmiş geceden ertesi gün internet başında ne yapıyodu ben bilmem insan ilk evli olduğu günde evde nette otururmu ben ordan zaten normal bişiler olmadığını anladım onun..
bende sonradan dahil olmuştum canım doğru hatırlıyosun mavi gözlü anlatıyordu bende katıldım sonra ama bana öyle bir soru sorduki öylece kala kaldım :1shok:Ama kuzeninden bahsedince kızdım yine böyle çıkıp gitmişti ama onla kalmadı
yinede şüphelenmemiştim hee patavatsızın tekidir deyip geçmiştim ama bu bela oldu bizim başımıza inşallah belasını bulur
kötükedihüso
kötü kedi hüsoluğa aklım biraz fazla çalışıyo biraz galiba :jeyyar:valla sizden korkulur anacım:roflol::roflol::roflol:
kuzeni kısırsa nasıl anlarmışız onu soruyo bana bende akıllı başlı bişey soracak sandım adam bizle kafa geçiyomuş görsün bakalım kimlerle oynadığını :enbuyukkk:kız diloş senin sayfayada yazdıydı demi sapık sapık bende okumuştum yaww bu karının ağzı emme pis dediydim onun için meğer adammış:roflol:
kötü kedi hüsoluğa aklım biraz fazla çalışıyo biraz galiba :jeyyar:
citos bende hoşgeldim mi yoksa gideyim mi sana sormadım ama sırnaşık şey
çitos senin hamilelik nası gidiyo tatlım bulantıların bittimi
kuzeni kısırsa nasıl anlarmışız onu soruyo bana bende akıllı başlı bişey soracak sandım adam bizle kafa geçiyomuş görsün bakalım kimlerle oynadığını :enbuyukkk:
:roflol::roflol::roflol:allah seni netmeye sapık karısırnaşık şeysırnaşık şeyayy ayıp olmasa ben söylerdim nasıl anlıycanısırnaşık şeysırnaşık şey
bende geldim :)
şaka yapıyom canım geçti gitti ama senin topiğine gelince aklıma geliverdi birdenheee sen niye geldin kıııı seni çağırmamıştım ben:mymeka:
şaka şaka kapım hepicinize açık benimŞeniz:1hug:
sende hoşgeldin mucizecim hamilelik iyi gidiyor cnm bulantılarım azaldı artık arada giriyor artık sen nasılsın bebişin nasıl cnm:1hug: